Falcao‘nun Sözleşmesi Karşılıklı Olarak Feshedildi!

Kendisi şöhretli veteran topçuların transferinden gelecek vadeden genç yetenekli topçuların transferine geçişte mihenk taşı olmuştur.

Transfer felsefesinde bir çağı kapatıp yeni bir çağ açmıştır, tarihimizde önemli bir yeri olacak.

Sevinsek mi üzülsek mi bilemedik.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fernando bizde leş gibi oynarken Sevilla'da coşacağını söylemiştim. Falcao da coşacaktır La Liga'da. Bizden fazla katkı vereceği kesin. Görün bakın.
İkisi doğru örnekler değil. Fernando ne alaka yani ? Herkes üzüldü o adam giderken. Gayet de verimli oldu. Şampiyonluğun mimarlarından adamla Falcao’yu kıyaslamazdım.

Taraftar olarak bu transferin suçunu üzerimize almamız lazım. Bu şekilde baskıyla, gazla yönetime baskı kurup oyuncu almanın bedelini ağır öderiz yoksa. Bize iyi bir ders olsun. Herkes görevini yapmalı; yönetim iyi yönetmeli, taraftar iyi taraftar olmalı.

Büyük bir transferdi ama nefret ettirdi kendinden. Başarılı olabilseydi keşke.

İkisi doğru örnekler değil. Fernando ne alaka yani ? Herkes üzüldü o adam giderken. Gayet de verimli oldu. Şampiyonluğun mimarlarından adamla Falcao’yu kıyaslamazdım.
Vurgulamak istediğim nokta oyuncuların kim oldukları değil. Neden başka takımlarda bizden çok katkı verdikleri. Bizde adı sakatcao'ya çıktı. Ama eminim İspanyol takımında daha fazla katkı verecektir.

Seneye sakatlanmadan 25 maç çıkarırsa, müthiş antreman metodlarımızın ne kadar verimli olduğunu da öğrenmiş oluruz..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vurgulamak istediğim nokta oyuncuların kim oldukları değil. Neden başka takımlarda bizden çok katkı verdikleri. Bizde adı sakatcao'ya çıktı. Ama eminim İspanyol takımında daha fazla katkı verecektir.
Falcao'nun sakatlanmasının sebebi de mi Terim yani? :asd:

Oh be kurtulduk sonunda.
Artık İspanya da tatil yapar.

Gscimbom mobil

Bir an hiç gitmeyecekmiş gibiydi. Sonunda kurtulduk.

Adam iyi bir paradan vazgeçmiş, eyvAllah yolun açık olsun el tigre.

Geri
Üst Alt