Samed Çiçek
Parçalı Üye
- 17 Mayıs 2010
- 4.240
- 1.998
- 2.063
Rüyamda Etebo topu her aldiginda defansa geri pas yapıyordu. Terliye terliye uyandım.Sakin ol renktas degmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rüyamda Etebo topu her aldiginda defansa geri pas yapıyordu. Terliye terliye uyandım.Sakin ol renktas degmez
Acayip kadersiz ki emekli ikramiyesi tadinda 15 milyon euroluk sözlesmeye imza atip 10 milyona yakin parayi simdiden cebe indirdiÇok kadersiz adam bu Falcao.Kendime benzetiyorum. Geçmiş olsun çok.
Keşke herkes böyle kadersiz olsa murhAcayip kadersiz ki emekli ikramiyesi tadinda 15 milyon euroluk sözlesmeye imza atip 10 milyona yakin parayi simdiden cebe indirdi
Ne yorum yapacağımı bilemedim buna. Kadersiz deyince anladığımız şey para mı cidden...Acayip kadersiz ki emekli ikramiyesi tadinda 15 milyon euroluk sözlesmeye imza atip 10 milyona yakin parayi simdiden cebe indirdi
Yenmesek daha iyi bu feneri. Beraberlik iyidir. Ne şiş yansın ne kebap. Fahri baba cinlerinii üstümüze saldıulan bu yusuf fahir babanın yeni bi büyüsü faln mı bu adamları yendiğimiz günden beri işler yolunda gitmiyor 1.senedir
Taraftar transferidir kendileri. Ha bir de A.A.Acayip kadersiz ki emekli ikramiyesi tadinda 15 milyon euroluk sözlesmeye imza atip 10 milyona yakin parayi simdiden cebe indirdi