Falcao’nun Eşine Hakaretler Edildi!

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Radamel'in eşine çocukları yanındayken tribünden bir kaç sözlü sataşma olmuş başakşehir stadında loca ve tribünlerin yakın olması sebebiyle. Radamel'de olayı duyunca üzülüp bozulmuş baya.
Kaynak : @fotottarena

Cok gereksiz memleket cahil cuhela dolu ayrica bu adam gitmiyorsa hazirlayip st johnson macinda 11 baslamali

Adamin sözlesmesi var yani hala Galatasaray futbolcusu!

Bunu bizim gereksiz tipler anlamiyor galiba.
Geldiginde Havalimanin gidenler simdi gitsin diye küfür atiyor.

Adama gitmiyorum dese bile hakli!

Bu arada gitmiyorsa veya öyle bir fikri yoksa derhal ilk 11 girmeli.

Bu sene gitmezse stada ailesini de kendisini de sokmayın evden izlesin kronik herif

Malcaoların Falcaoları ıslıklayıp, küfür etmesi bitmez bu ülkede.

Bu sene 1 senelik aradan sonra tribünlerde daha çok olay, küfür göreceğiz; özellikle de maçlar tam kapasite oynanırsa. Sayısı, yüzdesi önemli değil ama maça cidden küfür edip, kavga çıkarıp rahatlamak için gelen bir kesim var. Onlar o 1 senelik aranın da acısını çıkartacaklar.

Farklı olsa bile 2-3 maçlık performans olacaktır mohamedin önünü kesmeye gerek yok

Bence Falcao olsa farkli olurdu.

Elbet ama böyle bir önemli macta bide son macta tercübeye öncelik tanirim, yorgun bir karsi takim direk Mou girsin.

Gidecekse ozaman gitsin gitmicekse kalsin lazim olur bundan eminim Diagne‘ye yol verelim.

Son düzenleme:
Beyfendi zaten maçı izlemek için geliyor, aileside evden izlesin. İlla stadda izlemeleri şart değil.
Tepkileri onaylamıyorum ama anlayabiliyorum.

Geri
Üst Alt