Facebook CEO'su Zuckerberg Işınlanacağımız Tarihi Açıkladı

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Facebook CEO'su Mark Zuckerberg milyonlarca insanın merak ettiği ışınlanma teknolojisinin hayatımızla buluşacağı tarihi açıklayarak, "10 sene içinde toplantılara 'ışınlanarak' gideceksiniz" dedi.
Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, ışınlanma teknolojisinin hayatımıza gireceği tarihe ilişkin açıklamalarda bulundu. Mark Zuckerberg, The Information'a verdiği röportajda "Sosyal deneyimlerin kutsal kasesi, bir başkasıyla birlikte bulunduğunuz hissini verebilmesinde yatıyor" dedi.
Zuckerberg, geleceğin enformasyon platformunun sanal gerçeklik olacağını ve bu kapsamda artırılmış ve sanal gerçekliğe yatırım yapmanın mantıklı olduğuna inandığını söyledi.

"UÇAKLAR, ARABALAR DEVAM EDECEK"​

"2021'deyiz, bitleri (veri depolamada en küçük dosya birimi) hareket ettirmek atomu hareket ettirmekten çok daha kolay" diyen Zuckerberg, "Tabii ki arabalar, uçaklar, tüm bunlar var olmaya devam edecek. Oysa daha fazla ışınlama gerçekleştirdiğimizde sadece yolculuğu ve bireysel olarak bizi yavaşlatan türden şeyleri kişisel olarak ortadan kaldırmakla kalmıyoruz, bunun aynı zamanda toplum ve genel bakımdan gezegen için de daha iyi olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Zuckerberg, sanal gerçekliğe geçişin, dünya için de iyi olacağını, karbon salınımının ciddi oranda azalabileceğinin altını çizdi. Zuckerberg açıklamasında "10 sene içinde toplantılara 'ışınlanarak' gideceksiniz" diye konuştu.

"O AŞAMAYA VARMAYI ÇOK İSTİYORUM"​

Sanal gerçekliğin gelişmesi gerektiğini vurgulayan Zuckerberg, geliştiricileri cezbetmesi için büyük 10 milyon aktif kullanıcıya sahip olması ve büyük bir pazar haline gelmesi gerektiğini ifade etti. Zuckerberg, "Bugün sanal gerçeklikte nerede olduğumuzu düşündüğümde, deneyime girebiliyoruz. Çok iyi oyunlar ve farklı deneyimler mevcut. Ama kendi gerçekçi avatarınıza sahip olduğunuz, biriyle gerçek göz teması kurabildiğiniz, avatarınıza yansıtılan gerçek ifadelerin yer aldığı aşamaya varmayı çok istiyorum" dedi.

EwM9XJ4XMAUAFEg.webp

🥴

( 10 sene sonra için bir not )

Doğru demiş.

Hele online oyunlarda arttırılmış gerçeklik ve kendi avatarınla takılman iyice oturacak.

Milyonlarca insanin mahremiyetine tecavüz etmiş bu sürüngen görünümlü şahısı kınıyamıyorum bile.
Bak daha hala konuşturuyorlar.

Işınlanmayı bulup toplantıya, tuvalete gitmek de güzel fantazi.

Yavaş ışınlansın da saçı başı dağılmasın.

inanmayan otobüse binmesin beyler :)

Sanal gerçekliğin gelişmesi gerektiğini vurgulayan Zuckerberg, geliştiricileri cezbetmesi için büyük 10 milyon aktif kullanıcıya sahip olması ve büyük bir pazar haline gelmesi gerektiğini ifade etti. Zuckerberg, "Bugün sanal gerçeklikte nerede olduğumuzu düşündüğümde, deneyime girebiliyoruz. Çok iyi oyunlar ve farklı deneyimler mevcut. Ama kendi gerçekçi avatarınıza sahip olduğunuz, biriyle gerçek göz teması kurabildiğiniz, avatarınıza yansıtılan gerçek ifadelerin yer aldığı aşamaya varmayı çok istiyorum" dedi.

bu kisim bana summer wars anime filmini hatirlatti

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Once kucucuk mikropla dunyanin bu hale gelmesine bir cozum bulun da isinlanmasi kalsin. Allah bunlara ders veriyor ama bunlar kulaklarini tikiyor.

Geri
Üst Alt