Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.285
- 15.104
- 1.878
Lan japon sag bek kim
Tomiyasu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan japon sag bek kim
Simdi anladim tskler rdasTomiyasu
Çekik gözlü oluyor geneldeLan japon sag bek kim
Igrenc 1 yorum lÇekik gözlü oluyor genelde
Bende tam tersini düşünüyorum. O madde olmasa belki de kapıyı 30-35’ten açardık.Ben tam tersini düşünüyorum öyle bir madde olmasa Marcao gibi 10'un biraz üstüne ancak satabilirdik yine.
25 Milyon serbest kalma maddesi bence çok iyi. Elimizi güçlendiriyor.
City yada chelsea altyapisinda buluruz.Nelson'un boşluğunu aynı seviyede olmasa bile bi şekilde doldururuz da Boey gibi bek bulabilme ihtimalimiz yok maalesef.
orta acamayan bek bulmak zorCity yada chelsea altyapisinda buluruz.
gelen paranın doğru değerlendirilmesi mühimSanırım bu 3 oyuncunun da satışı aynı döneme denk gelirse Türk futbolu adına ilginç bir dönem başlar
Torreira yi sutlayip Veratti ye harcayalim bütün parayigelen paranın doğru değerlendirilmesi mühim
hedefler büyümeli salah falan düşünülmeliTorreira yi sutlayip Veratti ye harcayalim bütün parayi
Fatih Hoca’nın kazıklarının konuşulması hoşuna gitmedi dimi hadi itiraf et.Maça kadar transfer konularına kilit vuralım derim.
KuduruyorumFatih Hoca’nın kazıklarının konuşulması hoşuna gitmedi dimi hadi itiraf et.
bende nereden ftye pay cıkarılacak diye beklemekteydımFatih Hoca’nın kazıklarının konuşulması hoşuna gitmedi dimi hadi itiraf et.