Fabrizio Romano: “Galatasaray’da satış görüşmeleri”

pepe yaşatır

keita etkisi yaratır türk liginde

Tottenham'dan düşünülebilecek en ideal oyunculardan birisi bence Ndombele olurdu belki 1 sezonluğuna kiralamak mümkün olabilir.

Son düzenleme:
Tottenham'ın kadrosunda çer çöp çok takasa sıcak bakmam ucuza salıyorlarsa Reguilon ve Lo Celso kabul edilebilir. Bissouma yazanlar görüyorum ama Bissouma'dan kolay vazgeçmezler bence. Ndombele ise bütünüyle soru işareti bir adam

Arsenal'de pek çer çöp kalmadı fakat ıskartada da fazla adam yok. Yollamayı düşündükleri isimlerden Tierney ve Smith Rowe bize düşmez. Tomiyasu ıskartaya çıkabilir o düşünülebilir sakatlık durumuna bakılıp. Pepe, Sambi Lokonga, Tavares, Marquinhos, Cedric Soares gibi isimler tatmin etmez. BALOGUN müthiş olur ama bize düşmez.

Uzun lafın kısası bunlardan nakit çalışır. Ya da scout ekibi bunların altyapısından adam öneriyorsa onları buyback optionla versinler. Ben mesela Arsenal altyapısından birkaç ismi gözüme kestirip başlık açmıştım.

Sacha ve viking satilirsa o bölgelere tecrübeli birileri mi alınmalı yoksa yine genç potansiyelli isimler mi ?

Bu tür satislar ayrıca kulübümüz için reklam satışları olabilir. Bu olayı çok iyi değerlendirip sürekli hale getirebilirsek, en azından Avrupa için yetenek yetiştiren kulüpler kapsamına görebiliriz.

Zakharyan'ın babası bu haberleri görse ah vah eder Nelsson ve Boey EPL gittiğini görünce keşke oğlumun transferine de izin verseydim diyebilir.

Geri
Üst Alt