Falcao, Fatih Terim'den Forma İstedi

Mustafa geçen maç baya ağrı çekerek iğnelerle oynadı, ilk yarı Falcao tecrübesi ile daha iyi bir tercih olabilir.İkinci yarı da Mustafa alınır.Çift forvet asla olmuyor bu sezon, uyumlu dediğimiz Halil-Mustafa da olmadı

Mustafa geçen maç baya ağrı çekerek iğnelerle oynadı, ilk yarı Falcao tecrübesi ile daha iyi bir tercih olabilir.İkinci yarı da Mustafa alınır.Çift forvet asla olmuyor bu sezon, uyumlu dediğimiz Halil-Mustafa da olmadı
Evet, bu daha iyi secenek gibi

Falcao 10 dk sonra cikar. Yalan haber bu. Oeta düzey cekme öyle 1 haftada gecmez ya. Anca gecirdigi operasyon yardimci olursa o da nasil olur bilmem

oynasın, ligin son maçı zaten tüm gücünü ve motivasyonunu bu maça verebilir sakatlanmayı da çok takacağını sanmıyorum son maç diye. kafasını tamamen futbola veren falcao bu maç için en büyük kozumuzdur. keşke aynı arzuyu feghoulide de görsek.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Feghouli bitmiş hocam. Çok kızdik hocaya ama haklıymış. İnşallah seneye kadroda olmaz.

olur bi de şampiyonluktan edeyim öyle gideyim diyor

Mostafa sonradan girdiği maçlarda sanırım daha fazla gol attı. Falcao ile başlayıp sonradan değişmek bana mantıklı geliyor.

Başlığı görünce imzalı forma istedi sandım. Ne alaka diyorum...

Kesinlikle hamle oyuncusu olarak kullanılmalı. Biz çift santrafor oynayamayız. Diri bir Falcao son 20 dakikada Malatya’nın fişini çeker.

Geri
Üst Alt