Tier 1 Fabrizio Romano: "Galatasaray, Hakan Çalhanoğlu'nun menajeri ile görüşecek"

Galatasarayın çok güçlü orta saha rotasyonu olmalı.
Sonra Avrupada veya ligde kenardan giren adam Berkan veya kerem demirbay oluyor, elek oluyorsun.

Hakan hamlesi ile çok farklı oyunlar oynayabilirsin. Seri bile bu ligde nasıl fark yaratmıştı, hakan bu işin en iyi 3-4 oyuncusundan biri mevkisinde.

İnanılmaz yorumlar okuyorum akıl alır gibi değil. Ama tekrar söylüyorum, bu forumda zlatan beğenilmemişti zamanında.

Hakan kim ki?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakan topçu oğlu topçudur. Değişik kurgular yapılır. Sanırım bazı arkadaşlar maliyetinden dolayı diğer bölgelerin eksik kalmasından endişeli.

Hakan topçu oğlu topçudur. Değişik kurgular yapılır. Sanırım bazı arkadaşlar maliyetinden dolayı diğer bölgelerin eksik kalmasından endişeli.
Maliyetten öte yorumlar görüyorum maalesef.
Yoksa hakan gibi bir adam gelmek istiyorum diyor ve burun kıvıracağız öyle mi? Üstelik yerli. Cidden akıl tutulması.

Maliyet her zaman her transfer için tartışılır lafım yok

Maliyetten öte yorumlar görüyorum maalesef.
Yoksa hakan gibi bir adam gelmek istiyorum diyor ve burun kıvıracağız öyle mi? Üstelik yerli. Cidden akıl tutulması.

Maliyet her zaman her transfer için tartışılır lafım yok

Zahanın verdiği zarardan daha fazla zarar verirmi? Kesinlikle hayır

Sara’yı satıp Hakan’ın maliyeti mi karşılanacak acaba? Biz bu bonservisleri zor veririz satış yapmadan.

Vallaha adam 50 maç yapmis. 6 numara mevkisinde oynamaya başlamış. Sezonu 11 gol 6 asistle tamamlamış. Son dönemde milli takımda ve interde harika oynayan adam beğenilmiyor. Bonservis ve yıllık uçuk olmayacaksa kesinlikle takımda olmalıdır. 50-55 maç yapacagiz. Ayrıca yerli sayilacak

Operasyon çekiyoz fiyatı düşsün diye. Bakalım Inter kıracak mı fiyatı. Ya da bize çok pis operasyon çekiyolar. Bakalım görecez

@Sami Karakoç @Naci Liboş @Cafer Güney üçünüzün hakanç görüşünü çok merak ediyorum
Mention'ı şimdi gördüm knk. Bizde interde ki gibi regista oynayamaz %1 falan bence o ihtimal sanmıyorum üçlü orta sahanın çift 8 rolünde olur eğer gelirse. Sara yı satıp hakanı almayı mantıklı görmem açıkcası her ne kadar daha iyi oyuncu olsa da yaşlı adam alıyorsun, ama birlikte olursa ona olabilir gözüyle bakarım. 10 numara da olmaz yerine hakan olur çift 8 olarak bu transfer ile.

Mention'ı şimdi gördüm knk. Bizde interde ki gibi regista oynayamaz %1 falan bence o ihtimal sanmıyorum üçlü orta sahanın çift 8 rolünde olur eğer gelirse. Sara yı satıp hakanı almayı mantıklı görmem açıkcası her ne kadar daha iyi oyuncu olsa da yaşlı adam alıyorsun, ama birlikte olursa ona olabilir gözüyle bakarım. 10 numara da olmaz yerine hakan olur çift 8 olarak bu transfer ile.
Oynarsa lemina-hakan-torreiralı düzende oynar gibi, oraya sarayı yerleştirirsek de olabilir ama rakip karşılamada sorun yaşıyoruz bu sefer. Hakanın başarılı olması için barella ve vidal tarzı 2 oyuncu gerekir bence. 10 no oynatma fikri varsa tez vazgeçsin okan hoca

Oynarsa lemina-hakan-torreiralı düzende oynar gibi, oraya sarayı yerleştirirsek de olabilir ama rakip karşılamada sorun yaşıyoruz bu sefer. Hakanın başarılı olması için barella ve vidal tarzı 2 oyuncu gerekir bence. 10 no oynatma fikri varsa tez vazgeçsin okan hoca
Hakan gelir sara kalırsa 10 numara işi hakanın regista oynama ihtimali gibi %1 bence

Hakan' ın kalitesine laf etmek saçmalıktır, karakter olarak da yakın aile dostları bir arkadaşımın yere göğe sığdıramadığını paylaşmıştım burada; bildiğimiz gibi yani.

Ancak doğru rol biçilemezse kalitesine mütenasip verim alınamaz kendisinden;

İnter' deki gibi 'regista' işi Okan Hocanın oyun anlayışında sıkıntıya sebebiyet verir: 1. O takımda temposu ve fiziksel direnci düşük tek bir oyuncu yok, öyle bir kadro kurmamız da epey zor bir ihtimal. 2. Sıklıkla defansif oyun anlayışına bürünmeyi gerektirir; Okan Hoca bunu yapmaz, yapamaz. Önde pres aşığı TD ler için Lemina gibi kesici/sigorta özelliği gelişkin 6 numaralar olmazsa olmazdır.

Geniş alanda yüksek enerjiyle 8 numara oynayan Torreira' nın rolünü de üstlenemez. Bu durumda ikisinden de zayıf kalacak adam için ağır külfetlere girmek mantıklı gelmiyor bana.

Hele 4-2-3-1 saçmalığı nüks ederse hiçbir rol uymaz Hakan' a; ofansif orta saha pozisyonunda iyi oynadığı bir dönem hatırlamıyorum yıllardır. Bir tek klasik 4-3-3 dizilişinde Lemina-Torreira veya onların yedekleriyle birlikte iş yapabilir (ondan da tam emin değilim) ki o durumda da öndeki üçlünün ve yedeklerinin çok enerjik ve skor katkısı yüksek adamlar olması gerekir.

Özetle; UEFA ya verilecek listede yerli sayılmayacak, mevki açısından tereddütler oluşturması muhtemel biri için mesela 3 yıllık total maliyet konuşulduğu gibi 30 ve üzeri olacaksa benim aklıma yatmaz bu transfer.

Geri
Üst Alt