Burak Aydin
Sarı Üye
- 15 Mart 2011
- 775
- 101
- 1.003
kötü oldu
ne yapalım hayırlısı olsun
ne yapalım hayırlısı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağustos ayının başı gibi serinin sadece 1 maçını izleyerek işimize yaramayacağını bize ndiaye'nin gerekli olduğunu söylemiştim ama bazıları ndiaye'ye sallıyordu yine bişey biliyormuş gibi konuşuyordu burada. Aynı şekilde Vedat Muriqi'nin Falcao'ya kıyasla da bize daha fazla katkı sağlayacağını söylemiştim yine birileri burada dalga geçmişti. Alın başınıza çalın şimdi nazik forvetiniz Falcao'yu ve statik ağır ortasahanız Seri'yi.
Taraftarla ne alakası var anlamadımFalcao transferi fiyasko olursa bunun suçlusu tamamen taraftardır.
Hasan Şaş yalanladıktan 1 hafta sonra herkese ilan edersen ilgilendiğini bu çaptaki oyuncu dünyada yankı uyandırır bu çok doğalFalcao transferi fiyasko olursa bunun suçlusu tamamen taraftardır.
Aynen öyle. Hatırlıyorum kimse illa Falcao gelsin yok şöyle olur böyle olur demiyordu. Kendi kendilerine falcao transferini gurur meselesi yaptılar. Samatta ismi çıkmıştı mesela millet o zamanlar samattayı daha çok istiyordu.Hasan Şaş yalanladıktan 1 hafta sonra herkese ilan edersen ilgilendiğini bu çaptaki oyuncu dünyada yankı uyandırır bu çok doğal
Fiyasko diyenler zaten bence sadece a sporu izliyor. Turgay demirle emre bol ağzı bu. Adamlar başldı ben demiştim demeye hele o emre bol yok mu. Ben hayatımda bu kadar itici tip ve karakter kombinasyonunu bir arada görmemiştim.Falcao fiyasko diyerek sadece Emre bol Ahmet ercanlar gibi adamların ağzına laf veririz.Daha 8.haftada nasıl değerlendiyorsunuz bir transferin olumlu/olumsuz olduğunu anlamadım ? 1 tam sezon oynasın adam olmazsa yazar çizeriz hepimiz.
daha 8. hafta demekte yanlis, ben bir futbolcuyu aliyorsam ilk haftadan verim alacagimi düsünerek alirim hadi ilk 5 hafta tolerans olsun, ama 8-9-10... sonucta bedava oynamiyor, fifa bu konuda ceza uygulatmali, sonra bak nasil essek gibi oynuyorlar!!!Falcao fiyasko diyerek sadece Emre bol Ahmet ercanlar gibi adamların ağzına laf veririz.Daha 8.haftada nasıl değerlendiyorsunuz bir transferin olumlu/olumsuz olduğunu anlamadım ? 1 tam sezon oynasın adam olmazsa yazar çizeriz hepimiz.
zaten 3. haftadan sonra geldi 6 hafta falan yapıyor geldiğinde de oynuyordu ayrıca hatırlarsınız belki oradayken sakat olduğu haberi vardı karısının storysinde sekerek yürüyordu sağ ayağındaydı galibadaha 8. hafta demekte yanlis, ben bir futbolcuyu aliyorsam ilk haftadan verim alacagimi düsünerek alirim hadi ilk 5 hafta tolerans olsun, ama 8-9-10... sonucta bedava oynamiyor, fifa bu konuda ceza uygulatmali, sonra bak nasil essek gibi oynuyorlar!!!
iyi güzelde sakat adamdida almak mantiklimi, gerek yok neye aldik dedigimiz andoneyi ben bu saatden sonra kesmem, bide yarisina oynamasina ragmen okadar laf saydik. zaman iste herseyi nasilda gün yüzüne cikartiyor.zaten 3. haftadan sonra geldi 6 hafta falan yapıyor geldiğinde de oynuyordu ayrıca hatırlarsınız belki oradayken sakat olduğu haberi vardı karısının storysinde sekerek yürüyordu sağ ayağındaydı galiba
Kronik olduğu kanısına nasıl varabildin bu adam eğer öyleydi de monaco tutmak için neden bu kadar uğraştırdıiyi güzelde sakat adamdida almak mantiklimi, gerek yok neye aldik dedigimiz andoneyi ben bu saatden sonra kesmem, bide yarisina oynamasina ragmen okadar laf saydik. zaman iste herseyi nasilda gün yüzüne cikartiyor.
Ağustos ayının başı gibi serinin sadece 1 maçını izleyerek işimize yaramayacağını bize ndiaye'nin gerekli olduğunu söylemiştim ama bazıları ndiaye'ye sallıyordu yine bişey biliyormuş gibi konuşuyordu burada. Aynı şekilde Vedat Muriqi'nin Falcao'ya kıyasla da bize daha fazla katkı sağlayacağını söylemiştim yine birileri burada dalga geçmişti. Alın başınıza çalın şimdi nazik forvetiniz Falcao'yu ve statik ağır ortasahanız Seri'yi.
sadece bu şarlatanları izleyenler değil burada da troll yapan tipler var..özellikle yapıyorlar bunu..bakın lemina da kaç haftadır yok..daha yeni takıma katıldı..hiç lemina için asparagas haber var mı..yok parasını alamadı yok terim istemedi yok içerde huzursuzluk var gibi...haberler sadece falcao için yaptırılıyor...çünkü amaç belli..bizim taraftarların da bir kısmı inanıp falcao ya sallıyor..devre arası hemen gönderilsin diyen yallah arabistana diyen..falcao nun sakatlıktan ötürü kaçırdığı maç sayısı sadece 2..real madrid ile birlikte 3 olacak..yani beklemek lazım sabır etmek lazım..aşil tendon sakatlıkları sıkıntılıdır..yüzde yüz iyileşmeden kendisi tam hazır olmadan asla oynamamalı zaten..Fiyasko diyenler zaten bence sadece a sporu izliyor. Turgay demirle emre bol ağzı bu. Adamlar başldı ben demiştim demeye hele o emre bol yok mu. Ben hayatımda bu kadar itici tip ve karakter kombinasyonunu bir arada görmemiştim.