Tier 1 Fabrizio Romano: "Galatasaray, Hakan Çalhanoğlu'nun menajeri ile görüşecek"

Son 3 sezonda 2 kez CL finali oynamış,
İnter’de 4 sezonda ortalama 45 maça çıkmış.
İtalya ligi gibi kısır bir ligde sezon başına ortalama 9 gol 8 asist ile oynayan bir orta sahaya burun kıvrılıyor.

Üstelik 12 sezondur Almanya ve İtalya’da üst düzey takımlarda 35+ maça çıkmış birine,

Üstelik geçen sezon liginde sezonun en iyi orta sahası seçilmiş birine,

Üstelik milli takım kaptanı ve yerli statüsünde birine,

Üstelik iyi bir Galatasaraylıya,

Üstelik Muslera, Mertens gibi lider vasıfta isimler gitmişken hem yerli, hem yabancılara liderlik yapabilecek birine,

Bi kaldı İcardi, Arjantin’e gitmekten fırsat bulursa takımı toplar belki.

Bakın beyler çarpılırsınız. BAM üçlüsüne mahkum kalırsınız. Ayağınızı denk alın… Bu şımarıklığın sonu iyi değil. İnter’in banko orta sahasına laf ediliyor ya. Sanki elindeki Lemina, Sara vs İnter’de o seviyelerde uzun süre oynayabilecekmiş gibi. Görüyoruz 3 sezonda ligin içinden geçen Boey, Ferdi’nin halini…

Kendi küçük dünyanızda mutlusunuz eyvallah ama Avrupa için kalite şart. Yerli statüsünde bulabileceğin en kaliteli adam geliyor.

Djordje Petrovic'in menajeri ile hakanin menajeri ayni firma..

Yani bu bulusma hakanla alakli bile olmayabilir..

Inter free bırakıyorsa gelsin

Biz aptal mıyız da Inter'e bonservis vereceğiz
ki, inter de free almisti kendisini .

bizden emre & okan'i almislardi .

normal sartlar da inzaghi petrol bolgesine degil de, italya icinde bir takima gitsey di, acaba inter hakan icin bu denli cikar miy di , merak edilesi .

hakan onlara kendi istegiyle geldi, kontrati da uzatti , uzatirken kendine bir insiyatif alabilirdi ,
- misal ; su su donemde ayriilmak istersem esneklik gosterin.gibi gibi .

toparlarsak ;

$ bagimsiz,
kendisi uzun suredir en begendigim yerli oyuncudur .
yunus'u da bizim takimdan gosterebilirim ayni sekil .

saygi ve selamlar .

Sara gidiyor yerine Hakan geliyor diye okuyorum ben bu durumu. Lemina Torreria'nın önüne gelir gelirse.

Gelsin şutlar azcık kaleyi görsün yav, mertens ve sara'nın şutlar şu futbolcuların çocuklarına tesislerde kaleye top yuvarlattırdıkları videolar gibi. Toplar can cekişerek gidiyor.

İnzagi sonrası epey kıyım olabilir interde. Çoğu oyuncusu ayrılır heralde.
17 milyona salıyorlarsa gesin. Hakana da 6 sıkarız max işine gelirse

ter stegeni almak gibi bir aptallık yapacagımızı sanmıyorum herif 2 senedir hastaneden cıkamıyor

Sara gidiyor yerine Hakan geliyor diye okuyorum ben bu durumu. Lemina Torreria'nın önüne gelir gelirse.
Yani böyle olursa kafama oturuyor
Lemina
Torera Hakan

Şeklinde bir üçlüde Sara dışarda kalır zaten satılması mümkün. Ben yinede korkuyorum hoca gidip Leminayı keser yada sattırır Hakanı koyar Torerayıda bozar beklerim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bonservisi olmasa neyse de bonservis + maaş saçma sapan rakamlara denk gelecek

8 mio bonsa bırakır inter Hakanım zaten 1905 TL alacak!!

Resim

Son 3 sezonda 2 kez CL finali oynamış,
İnter’de 4 sezonda ortalama 45 maça çıkmış.
İtalya ligi gibi kısır bir ligde sezon başına ortalama 9 gol 8 asist ile oynayan bir orta sahaya burun kıvrılıyor.

Üstelik 12 sezondur Almanya ve İtalya’da üst düzey takımlarda 35+ maça çıkmış birine,

Üstelik geçen sezon liginde sezonun en iyi orta sahası seçilmiş birine,

Üstelik milli takım kaptanı ve yerli statüsünde birine,

Üstelik iyi bir Galatasaraylıya,

Üstelik Muslera, Mertens gibi lider vasıfta isimler gitmişken hem yerli, hem yabancılara liderlik yapabilecek birine,

Bi kaldı İcardi, Arjantin’e gitmekten fırsat bulursa takımı toplar belki.

Bakın beyler çarpılırsınız. BAM üçlüsüne mahkum kalırsınız. Ayağınızı denk alın… Bu şımarıklığın sonu iyi değil. İnter’in banko orta sahasına laf ediliyor ya. Sanki elindeki Lemina, Sara vs İnter’de o seviyelerde uzun süre oynayabilecekmiş gibi. Görüyoruz 3 sezonda ligin içinden geçen Boey, Ferdi’nin halini…

Kendi küçük dünyanızda mutlusunuz eyvallah ama Avrupa için kalite şart. Yerli statüsünde bulabileceğin en kaliteli adam geliyor.
Aynen olay bu. Hakan'in oyununu cok begenmiyorum (tamamen kisisel gorusum) ama o seviyede bunca yil oynadiysa onun gibi Galatasaraylilara bu takimda ihtiyac var. Cebimizde para varken kendisi kesinlikle takimimiza kazandirilmali.

Geri
Üst Alt