- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Nando
Müldür XXX Abdulkerim Guerreiro
torreira Lo Celso
di Maria Firmino Kerem
Icardi
Müldür XXX Abdulkerim Guerreiro
torreira Lo Celso
di Maria Firmino Kerem
Icardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dubois ve Mert Müdür olabilir yeni sezon sağ bek rotasyonuSag bekte Dubois bide gencecik Anton Gaaei'yi onerdim
Ustune bide defansda Ross ve Emin var.
Bence iyiyiz yani transfer yapmak zorunda degiliz o bolgelere.
ne alaka yaw iyi oynayan adamını satmazsın yani serbest kalma bedeli yoksa istediğim para da 30 dersin vermezlerse göndermezsin.Ben tam tersini düşünüyorum öyle bir madde olmasa Marcao gibi 10'un biraz üstüne ancak satabilirdik yine.
25 Milyon serbest kalma maddesi bence çok iyi. Elimizi güçlendiriyor.
MaybeDubois ve Mert Müdür olabilir yeni sezon sağ bek rotasyonu
WA görüsmelerimizi ifsalarsam ortalik karisir
Kasetin var elimde dikkatli davranWA görüsmelerimizi ifsalarsam ortalik karisir
Hangi Alper bu?
ne alaka yaw iyi oynayan adamını satmazsın yani serbest kalma bedeli yoksa istediğim para da 30 dersin vermezlerse göndermezsin.
alakayı anlayamadım 10 küsüre satacak olan adam serbest kalma bedeli 25ken de o paraya satar
Demek istediğim şu:Iste bunu yapamiyor bizimkiler.
Oyuncu en basindan kontratina böyle bir serbest kalma maddesinin koyulmasina okay diyorsa bence daha iyi, cünkü Marcao'da oldugu gibi oyuncu gidecegim diye tutturdugunda senin kulüp olarak elinde bir koz olmuyor. Simdi Nelsson gidecegim dese, 25 Milyonu vereni getir istedigin yere gidersin dersin kontratinda madde oldugu icin.
Özlemişiz reis, hoşgeldin.Kova düşmez ya her takımda 11 oynar bence, çok iyi topçu.
Lo Celso olabilir çok da severim ama 8 desen değil 10 desen değil 3lü oynamak lazım o tarz bir adam gelirse.
Bir tane dribblingci topçu alalım da, bir de pasör, bana ok.
Demek istediğim şu:
Marcao'da madde de olsa biz yine o fiyata satacaktık zaten. Elinde koz olmuyor diye bir şey yok, madde yoksa oyuncuya diyeceksin ki 30dan aşağı tekliflere bakmayacağız, al sana madde.
Bu tamamen yönetimlerin beceriksizliği yıllardır devam eden. Gitmek isteyen herkese eyvallah demek büyük enayilik.
Harbiden hea :red:
O japoni görünce Roberto Carlos gibi aslanim
Ben Bu yorumdan hiç bir sey anlamadimO japoni görünce Roberto Carlos gibi aslanim
Neyini anlamadım lan o japon sağ beki görünce Roberto Carlos gibi boey onun yanindaBen Bu yorumdan hiç bir sey anlamadim
Lan japon sag bek kimNeyini anlamadım lan o japon sağ beki görünce Roberto Carlos gibi boey onun yaninda