Fabrizio Romano: “Galatasaray’da satış görüşmeleri”

Bu arada rahatlamak için sistem sattığımız oyunculardan -tabii yüksek meblağlar 25m gibi- elde ettiğimiz bonservisin %25iyle yerlerine yeni ve potansiyelli olanlarını almak olmalı.Tabii yine Oliveira,İcardi,Mertens gibi tecrübeli ve yüksek seviyede oyuncularla harmanlamak şeklinde olmalı.Öyle Cicaldau,Morutan falan topladığımız gibi hep genç de olmuyor.

Mayıs ayından başladı transfer işleri bu sene yaz transferi bitmez uçağa bindi, sabaha geliyor, akşama geliyor hadi hayırlısı olsun bakalım ...

Gallagher mevzusu bana gerçekli gelmedi herif 11 oynuyor hala. Seneye kesilir mi bilemem.

Ziyech kesin şutlanacak ama
Ziyech zaten tek mantıklı adam bizim alabileceklerimizden.Gallagher gidicem dese Premier Lig'de kalır her türlü bir sürü alıcısı olur keza bence Smith Rowe da aynı şekilde ama Lo celso gibi oyuncular olabilir , bu takımlarda yine bize düşecek az oyuncu var.Kovacic görmüştüm forumda ama o da bence İtalya yapar ayrılırsa Milan,Roma falan.

85 milyona borçları sıfırladık bitti bu iş artık borcumuz yok

Parası da önemli ama Arsenal ve Tottenham gibi kuluplere direk topcu satmak bence büyük iş

Ziyech zaten tek mantıklı adam bizim alabileceklerimizden.Gallagher gidicem dese Premier Lig'de kalır her türlü bir sürü alıcısı olur keza bence Smith Rowe da aynı şekilde ama Lo celso gibi oyuncular olabilir , bu takımlarda yine bize düşecek az oyuncu var.Kovacic görmüştüm forumda ama o da bence İtalya yapar ayrılırsa Milan,Roma falan.

kovacic city'e gidecek

Kova düşmez ya her takımda 11 oynar bence, çok iyi topçu.

Lo Celso olabilir çok da severim ama 8 desen değil 10 desen değil 3lü oynamak lazım o tarz bir adam gelirse.

Bir tane dribblingci topçu alalım da, bir de pasör, bana ok.

25+25 ha bu fabrizio fake falan olmasın yanındaki tike de bakamıyoruz artık parayla satıldığından 50 milyon inandırıcı gelmedi yav.
Erden Timur vizyonu satışlarda da ortaya çıkmaya başlamış geçen sene geç gelmişlerdi bu sene planlamayı hızlı yapıyorlar muhtemelen gidenlerin yerine hemen oyuncu çekeriz.

Kova düşmez ya her takımda 11 oynar bence, çok iyi topçu.

Lo Celso olabilir çok da severim ama 8 desen değil 10 desen değil 3lü oynamak lazım o tarz bir adam gelirse.

Bir tane dribblingci topçu alalım da, bir de pasör, bana ok.
Zakaria olsa keşke de Torreira-Zakaria çekip Arena'da rakibi kendi sahasından çıkarmasak keşke.Kiralık falan belki verir Juve.

Geri
Üst Alt