Tier 1 Fabrizo Romano: "Mario Hermoso resmen Roma'da"

Bu yonetimin rezillikleri bitmeyecek. Bu sene sampiyon olmamamiz garanti olsa bile defolup gitsin bu adamlar. Okan'i da yanlarina alsinlar.

Üçlü savunmaya geçilmeyecekse veya üç as stoperimizden giden olmayacaksa zaten pek gerekli bir transfer değildi. Mevcut oyuncularımızın yetersiz olduğunu düşünmüyorum; takımın defansif yükünü bu denli stoperlerin üzerine yıkıp her maç adamların limitlerini test etmesek mi acaba?!

Kontenjan boş kalacaksa scout işi denemelik orta saha, bek veya kanat oyuncusu alınsın isterim.

Gün içerisinde nelsonun satıldığı haberi gelir

Roma devreye girdiği saniye Hermoso gitti dedim. Çünkü orayı tercih eder daha 29 yaşında ve üst düzey bir oyuncu. Sadece Erden ikna ederdi işte bu sene en çok aradığımız yerler Hermoso ve Rabiot görüşmeleri zaten.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:Dİbrahim Hatipoğlu - Cenk Ergün ikilisiyle çok rezillik yaşanır

Daha nasıl rezillik yaşatacak bu yönetim bize

Neden halen istifa etmeleri için camia ayağa kalkmıyor

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes çok iyi diyor diye
Sol ayaklı sol stoper ideal yaşında diye
Apokerim feci kötü halde diye
İstiyordum.
Olmayınca sövdüm üzüldüm ama kendimi şöyle teselli ettim.
Bu kadar iyiyse atletico neden devam etmedi, İspanyol oyuncu olsun çamurdan olsun diyen barça neden istemedi üstelik ayağı iyiymiş teknik bir stoperken?
Balık kaçtı artık inşallah büyük değildir :)

Hahahahahahaha

Hoca ve yönetici müsveddeleri and içmiş..

Takımı, kulübü yerin dibine sokmadan defolmayacaklar..

Hala hoca güzellemesi yapanlara da Allah akıl fikir versin..

2,5 yıl olmuş, hala yap boz oynar gibi ne halt yediğinden haberi yok..

5milyon stopere maaş verecek gücümüz yok ,bizim eksigiimiz ortasaha iken 1 kişi bile neden stoper alıyoruz diye sormuyor

3 aydır takım bulamayan paragöz herif son gün gidip romaya avrupa piyasasına göre kol gibi maaşa bağlatıyorsa peşinden pek ağlamaya gerek yok.

Üzgünüm ama bunun başarı vb gibi hedefleri yok bize gelse şu yönetim ortamında daha da boktan işler olabilirdi gibime geliyor.

Ha bunlar bu yönetimin mallık seviyesinin yüksek olmadığı anlamına gelmez.

Stoper ihtiyacı var yok transferi değil bu, itibar transferidir.

Senin sözde bitirdiğin adamı son 2 gün Roma elinden alamaz, almamalı.

İtibarımızın içine ettiler hala yok stoper lazım değil yok tırıvırı, hocanız orta saha aldırmıyor işte uzatmayın.

İtibarımızın içine ettiler hala yok stoper lazım değil yok tırıvırı, hocanız orta saha aldırmıyor işte uzatmayın.
Yb maçına baktıysa adam (bi örnek)
Yarı fiyatına bile arbistan yapardı zaten 😵‍💫
Güncdl halimizİ topçular belki takip etmesede menejerleri biliyordur sonuçta
+italya da yaşlı stoper her zaman prim yapar
2 sene içinde duruma göre milan falan da yapar zaten

Yb maçına baktıysa adam (bi örnek)
Yarı fiyatına bile arbistan yapardı zaten 😵‍💫
Güncdl halimizİ topçular belki takip etmesede menejerleri biliyordur sonuçta
+italya da yaşlı stoper her zaman prim yapar
2 sene içinde duruma göre milan falan da yapar zaten
Oyuncuların çoğu paraya bakar reis, sallamazlar böyle şeyleri.

Hermoso’nun derdi proje olsa bu vakte kadar beklemezdi. Bizimkilerin yaklaşımı da meseledir tabii yüz yüze görüşmeden bence transfer yapılmaz çünkü, gider alır getirirsin.

Ya bunların gerzekliğinin sebebi bağlantı kurduğumuzda ergenlerin bana gülümsedi aha verecek diye cümle aleme duyurması.
Abi imza attırmadığın adamı kimseye açıklamayacaksın bu kadar met 4 ayda bu boku öğrenemediler öğrenmezler de çünkü işleri güçleri şov.
Hermoso işini kim nereden öğrenecek yav bütün gazeteciler aynı anda hermoso ile ilk temas yapıldı oyuncu sıcak diye son dakika atıyor.
Neyi sıcak yav, sıcak diye haber mi salınır.
Bu kadar aciz, sinsi, beceri yoksunu olunmaz.

3 sene önce talibi olmayan denayeri 3,5 milyon euroya ikna eden adamların bir furbolcuyu ikna edebilmesi için minimum 10 milyon maaş ödemesi gerekiyor, kulüpleri için de bu seneki bonservisler.
Bu kulüp böyle böyle bu hale geldi.
Katkı verecek iyi isimlere verilen paraların hepsi çıkardı ama işte boşa atılan paraları bugün hale çekiyoruz. Bu boş insanlar yüzünden de bu borç 2 senede 200 milyon euro daha artar floryayı kendi sultanlıkları in sattıp kulübü kurtardık diye gezerler.

Oyuncuların çoğu paraya bakar reis, sallamazlar böyle şeyleri.

Hermoso’nun derdi proje olsa bu vakte kadar beklemezdi. Bizimkilerin yaklaşımı da meseledir tabii yüz yüze görüşmeden bence transfer yapılmaz çünkü, gider alır getirirsin.
Katılıyorum ama kastım projeden çok takımın ruh hali
Bununla ilgilide kesinlikle etkilenme olmuştur
Yb maçı ve bjk maçı özelinde ben açıkcası topçulardan da bir kalkışma mı var modundaydım ,o ortamı izlerken hissediyorsun ,yapmacık hareketler içinde komple takım

Tam noktaya bastın 👌

roma haberinden sonra yerel medyaya 'transferde sorun yok' diye haber salan yonetici kim acaba? bu transfer yatarsa, yarin ortaya cikacagi bariz olan bir yalanı kamuoyuna soylemenin amaci ne olabilir diye soruşturulması gerekir.

Katılıyorum ama kastım projeden çok takımın ruh hali
Bununla ilgilide kesinlikle etkilenme olmuştur
Yb maçı ve bjk maçı özelinde ben açıkcası topçulardan da bir kalkışma mı var modundaydım ,o ortamı izlerken hissediyorsun ,yapmacık hareketler içinde komple takım
Bunun da baş sorumlusu Okan bu arada
Eksik kalmış yazı
Adam sevk ve idarede sınıfta kaldı Erden olmadan 👊

roma haberinden sonra yerel medyaya 'transferde sorun yok' diye haber salan yonetici kim acaba? bu transfer yatarsa, yarin ortaya cikacagi bariz olan bir yalanı kamuoyuna soylemenin amaci ne olabilir diye soruşturulması gerekir.

Hatipoğlu tabiki. Hakuklara da Doue’yi aldık demişti bu adam.

Geri
Üst Alt