Fantasy Premier League

Cenk Tosun'u alan var mı ben aldım. Zaha ya da bunu, on bire aboumeyang'ın yanına koyacağım. Milletin aksine savunmacı bastım ben hep.
Aslında alacaktım. Hazırlık maçlarına göz atıp başka bir oyuncuya yöneldim sonra :D Cenk takip listemde olacak ama. Hem 7M gibi forvet için uygun bir maliyeti var hem yeni hoca yeni oyuncular ile takımca bir çıkış yakalayabilirler.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vay vay vaaaay, park the bus ha.

Aynen mou hodzam gibi.

Aslında alacaktım. Hazırlık maçlarına göz atıp başka bir oyuncuya yöneldim sonra :D Cenk takip listemde olacak ama. Hem 7M gibi forvet için uygun bir maliyeti var hem yeni hoca yeni oyuncular ile takımca bir çıkış yakalayabilirler.

Doğru. Minimum 12 tane filan atar tüm sezonda diye düşünüyorum. Zaha da benzer. müthiş verim alamayacağım ama ortalama katkı alırım bunlardan :D

Aynen mou hodzam gibi.

Doğru. Minimum 12 tane filan atar tüm sezonda diye düşünüyorum. Zaha da benzer. müthiş verim alamayacağım ama ortalama katkı alırım bunlardan :D
Ben de o mantıkla Kane, Aubameyang gibi çok atmasını beklediğim oyuncuları almadım şimdilik. İleride strateji değiştiririm belki. Genelde sezonu Kane ile bitiriyorum çünkü :D

Everton'ın fikstürü ve Cenk'in formunu düşünerek aldım ben de. Richarlison'u da fikstürü düşünerek aldım Watford'daki hocası da geldi Everton'a zaten. Salah'ı kaptan yapmayan da kumar oynamış olur bence en güvenli oyuncu ve kaptan Salah yani..

Everton'ın fikstürü ve Cenk'in formunu düşünerek aldım ben de. Richarlison'u da fikstürü düşünerek aldım Watford'daki hocası da geldi Everton'a zaten. Salah'ı kaptan yapmayan da kumar oynamış olur bence en güvenli oyuncu ve kaptan Salah yani..
Salah en güvenli tercihlerden biri tabi. Özellikle Liverpool'un iç saha maçlarının çok tempolu geçtiği düşünülürse. TD mantalitesi de önemli. Manu'da çok kaliteli hücumcular olsa da Alexis, Lukaku gibi isimlere yönelemiyor mesela insan gönül rahatlığıyla :D

Ben almadım.
Kurt Zouma gelmemiş everton'a . Keane'i almıştım karıştı işler yav

e9c25cd698c0603a0fc0b06411dcab0f.jpg

Vize captain niye görünüyor

Yav kaptan gün gün değişir sandım World Cup gibi gittim alexisi kaptan yaptım , Maneyi yapardım

Ulan Vardy'de yuzde 75 oynamayacak uyarisi cikti.yedege aldim gol atmis.gitti 5 puan

JdOQQN.png

Ben de Pogba'yı alacaktım Dünya Kupası'ndan geç geldi diye oynamayabilir uyarısı vardı oynayıp atmış penaltıdan..

Geri
Üst Alt