Fabrizio Romano: “Galatasaray’da satış görüşmeleri”

Nelsson, Zaniolo, Kerem, Boey ve Torreira'dan 125 milyon euro civari gelir elde etmeliyiz.

torreirayi satmak gelecek sezonumuzu satmak olur

şunların hepsinin yerini doldurursunda torreiranın dolduramazsın

ayfiyeten icardinin en iyi arkadaşı

keremin yerli olmasıda satılmasını engelliyor

Kerem,Boey,Nelsson gitse yeter bu senelik.Ayrica sınırdan dolayı Kerem'i ancak Cengiz'i alıp göndermek daha mantıklı olur ama tabii aşağı yukarı aynı fiyatlar olabilir o da var bir de Cengiz minimum 2.5 m euro ister falan filan ama bilmiyorum Kerem muhteşem geliştirdi kendini ama muhteşem kar etme şansımız da var bir yandan sinir da var ilginç bir durum.Torreira mutlaka kalmalı, muadilini bulmak zor.

yine 5-6-8 milyon demeden potansiyelli ama kendi takiminda lider olmayi basarmis genc karakterli oyunculari satin transfer etmeliyiz.

Stoper alıyorsak Danimarka ya da kuzey ülkelerinden alalım zeki topçu oluyorlar liderlikte yapıyorlar Abdülkerim'in yanına Luyindama gibi birisini koymayalım. Skorer bir stoperde olursa iyi olur Abdülkerim + yeni gelecek stoper sezonda 10-12 gole katkı yapabilir.

sacha boey arsenal gidecekse 15 mılyon artı nıcolas pepe muthış olur.bu lıgın ıçınden gecer.

trink para versinler önerdikleri topçular bomboş topçular

sevincimiz yarım kaldı

cash yaşatır. üst üste rekor satışlar haberi görmek istiyorum. Psikolojikse de psikolojik.
Önce satış göstersinler o 25'leri göze sokalım

Lo Celso'yu konuşmuşsunuz ama onu Unai Emery istiyor, Aston Villa'da para bok ve Emery çok iyi sonuçlar aldığı için hocayı üzmeyeceklerdir

Bu arada Arsenal'de ESR büsbütün gözden çıkarıldı ama İngiltere'de kalmak istese almak isteyecek bir kulüp illa ki bulur. Sanmıyorum bize düşeceğini

Geri
Üst Alt