Fabrizio Romano: "Olympiakos, Sergio Oliveira'yı transfer etti"

olympiakostan biz bonservis alacaksak,
oliveira olympiakosla anlalşmışsa 1e1 de

biz niye fesih yapıyoruz ?
Fesih denmez zaten ona da, alacaklarımı vermeden gitmem demiş ya bu hıyar, biz de Olympiakos'a normalde sizden ücret almadan bırakırdık ama böyle bir durum var. Siz alacaklarını karşılamaya yakın bir para kadar bonservis verin öyle bırakalım demiş olabilirler.

Bilemedim beynim yandı ya. Karaktersiz herifin derdini de biz çekiyoruz.

olay şu

Sergio her şekilde paramı alırım kafasında....istersen süründür herifi
ama kontenjan 14(12+2 işte neyse artık)

her şekilde koz istenmeyenin elinde- 4 yıl kontratı basrken bugünleri düşüneceksin işte.

Neden tüm oyuncular bu kadar düşüş yaşadı rashitsa da kalsa böyle olacak miydi acaba?
Muslera bile eski muslera değil.

5.8 milyon Euro fesih bedeli mi? Böyle rezalet bir anlaşma çok az görülür.

Sergio Oliveira. Yaşanan güzel günleri bir saniye dahi unutmayız. Özellikle 2022-23 sezonunda oynadığın oyunu, Kadıköyde yaptıklarını, şampiyonluğa ciddi katkını hiçbir zaman silip atmayız. Olympiakos'da sonsuz başarılar. Yolun açık olsun. Ekli dosyayı görüntüle 260452

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkesi de uğurlama be

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiç sevmedim bu adamı, geldi yattı, dj lik yapti, tüm parasını aldi gitti.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BIz herife neden tüm alacagini verip gönderdik? Bundan bizim karimiz ne? Lisansini cikarmayip iki yil kendi basina antremanda yaptiridik bu mantik ile. Yoksa ben mi birseyi yanlis anladim? Acaba yunan takimi belirli bir miktarda bonservis mi ödiyecek ve bu sekilde maasinin bir kismini onalar ödemis olacak? Yok hic birsey almiyorsak resmen Galatasaray tarihin en sacma fesihlerinden biri olabilir

abi düşün yani durduk yere kılını kıpırdatmadan total parayı bağlıyorsun - üstüne yeni gittiğin akdeniz ülkesinde yeni eurolara imza atıyorsun.

futbolcu olacaktık.

Herife yıllık 3.1 ve bonservisine 3 milyon daha vermişiz.
15 milyon harcadık yanı bu yarım sezonluk futbol oynayan herif için. İmza parası da vardı kesin.
Böyle kulüp yöneltimez.

Transfer edilmesini ( sözleşme şartlarını ) dönemsel olarak bir yere kadar anlayabiliyorum. Şu fesih konusunda karakter falan diyoruz da, abi adamın yasal hakkı. Kulüp de gelen geçene dağıtıyor zaten, bir tek yerliye başka muamele.

dünyanın en pişkin insanıydı.

kimse ses etmese mal mal bekleyecekti. maçta falan oynasa gam yemeyeceğim de öküz gibi oturdu.

zaha ve keremin 10 da 1 i kadar bile konuşulmadı piç kurus

Transfer edilmesini ( sözleşme şartlarını ) dönemsel olarak bir yere kadar anlayabiliyorum. Şu fesih konusunda karakter falan diyoruz da, abi adamın yasal hakkı. Kulüp de gelen geçene dağıtıyor zaten, bir tek yerliye başka muamele.
kontratı imzaladığı anda hakkı olduğu kısmı kesinlikle doğru - bu ihtimalleri düşünerek kontrat vermen lazım...

FAKAT...madem kulüp sen istemiyor , (ki 1 senedir yayılarak 3 M euro kazandı bu adam + şampiyonluk primi falanda almıştır) - 2 sene ekmek yedin.

MADEM olympiakos seni istiyor - kulübe teklif getirsene...burdan fesih , ordan imza parası ..

burasıda ayıp kısmı.

Olympiakos rahat 1,5 milyon maas verebilir bence. Umarim fesih bedelinde bokunu cikartmamistiriz. Böyle herife her verilen ekstra kurus zarar

kontratı imzaladığı anda hakkı olduğu kısmı kesinlikle doğru - bu ihtimalleri düşünerek kontrat vermen lazım...

FAKAT...madem kulüp sen istemiyor , (ki 1 senedir yayılarak 3 M euro kazandı bu adam + şampiyonluk primi falanda almıştır) - 2 sene ekmek yedin.

MADEM olympiakos seni istiyor - kulübe teklif getirsene...burdan fesih , ordan imza parası ..

burasıda ayıp kısmı.

Fakat yok abi, adam fahiş para alıyor. Kim verir bu saatten sonra ona bu parayı. Avrupalı kafası Türk gibi değil işte. Onu yapan tek bir adam gördü bu gözler, Roberto Mancini.

Geldiği gün ağzıma geleni saymıştım da futbol ordinaryusu GSC liler tarafından linç edilmiştim.

Geri
Üst Alt