- 1 Mayıs 2018
- 57.922
- 48.695
- 3.873
Gallagher mevzusu bana gerçekli gelmedi herif 11 oynuyor hala. Seneye kesilir mi bilemem.
Ziyech kesin şutlanacak ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gallagher mevzusu bana gerçekli gelmedi herif 11 oynuyor hala. Seneye kesilir mi bilemem.
Bu durumda transfer yapıyorlarsa İngiltere'nin feneri gibi diyebiliriz.Olm Tottenham’ın hocası belli değil
Nasıl istiyorlar

Ziyech zaten tek mantıklı adam bizim alabileceklerimizden.Gallagher gidicem dese Premier Lig'de kalır her türlü bir sürü alıcısı olur keza bence Smith Rowe da aynı şekilde ama Lo celso gibi oyuncular olabilir , bu takımlarda yine bize düşecek az oyuncu var.Kovacic görmüştüm forumda ama o da bence İtalya yapar ayrılırsa Milan,Roma falan.Gallagher mevzusu bana gerçekli gelmedi herif 11 oynuyor hala. Seneye kesilir mi bilemem.
Ziyech zaten tek mantıklı adam bizim alabileceklerimizden.Gallagher gidicem dese Premier Lig'de kalır her türlü bir sürü alıcısı olur keza bence Smith Rowe da aynı şekilde ama Lo celso gibi oyuncular olabilir , bu takımlarda yine bize düşecek az oyuncu var.Kovacic görmüştüm forumda ama o da bence İtalya yapar ayrılırsa Milan,Roma falan.
Sportif Direktörü de belli değil galiba. Leverkusen’deki adamı istiyorlardı.Olm Tottenham’ın hocası belli değil
Nasıl istiyorlar
Kova düşmez ya her takımda 11 oynar bence, çok iyi topçu.Ziyech zaten tek mantıklı adam bizim alabileceklerimizden.Gallagher gidicem dese Premier Lig'de kalır her türlü bir sürü alıcısı olur keza bence Smith Rowe da aynı şekilde ama Lo celso gibi oyuncular olabilir , bu takımlarda yine bize düşecek az oyuncu var.Kovacic görmüştüm forumda ama o da bence İtalya yapar ayrılırsa Milan,Roma falan.
Pek mantıklı değil ama olabilir , beklerim City'den.Philips'i de aldılar ama gören cennetlikkovacic city'e gidecek
Erden Timur vizyonu satışlarda da ortaya çıkmaya başlamış geçen sene geç gelmişlerdi bu sene planlamayı hızlı yapıyorlar muhtemelen gidenlerin yerine hemen oyuncu çekeriz.25+25 ha bu fabrizio fake falan olmasın yanındaki tike de bakamıyoruz artık parayla satıldığından 50 milyon inandırıcı gelmedi yav.
Zakaria olsa keşke de Torreira-Zakaria çekip Arena'da rakibi kendi sahasından çıkarmasak keşke.Kiralık falan belki verir Juve.Kova düşmez ya her takımda 11 oynar bence, çok iyi topçu.
Lo Celso olabilir çok da severim ama 8 desen değil 10 desen değil 3lü oynamak lazım o tarz bir adam gelirse.
Bir tane dribblingci topçu alalım da, bir de pasör, bana ok.