Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.396
- 3.118
- 2.118
Ulan gördük tamam gördük de Hakan'ı istemeyeni de görmeyeydik be abi
Bu kadarı da fazla be abi
Ben istemiyorum açık açık yazıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan gördük tamam gördük de Hakan'ı istemeyeni de görmeyeydik be abi
Okan 2 sezon avrupada oynattı yanlış hatırlamıyorsam. 1.sezonunda ŞL ön elemesi oynatarak gruplara bıraktı ve 3.oldu Prag'a kaan ayhan kırmızı yedikten sonra turu verdi.cl uzun bir süreç ama, okan tamamen hatasız olamaz 3 sezondur aynı haltı yedi avrupada orta sahayı boşalttı. hakan iyi oynar kötü oynardan bağımsız okan biliyor siz bilmiyorsunuz eleştirisi yersiz.
Çok merak ediyorum hakanı isteyenler hangi özelliklerinden dolayı istiyor takımımıza ne katacak hakan, hangi boşluğumuzu dolduracak bir açıklar mısın merak ediyorum çok istiyorsun ya hakanı madde madde yazar mısın hakan bu takıma ne katacak ligde. Avrupada da yabancı sayılıyor beyfendi dipnot olarakUlan gördük tamam gördük de Hakan'ı istemeyeni de görmeyeydik be abi
hatasız değil kimse olamaz. hakan ç’yi alıp lemina torreira ile 4-3-3 oynatır inş başka düşünce varsa icardi osimhen çift forvet falan geçmiş olsun.Okan 2 sezon avrupada oynattı yanlış hatırlamıyorsam. 1.sezonunda ŞL ön elemesi oynatarak gruplara bıraktı ve 3.oldu Prag'a kaan ayhan kırmızı yedikten sonra turu verdi.
2.sezonunda maç maç yanlışları oldu yine son maçta Kaan kırmızı kart gördü. 2 sezon genel olarak Okana yazar ancak bırakın da hoca ya hani adam kimi nasıl oynatacağını kafasında ki taktik anlayışına göre oyuncu bulması gerekiyor hı hani ? Sen burada ki hayalinde ki takıma göre futbol oynatmıyor sonuçta kendi doğrularına göre oynatıyor ve onun doğruları ile şampiyon vs oluyorsun kaç senedir.
Torreira hakan sara da olur neden olmasın. Senin dediğin gibi sadece ekstra büyük maçlarda olabilir.hatasız değil kimse olamaz. hakan ç’yi alıp lemina torreira ile 4-3-3 oynatır inş başka düşünce varsa icardi osimhen çift forvet falan geçmiş olsun.
avrupada olmaz. sara hakan yumuşak.Torreira hakan sara da olur neden olmasın. Senin dediğin gibi sadece ekstra büyük maçlarda olabilir.
Mesela ben söyleyim.Çok merak ediyorum hakanı isteyenler hangi özelliklerinden dolayı istiyor takımımıza ne katacak hakan, hangi boşluğumuzu dolduracak bir açıklar mısın merak ediyorum çok istiyorsun ya hakanı madde madde yazar mısın hakan bu takıma ne katacak ligde. Avrupada da yabancı sayılıyor beyfendi dipnot olarak
reis bana istatistik olarak gelsene mesela nasıl hakan yumuşak ? Top kapma mı ikili mucahadele de mi ? neye göreavrupada olmaz. sara hakan yumuşak.
Reis dünyanın en iyi 6 numarasını istememek resmen futbola ihanettir.Çok merak ediyorum hakanı isteyenler hangi özelliklerinden dolayı istiyor takımımıza ne katacak hakan, hangi boşluğumuzu dolduracak bir açıklar mısın merak ediyorum çok istiyorsun ya hakanı madde madde yazar mısın hakan bu takıma ne katacak ligde. Avrupada da yabancı sayılıyor beyfendi dipnot olarak
Hakan'ı da saıtn alıcaz, Hakan'ı istemeyenleri deBen istemiyorum açık açık yazıyorum.
Bilmiyom ben cahilimÇok merak ediyorum hakanı isteyenler hangi özelliklerinden dolayı istiyor takımımıza ne katacak hakan, hangi boşluğumuzu dolduracak bir açıklar mısın merak ediyorum çok istiyorsun ya hakanı madde madde yazar mısın hakan bu takıma ne katacak ligde. Avrupada da yabancı sayılıyor beyfendi dipnot olarak
amacımız tr seviyesi olmamalı işte. cl inde iş yapacak takım kurulmalı. ligi yedekleriyle öttürür zaten o takım. tamamen madddi benim soru işaretleri, aldın bir daha satamayacaksın. bonservisi olmasa tamam da bonservis + maas sağlam paralara denk gelecek. o paralara bizden sonra transfer yapacak oyuncu alınır.Hakan konusunda tek endiselendiren sey bu sezon gecen sezon kadar etkili olamamasi. Yani düsüste oldugu net. Ama yine de TR seviyesi icin fazlasiyla yeterli olur herhalde.
Hocam şakamısınBilmiyom ben cahilim
Böyle daha mutluyum
Görüyorum, birini alıcaz mesela, adam daha gelmeden sanki futbol profumuymuş gibi, sanki Okan Hoca'dan daha çok biliyormuş gibi çöp möp yazıyolar, ahkam kesiyolar ve en sonunda kocaman bir g.t oluyolar ya
İşte ben onlar gibi olmak istemiyorum
Cahil olmayı tercih ediyorum
Ben genelde olumlu bakıp destek olmayı, Okan hocama güvenen tarafta olmayı tercih ediyorum
Hani yazıyor ya bu arkadaşlar yabancı statüsünde falan. Yahu Okan hoca bunu bilmiyor olabilir mi? Böyle bir ihtimal var mı? Aaaa iyi ki söylediniz mi diyecek
Boş beleş işler
Bırakın bırakın
zenci degilreis bana istatistik olarak gelsene mesela nasıl hakan yumuşak ? Top kapma mı ikili mucahadele de mi ? neye göre