Yenal Kaplan
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2010
- 4.407
- 1.888
- 1.913
Bu yonetimin rezillikleri bitmeyecek. Bu sene sampiyon olmamamiz garanti olsa bile defolup gitsin bu adamlar. Okan'i da yanlarina alsinlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yb maçına baktıysa adam (bi örnek)Stoper ihtiyacı var yok transferi değil bu, itibar transferidir.
Senin sözde bitirdiğin adamı son 2 gün Roma elinden alamaz, almamalı.
İtibarımızın içine ettiler hala yok stoper lazım değil yok tırıvırı, hocanız orta saha aldırmıyor işte uzatmayın.
Oyuncuların çoğu paraya bakar reis, sallamazlar böyle şeyleri.Yb maçına baktıysa adam (bi örnek)
Yarı fiyatına bile arbistan yapardı zaten
Güncdl halimizİ topçular belki takip etmesede menejerleri biliyordur sonuçta
+italya da yaşlı stoper her zaman prim yapar
2 sene içinde duruma göre milan falan da yapar zaten
Ya bunların gerzekliğinin sebebi bağlantı kurduğumuzda ergenlerin bana gülümsedi aha verecek diye cümle aleme duyurması.Stoper ihtiyacı var yok transferi değil bu, itibar transferidir.
İtibarımızın içine ettiler hala yok stoper lazım değil yok tırıvırı, hocanız orta saha aldırmıyor işte uzatmayın.
Katılıyorum ama kastım projeden çok takımın ruh haliOyuncuların çoğu paraya bakar reis, sallamazlar böyle şeyleri.
Hermoso’nun derdi proje olsa bu vakte kadar beklemezdi. Bizimkilerin yaklaşımı da meseledir tabii yüz yüze görüşmeden bence transfer yapılmaz çünkü, gider alır getirirsin.
Tam noktaya bastınStoper ihtiyacı var yok transferi değil bu, itibar transferidir.
Bunun da baş sorumlusu Okan bu aradaKatılıyorum ama kastım projeden çok takımın ruh hali
Bununla ilgilide kesinlikle etkilenme olmuştur
Yb maçı ve bjk maçı özelinde ben açıkcası topçulardan da bir kalkışma mı var modundaydım ,o ortamı izlerken hissediyorsun ,yapmacık hareketler içinde komple takım
roma haberinden sonra yerel medyaya 'transferde sorun yok' diye haber salan yonetici kim acaba? bu transfer yatarsa, yarin ortaya cikacagi bariz olan bir yalanı kamuoyuna soylemenin amaci ne olabilir diye soruşturulması gerekir.