facebook üzerinden bir video yayınlayarak hayatına son vermek

Şükrü Erden

Baba Gündüz
Hayatı hızlı yaşayıp çabuk tüketmekten olabilir. Kim bilir. Allah rahmet eylesin.

zor , anlamak da anlatmak da..

Tadacağı zevk kalmamış belli ki..

Tercih meselesi.

bu video beni cok kötü bi zamanda yakaladı,cok fena oldum

vay arkadas ya

arkadaşın face profilini inceledim, bir de bu videonun 16 dakikalık olan versiyonu var onu da izledim. arkadaş bu hayatta yapabileceği her şeyi yapmış, bütün zevkleri tatmış ve bunun sonucunda da yaşamak için bir amaç kalmadığına kanaat getirip intihar etmiş. video içerisinde ateist olduğunu da belirtiyor. bu sebeple onu hayata bağlayacak dini bir zorunluluk da yok.

İlginç. Videonun tamamını da izlemek lazım. Merak ettim doğrusu.

her seyi yasmamis ama pek akli basinda birisi degilmis galiba.
herhalde ciddi ego sorunu yasayan birisiydi.
neden ego ?!
sadece kendisinden sevk alan , kendisini sadece dünyada sayan birisi olmasaydi ilerde ola bilecek cocuk sevgisini düsnürek, aile sevgisinden kopmak istemeyen, es dost sevgisini deger veren ve hayatinin aslolan olan sevk veren, kücük ama benim icin en önemli yasanmasi gereken, anlar icin insan hayata tutunmaya her zaman secmesi gerekirdi.
Ateistligi ile alakasi yok pek. Bizim Dini düsüncelerimiz, inanclarimiz dogruysa o zaman zaten ayvayi yedi ya ama o ayri konu.

hayatini yasamayi sadece partilerden ibaret goruyomus heralde

Dizilerde seslendirme felan yapardın ne gerenk vardı

Tapatalk

tamamen şov diyebilirim , birşeyler planlamış ve videonun çoğu bölümünde yalan söylüyor. Biraz mimiklerden anlayan insanlar bunu çözerler.

Geri
Üst Alt