- 29 Temmuz 2011
- 17.425
- 8.912
- 1.738
Transferin son günü hala gidecek mi kalacak mı diye düşünürüz muhtemelen bu ikili için keşke satılacaksa hemen olsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki anlasmislardir bile. Sampiyonluk maci öncesi hem oyuncularin hem camianin kafasini karistirmamak icin aciklanmiyordur. Bu dönemde elini cabuk tutan bir yönetim görecegiz anlasilan.Transferin son günü hala gidecek mi kalacak mı diye düşünürüz muhtemelen bu ikili için keşke satılacaksa hemen olsa
Nelsson ve Boeyin yerlerini dolduramayiz diye korkuyorum.
Umarım ama sanmıyorum.Belki anlasmislardir bile. Sampiyonluk maci öncesi hem oyuncularin hem camianin kafasini karistirmamak icin aciklanmiyordur. Bu dönemde elini cabuk tutan bir yönetim görecegiz anlasilan.
Sezon bitmeden Erden Timurun gitmedigi ülke kalmadi.
GayeyiBu nasıl telaffuz edilir
uydurdun mu rdasGayeyi
Herhalde yaniuydurdun mu rdas
Bu nasıl telaffuz edilir
Şampiyon olursak karılar konusunda show yapacakmisin reyizBeyler para ve transfer meselelerinizi lutfen sezon sonuna birakin.
Sampiyonlugumuza golge duser ve konsantrasyonumuzu etkiler
Alper bey ile o güne özel hazırlanıyoruz.Şampiyon olursak karılar konusunda show yapacakmisin reyiz
bunlar planlı programlı takımlar adminim hiç yakıştıramadımOlm Tottenham’ın hocası belli değil
Nasıl istiyorlar
İcardinin kafaya kondurdu.orta acamayan herife 25 mılyonu verecek essek bı klup varmıdır
İcardinin kafaya kondurdu.
Ben tam tersini düşünüyorum öyle bir madde olmasa Marcao gibi 10'un biraz üstüne ancak satabilirdik yine.Nelsson’nun sözleşmesine 25 milyon euroya serbest kalır maddesini eklemeseydik kaç para isterdik acaba. Ben olurda giderlerse Boey’in daha çok para edeceğini düşünüyorum. Hele de Arsenal filan gerçekten talip olmuşsa 30’dan aşağıya gitmez.
Hangi Alper bu?Alper bey ile o güne özel hazırlanıyoruz.
Zaten geri dönmem içinde bu yüzden ısrarcı oldu