- 17 Ağustos 2009
- 43.462
- 32.092
- 3.448
Hiç sanmıyorum. Kadro planında yok Feghouli. Burak Elmas da bunu doğrular şekilde açıklamalar yapıyor zaten.Gitmezse hoca kullanır onu, 4 milyonun üzerinde maaş alan adamı oturtma lüksümüz yok bana göre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç sanmıyorum. Kadro planında yok Feghouli. Burak Elmas da bunu doğrular şekilde açıklamalar yapıyor zaten.Gitmezse hoca kullanır onu, 4 milyonun üzerinde maaş alan adamı oturtma lüksümüz yok bana göre.
Burada oyuncunun karakterine kalıyor iş, biz gerekirse 1-2 milyon euroda veririz zaten,umarım yatmayı seçmez.Hiç sanmıyorum. Kadro planında yok Feghouli. Burak Elmas da bunu doğrular şekilde açıklamalar yapıyor zaten.
Bana asil koyan. 100yilda bir oynadiginda iyi oynamasiFalcao sakat olmasaydi cok is yapardi adam belini dogrultamadi bizde ya.Gercek Falcaoyu izleme sansimiz hic olmadi,olmayacak Biz Galatasarayli taraftarlar icin cok uzucu bi durum bu.
Şu başlığı dünden beri Falcao ölümlü, Feghouli ölümsüz diye okuyor saçma bir başlık sandım![]()