Falcao, Real Madrid Maçı Kadrosunda Yer Almıyor

daha ilk ismi geçtiğinde de çok istememiştim ben. Sonra herkes aşırı isteyince bende de elbette heyecan oldu ama çok riskli olduğunu hep söyledim.

İsim de verdim. Leicester'dan Kelechi çok rahat kiralanırdı. Olmadı mı.. Llorente boştaydı, alabilirdin. O da yaşlı ama en azından fizik durumu daha iyi. Geçen sene ŞL Finali oynamış, formda. Napoli'de de şu an gayet iyi.

Adamin insallah ciddi sakatligi vardir. yok serdar aziz gibi suram ariyor buram agriyor oynamiyorum diye geziniyorsa isimz var gercekten.
Parsina degilim ama yani kamyon dolu Para veriyoruz sonucta bu adama. Kiz cocugu gibi naz tipinde degildir insallah ki tepkiler ve endisiler bundan dolayi olusuyor cogumuzda galiba. Ciddi sakatligi mevcut ise oynamamasi kadar dogal bir durum olamaz. Iylesir sonra oynar zaten. Futbolun dogasinda var sakatliklar sonucta.

Zaten bu maçlarda kullanacağız diye aldık onda da oynayamıyor. Bir kaç maç oynadı onda da sistemsizlikten top yüzü görmedi. Nereden tutsan elde kalıyor. Olan oldu Diagne gibi bununda peşine düşmesin taraftar eninde sonunda oynayacak herhalde.

Konuyu dönüp dolaşıp nusrete getirenleri anlamıyorum. adam sakatlık geçiriyor bacağı kopmadı yani günlük hayatına devam edebiliyor yürüyor tesislere filan geliyor yani evin içinde tuvalete de yardım almadan gidiyordur büyük ihtimalle.sanki nusretle hali saha maçı yapmış gibi davraniyorsunuz.eleştirin tamam niye oynamıyor diyin ama mantık çerçevesinde

Bence gayet ciddi sakatlığı biz bu adamı sakat sakat aldık taraftar baskısı yüzünden almıyoruz sakat diyemedi yönetim o yüzden pek bir beklentiniz olmasın daha en azından bonservis vermedik Handa gibi asrın kazığı olurdu yoksa.
Yahu biri çıksın bir açıklama yapsın Falcao şu sakatlığı var şu yüzden oynamıyor desin koskoca Fatih Hoca bile "Falcao ile konuştum ağrılarım var dedi bakalım oynayacak mı bilmiyorum" diyor

Ya gerçekten senin dediğin gibi sakat olduğunu bilerek aldık Falcao'yu o yüzden açıklayamıyoruz ya da Falcao gerçekten sahada olmak için özveri göstermiyor

Terim'in Falcao alınmadan önceki konuşması durumun akışına biraz uymuyordu.Şimdi de imalı göndermeler yapması ile de gerçekten Falcao'yu istememiş olması ihtimali üzerinde durmaya başladım.Umarım içerde saçma sapan bir huzursuzluk yoktur.Falcao'ya gelince,beklentiler çok fazla olduğu için biraz da sabırsızlıkla karışık sitem ediyoruz bu şekilde başlangıç yapmasına.Bu bence normal,fakat olayı linç girişimine çevirmemek lazım.Hele bir durun altı üstü birkaç maç kaçırdı sakatlığından ötürü.Sabırlı olalım,sonuçları istediğimiz gibi olacaktır.Benim umudum var.

Oysaki havaalanı karşılaması nasıldı hayran kalmıştık ona

Bence falcao sakattı çünkü güçsüz duruyordu maçlarda. Tam iyileşip güçlenmesi dileği ile

Falcao yerinde Belhanda olsaydı. Real Madrid gibi takimlara kafa tutmak için alınmis olsaydi, 5 milyon euro alip böyle yan gelip yatsaydi. Belhandanin ne anası kalırdi ne avradi. Ben en cok ayrımcılığa üzülüyorum.

Bu dakikadan sonra gitsin nusretle kuzu kafesi kessin. Andonenin degeri cok daha fazla gözümde.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1-) Belhandaya 10 milyon bonservis verdik falcaoya vermedik. Ffp varken sözleşmesi olan falcaoyu beleşe almak başarıdır bence

2-) Belhandanın bonservisi gibi maşıda yüksek. Bonuslarla birlikte 4 milyon maaş alıyor falcao ise 5 milyon. (kapta 5 milyon yazıyor gerisi beni ilgilendirmez. Kapa eksik bilgi vermek hapis cezasına kadar gider açıp bakabilirsiniz)

3-) Falcao prestij açısındanda iyi bir transfer. Falcao transferini açıkladığımızda sosyal medya efsaneydi hemen unuttunuz mu? Şu adam güçlensin golleri sıralasın atleticodaki gibi o sosyal medya etkileşimi ve prestij yine geri gelir

satalim club bruggede diagne diye bir oyuncu var yari fiyatina gelir bence

Forum simdi de adi bizle anildiginda da istememistimcilerle dolmaya basliyo 😂😂

Yatmaya mı geldi bu adam buraya ya?

Baros etkisi yapar diyordum ama olmadı, olmayacak sanırım.

Son düzenleme:
Türkiye'de Fenere attığı golü atabilecek bir adam daha yok. Sivas maçı kadrosuyla bir iki maça çıkmadan, yani kendisine top gelmeden adamı gömmeyelim. Sakatlığı atlatırsa ve adama top atılabilirse ben çok ümitliyim kendisinden.

Türkiye'de Fenere attığı golü atabilecek bir adam daha yok. Sivas maçı kadrosuyla bir iki maça çıkmadan, yani kendisine top gelmeden adamı gömmeyelim. Sakatlığı atlatırsa ben çok ümitliyim kendisinden.
futbolu değil mesele iki soru var kafalarda ya kronik sakat ya da canı oynamak istemedi sivas maçında

Geri
Üst Alt