Tier 1 Fabrizio Romano: "Galatasaray, Hakan Çalhanoğlu'nun menajeri ile görüşecek"

cl uzun bir süreç ama, okan tamamen hatasız olamaz 3 sezondur aynı haltı yedi avrupada orta sahayı boşalttı. hakan iyi oynar kötü oynardan bağımsız okan biliyor siz bilmiyorsunuz eleştirisi yersiz.
Okan 2 sezon avrupada oynattı yanlış hatırlamıyorsam. 1.sezonunda ŞL ön elemesi oynatarak gruplara bıraktı ve 3.oldu Prag'a kaan ayhan kırmızı yedikten sonra turu verdi.
2.sezonunda maç maç yanlışları oldu yine son maçta Kaan kırmızı kart gördü. 2 sezon genel olarak Okana yazar ancak bırakın da hoca ya hani adam kimi nasıl oynatacağını kafasında ki taktik anlayışına göre oyuncu bulması gerekiyor hı hani ? Sen burada ki hayalinde ki takıma göre futbol oynatmıyor sonuçta kendi doğrularına göre oynatıyor ve onun doğruları ile şampiyon vs oluyorsun kaç senedir.

Hakan konusunda tek endiselendiren sey bu sezon gecen sezon kadar etkili olamamasi. Yani düsüste oldugu net. Ama yine de TR seviyesi icin fazlasiyla yeterli olur herhalde.

Ulan gördük tamam gördük de Hakan'ı istemeyeni de görmeyeydik be abi
Bu kadarı da fazla be abi
Çok merak ediyorum hakanı isteyenler hangi özelliklerinden dolayı istiyor takımımıza ne katacak hakan, hangi boşluğumuzu dolduracak bir açıklar mısın merak ediyorum çok istiyorsun ya hakanı madde madde yazar mısın hakan bu takıma ne katacak ligde. Avrupada da yabancı sayılıyor beyfendi dipnot olarak

Okan 2 sezon avrupada oynattı yanlış hatırlamıyorsam. 1.sezonunda ŞL ön elemesi oynatarak gruplara bıraktı ve 3.oldu Prag'a kaan ayhan kırmızı yedikten sonra turu verdi.
2.sezonunda maç maç yanlışları oldu yine son maçta Kaan kırmızı kart gördü. 2 sezon genel olarak Okana yazar ancak bırakın da hoca ya hani adam kimi nasıl oynatacağını kafasında ki taktik anlayışına göre oyuncu bulması gerekiyor hı hani ? Sen burada ki hayalinde ki takıma göre futbol oynatmıyor sonuçta kendi doğrularına göre oynatıyor ve onun doğruları ile şampiyon vs oluyorsun kaç senedir.
hatasız değil kimse olamaz. hakan ç’yi alıp lemina torreira ile 4-3-3 oynatır inş başka düşünce varsa icardi osimhen çift forvet falan geçmiş olsun.

Yalnız fabrizio süperzekası bu haberi sızdırıp bizi sekteye uğratmak istedi ama bence ters tepecek bizi galatasaray taraftarını tanımıyor beyfendi.

Çok merak ediyorum hakanı isteyenler hangi özelliklerinden dolayı istiyor takımımıza ne katacak hakan, hangi boşluğumuzu dolduracak bir açıklar mısın merak ediyorum çok istiyorsun ya hakanı madde madde yazar mısın hakan bu takıma ne katacak ligde. Avrupada da yabancı sayılıyor beyfendi dipnot olarak
Mesela ben söyleyim.

Geçen sene özellikle avrupada bize önde baskı yapan her takım bizi duman etti çünkü geriden çıkamıyorduk. Hakanın en büyük katkısı bu olacak bize, geriden oyun kurmada dünyanın en iyi 2-3 orta sahasından biri Hakan.

Bayern Münih peşinden koşmadı boşuna

Reis dünyanın en iyi 6 numarasını istememek resmen futbola ihanettir.

Bilmiyom ben cahilim
Böyle daha mutluyum
Görüyorum, birini alıcaz mesela, adam daha gelmeden sanki futbol profumuymuş gibi, sanki Okan Hoca'dan daha çok biliyormuş gibi çöp möp yazıyolar, ahkam kesiyolar ve en sonunda kocaman bir g.t oluyolar ya
İşte ben onlar gibi olmak istemiyorum
Cahil olmayı tercih ediyorum

Ben genelde olumlu bakıp destek olmayı, Okan hocama güvenen tarafta olmayı tercih ediyorum

Hani yazıyor ya bu arkadaşlar yabancı statüsünde falan. Yahu Okan hoca bunu bilmiyor olabilir mi? Böyle bir ihtimal var mı? Aaaa iyi ki söylediniz mi diyecek

Boş beleş işler

Bırakın bırakın

Kadroda 6 numaradan öncelikli mevkiler o kadar çok ki oraya zor sıra gelir mantıken, alınacaksa da genç, gelişime açık, maliyeti makul biri düşünülmeli (2003 ve sonrası kuralına uygun olması tercih faktörüdür). Lemina-Kaan rotasyonundan daha sağlam bir mevki söyleyin mesela. Orta saha özelinde Sara ve Torreira muadilleri çok daha elzem şu an. Torreira kadar direnç asla katamaz ki pas yönüyle de takımın en iyisi Torreira zaten; Sara yerine düşünülürse makuldür; şahsen 4-3-3 ün geri dönülmez şekilde yerleşmesini sağlayacaksa memnun da olurum (4-2-3-1 inadına dönmesinden endişeliyim) ama o durumda da Okan Hocanın tercih etmeyeceğini düşündüğüm başka tür bir oyuna evrilmek gerekir; Hakan OOS rolünde iyi değil zira.

Hocanın olmadık adamdan olmadık işlev bekleme yanlışına düşmüşlüğü hiç de az değil, örneklerini saymaya başlasam epey paragraf çıkar...Burada yaptığımız fikir jimnastiği gibi bir şey; bizim kanaatlerimizle karar verilmiyor, verilmeyecek elbette. Muhalif her yoruma ''Okan Hocadan iyi mi biliyorsun?'' denilecekse, foruma ve bunca başlığa gerek yok o zaman; haberler paylaşılsın, Okan Hoca başlığında da tapınma ayinleri tertip edelim, ne dersiniz?!..

Hakan konusunda tek endiselendiren sey bu sezon gecen sezon kadar etkili olamamasi. Yani düsüste oldugu net. Ama yine de TR seviyesi icin fazlasiyla yeterli olur herhalde.
amacımız tr seviyesi olmamalı işte. cl inde iş yapacak takım kurulmalı. ligi yedekleriyle öttürür zaten o takım. tamamen madddi benim soru işaretleri, aldın bir daha satamayacaksın. bonservisi olmasa tamam da bonservis + maas sağlam paralara denk gelecek. o paralara bizden sonra transfer yapacak oyuncu alınır.

Bilmiyom ben cahilim
Böyle daha mutluyum
Görüyorum, birini alıcaz mesela, adam daha gelmeden sanki futbol profumuymuş gibi, sanki Okan Hoca'dan daha çok biliyormuş gibi çöp möp yazıyolar, ahkam kesiyolar ve en sonunda kocaman bir g.t oluyolar ya
İşte ben onlar gibi olmak istemiyorum
Cahil olmayı tercih ediyorum

Ben genelde olumlu bakıp destek olmayı, Okan hocama güvenen tarafta olmayı tercih ediyorum

Hani yazıyor ya bu arkadaşlar yabancı statüsünde falan. Yahu Okan hoca bunu bilmiyor olabilir mi? Böyle bir ihtimal var mı? Aaaa iyi ki söylediniz mi diyecek

Boş beleş işler

Bırakın bırakın
Hocam şakamısın

2 sezon prag ve alkmar maçlarına adam yazamadık bu gurbetçilerin yabancı sayılması yüzünden rezil olduk o maçlarda. Bir yedeklerimize bak o maçlarda ve kerem demirbay o maçlarda ne yapmış bir bak.

O çok bildiğini düşündüğün okan hoca saçma kadro planlaması yüzünden rezil olduk 2 sene avrupada. Demek ki düşünemiyor muş yine gurbetçi istiyor üstelik hiçbir eksiğimize fayda sağlamayan bir adam.

Driplingçi fiziksel bir ortasaha mctominay,anguissa bissuma gibi bir adam alsa takım uçacak ama takıma artı bir şey çok fazla katmayacak hakanı istiyor.

İstemiyordu leminayı başta sonra sahaya atınca anladı ne işe yaradığını. Bu sezon döküldüğümüz en formsuz olduğumuz FB maçında beraberliği leminanın fizikselliği sayesinde aldık.

Düşünsene seneye torreira sara hakan ile sert hollanda deplasmanına gittiğimizi yine aynı tarife olacak. Hiçbiri driplinçi değil, hiçbiri hava topu alamıyor ve sadece torreira fiziksel agresif ama o da kısa boylu pas pas ederler bu ortasahayı.

Maliyeti konuşulan rakamlar olursa seçimli olağanüstü genel kurula bekleriz dursun başkanı

neyse ki fahiş şekilde sokulma tehlikesini bertaraf ettik gibi görünüyor
şu dakkadan sonra cüzi bi miktara gelirse elbette kapımız açıktır

Millet Inter'in şampiyonlar ligindeki Barça ve Psg maçlarını izlemiş. Bizim ile onların oynadığı oyun farklı yazıyor. Onlarda çoğu maçta kapanan takımlara karşı oynuyor ve önde basıyor. Öyle arada ahım şahım fark yok yani. Bizde gayette çuk diye oturur.

Geri
Üst Alt