Fabrizio Romano: “Galatasaray’da satış görüşmeleri”

Tek başımıza ülkenin döviz açığını mi karşılayacağız noluyor

Herkes boey giderse dubua orayı götürür diyor. Fakat bu adamın sakatlık sorunuda var. Oraya kesinlikle bir transfer şart. Altyapıdan adam koyarizcilar içinde şunu belirteyim. Modern futbolda bekler en az hucumcular kadar onemli. Her iki bekimizinde çok çok kaliteli olmasına özen göstermeliyiz.

Uzaklara bakmaya gerek yok

Sag bek onerim

şimdi ft döneminde şu kadar zarar ettik yaeee diye yıllardır dolanan aveller bu 2sinden minimum 40 gelince ekleyecekler mi o bilançoya?

Boey kaca satilir bilmem ama bir sonraki satistan pay istemek zorundayiz

Nelsson icin gerekli degil ama Boey icin kesinlikle gerekir

Fabrizio'nun yazması iyi reklam oldu. Defansçıya 25 tabii ki zor ama ikisi de muazzam bir sezon geçirdi.
Ben 20+ her teklife fitim.
Mühim olan yine potansiyelli oyuncular almak.
Her sene 2 tane üst düzey satış yapsak 5 seneye borçları eritiriz.

Fabrizio'nun yazması iyi reklam oldu. Defansçıya 25 tabii ki zor ama ikisi de muazzam bir sezon geçirdi.
Sag bekte Dubois bide gencecik Anton Gaaei'yi onerdim
Ustune bide defansda Ross ve Emin var.

Bence iyiyiz yani transfer yapmak zorunda degiliz o bolgelere.

Nelsson ve Boey iyi kulüplere satılırsa bu Galatasaray için çok iyi olur. Genç potansiyelli oyuncular Galatasaray'ı vitrin olarak görüp düşünmeden imza atarlar. Porto, Benfica örneği gibi. Bu sezon takım bu kadar iyi durumdayken keşke sezon başı Evander'i de alsaydık diyorum. Mata almayıp Yusuf'a o parayı vereceğimize keşke Evander alsaydık.

Nelsson ve Boey iyi kulüplere satılırsa bu Galatasaray için çok iyi olur. Genç potansiyelli oyuncular Galatasaray'ı vitrin olarak görüp düşünmeden imza atarlar. Porto, Benfica örneği gibi. Bu sezon takım bu kadar iyi durumdayken keşke sezon başı Evander'i de alsaydık diyorum. Mata almayıp Yusuf'a o parayı vereceğimize keşke Evander alsaydık.
Katiliyorum

Evander cop yav.

Nelsson icin EPL kuluplerine serbest kalma bedeli gosterilir, yani 25 versinler yoksa uzatmasinlar konuyu.
Boey icin ayrica 20 istemeliyiz.

Evander'i bir kaç kez izledim beğendim. Bizim ligde baya etkili olur gibi geliyordu bana. İstatistikleri de fena değil. Tabi yanılıyor da olabilirim. Mata yerine Evander olsaydı daha iyi olurdu bence.
Yok kanka yav ben zaten Midtjyllandin cogu maclarini izledim de valla nasil elden cikartdik bilemiyorum 10 milyona.

Belki bizimkilerde bunu yazdırmış olabilir. Pazarlama çalışmalarında önemli işler bunlar.

Geri
Üst Alt