Fabrizio Romano: “Galatasaray’da satış görüşmeleri”

Transferin son günü hala gidecek mi kalacak mı diye düşünürüz muhtemelen bu ikili için keşke satılacaksa hemen olsa

Transferin son günü hala gidecek mi kalacak mı diye düşünürüz muhtemelen bu ikili için keşke satılacaksa hemen olsa
Belki anlasmislardir bile. Sampiyonluk maci öncesi hem oyuncularin hem camianin kafasini karistirmamak icin aciklanmiyordur. Bu dönemde elini cabuk tutan bir yönetim görecegiz anlasilan.

Sezon bitmeden Erden Timurun gitmedigi ülke kalmadi.

Belki anlasmislardir bile. Sampiyonluk maci öncesi hem oyuncularin hem camianin kafasini karistirmamak icin aciklanmiyordur. Bu dönemde elini cabuk tutan bir yönetim görecegiz anlasilan.

Sezon bitmeden Erden Timurun gitmedigi ülke kalmadi.
Umarım ama sanmıyorum.

Beyler para ve transfer meselelerinizi lutfen sezon sonuna birakin.

Sampiyonlugumuza golge duser ve konsantrasyonumuzu etkiler

Tottenham Feyenoordun antrenörünü istiyormus. Bakalim o gelirse nasil oyuncular isteyecek. Antrenör getirmeden transfer yapmak bana mantikli gelmiyor. Hele o isine geldiginde pinti Levy gibi bir adam icin.

Nelsson’nun sözleşmesine 25 milyon euroya serbest kalır maddesini eklemeseydik kaç para isterdik acaba. Ben olurda giderlerse Boey’in daha çok para edeceğini düşünüyorum. Hele de Arsenal filan gerçekten talip olmuşsa 30’dan aşağıya gitmez.

Nelsson’nun sözleşmesine 25 milyon euroya serbest kalır maddesini eklemeseydik kaç para isterdik acaba. Ben olurda giderlerse Boey’in daha çok para edeceğini düşünüyorum. Hele de Arsenal filan gerçekten talip olmuşsa 30’dan aşağıya gitmez.
Ben tam tersini düşünüyorum öyle bir madde olmasa Marcao gibi 10'un biraz üstüne ancak satabilirdik yine.

25 Milyon serbest kalma maddesi bence çok iyi. Elimizi güçlendiriyor.

Sevilladan nelson+boey paketine 12m euroluk teklif hala gelmedi mi

Geri
Üst Alt