Fabrizio Romano: “Galatasaray’da satış görüşmeleri”

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
Fabrizio Romano: Galatasaray yönetimi transfer görüşmeleri için İngiltere’de bulunuyor. 2 İngiliz kulübü Sacha Boey ve Victor Nelsson ile ilgileniyor. Galatasaray Sacha Boey ve Victor Nelsson için 25 milyon € üstündeki teklifleri değerlendiriyor. Ayrıca Nicolo Zaniolo için de ilgi mevcut.

Kapı kapı dolaşıp leğen satar gibi futbolcu mu satacağız?

Mantıklı gelmedi bana pek

Tottenhamsa Lo Celso olabilir de yeni hocaya bağlı.

Malsenal’den Rowe dicem ama çok istemem 2 sene kiralık olmadan.

Blas
Assignon
Becao

yetermi 45m?
Oyuncu alışı konusunda listede bir çok oyuncu vardır ama şu transfer satışlarını doğru şekilde yapabilirsek Avrupa'da bir çok oyuncu basamak olarak görüp rahatlıkla bize gelmek ister Zaniolo'yu da seneye kadroya adapte edip 1 sene oynatıp başarılar kazanırsak baya iyi referanslar olacak. Acayip bir seviyeye doğru ilerleriz hele ki Boey ve Nelsson İngiltere'de de başarılı olurlarsa bundan sonra kapımızı çok çalarlar.

Chelsea o kulüp

Oyuncu istediğimiz kulüp yani

Oyuncular da Ziyechle Gallagher
Şu oyuncuları alıp üstüne bizimkileri bu fiyatlara okutsak kim bilir bu TFF ve Fener çetesi neler yapar ne planlar yapar var ya önümüze geçmek için tahmin bile edemiyorum.5 yerli kuralı falan olsa şaşırmam

Şu oyuncuları alıp üstüne bizimkileri bu fiyatlara okutsak kim bilir bu TFF ve Fener çetesi neler yapar ne planlar yapar var ya önümüze geçmek için tahmin bile edemiyorum.5 yerli kuralı falan olsa şaşırmam
Gallagher mevzusu bana gerçekli gelmedi herif 11 oynuyor hala. Seneye kesilir mi bilemem.

Ziyech kesin şutlanacak ama

25+25+30 olsa çok iyi olmaz mı borçları indiririz

Geri
Üst Alt