Falcao Olumlu, Feghouli Olumsuz

Feghouli eğer gerçekten futbolu düşünüyorsa,gelecek sene Dünya Kupasında oynamak için başka bir takıma gidecektir..Yok eğer amacı sadece para ise yata yata da olsa o parayı alacak yapacak birşey yok

Olcan adını hatırladım, o olumluydu giderim diyordu en son davalık olmuştuk

Geçen sezonda yattı zaten 0 katkı, lisansını çıkarmasak birşey fark etmiyor. 2 sezonunu piç etmiş olur, bundan sonraki kontratında iyi şanslar (Fegh)

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

bekledigim bir haber. surpriz degil benim adima.
sezon sonu benzer bir gorus belirtmistim transfer sezonu baslarken...
sakatlik konusundan ayri ele alirsak ;
falcao her yonden olgun ve de pro benim adima... istese yapmazdi pozitif yaklasmazdi gecen seneki indirim konusu.
<;> maddi konuda empati yapabilecek duzgunlukte... indirim konusunda sergilemis oldugu klas ve ince davranisi daha once sneijder ve mancini hoca da gozlemlemistim. dolayisiyla ayrilik konusundaki karar/dusunce yapisiyla da sasirtmadi.

iki oyuncu ozelinde son yaptigim mesajlarda da belirttigim gibi falcao konusu en kolay cozebilecegimiz isim olur. feg tam tersi.

habere bakilirsa bekledigim yonde ilerliyor durum.

transfer sezonu baslarken kimi renkdaslarin feg'in oynamasi, en azindan kontrat bitene kadar faydalanmamiz gerektigini belirten fazla iyimser rasyonellikten uzak yorumlari var idi.

*oyuncu uzun zamandir fizikmen ve mental yonden bitik. utopya sahasinda istenen performansi sunar anca.

Bu odun ben yatmak istiyorum top mop oynamak istemiyorum diye bağırıyor yıllardır. Her sezon +10 kilo ile başlıyor, ikinci sezonunun sonunda satılabilirdi.

Falcao ayrıca Kadıköy'de o golü atarak tüm maliyetini bir kalemde silmiştir gözümde. Feghouli'de şampiyonluk golü atmıştı onun da yeri ayrı fakat 2 senedir sağlam yatıyor, kredisini tüketti.

Falcao sakat olmasaydi cok is yapardi adam belini dogrultamadi bizde ya.Gercek Falcaoyu izleme sansimiz hic olmadi,olmayacak Biz Galatasarayli taraftarlar icin cok uzucu bi durum bu.

Şu başlığı dünden beri Falcao ölümlü, Feghouli ölümsüz diye okuyor saçma bir başlık sandım :oops:

Geri
Üst Alt