Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Vay vay vaaaay, park the bus ha.Cenk Tosun'u alan var mı ben aldım. Zaha ya da bunu, on bire aboumeyang'ın yanına koyacağım. Milletin aksine savunmacı bastım ben hep.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay vay vaaaay, park the bus ha.Cenk Tosun'u alan var mı ben aldım. Zaha ya da bunu, on bire aboumeyang'ın yanına koyacağım. Milletin aksine savunmacı bastım ben hep.
Aslında alacaktım. Hazırlık maçlarına göz atıp başka bir oyuncuya yöneldim sonraCenk Tosun'u alan var mı ben aldım. Zaha ya da bunu, on bire aboumeyang'ın yanına koyacağım. Milletin aksine savunmacı bastım ben hep.
Ben de Tosun/Zaha/Arnautovic hangisini alayım derken en sonunda Tosunu aldım Evertonın fikstür daha iyi ilk haftalarda. İlerleyen haftalarda duruma göre değiştiririm artıkCenk Tosun'u alan var mı ben aldım. Zaha ya da bunu, on bire aboumeyang'ın yanına koyacağım. Milletin aksine savunmacı bastım ben hep.
Her hafta liderin değiştiği heyecanlı bir sezon olur umarım başarılar herkesebütün katılımcılara başarılar dilerim umarım iyi bir sezon olur.
Vay vay vaaaay, park the bus ha.
Aslında alacaktım. Hazırlık maçlarına göz atıp başka bir oyuncuya yöneldim sonraCenk takip listemde olacak ama. Hem 7M gibi forvet için uygun bir maliyeti var hem yeni hoca yeni oyuncular ile takımca bir çıkış yakalayabilirler.
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de o mantıkla Kane, Aubameyang gibi çok atmasını beklediğim oyuncuları almadım şimdilik. İleride strateji değiştiririm belki. Genelde sezonu Kane ile bitiriyorum çünküAynen mou hodzam gibi.
Doğru. Minimum 12 tane filan atar tüm sezonda diye düşünüyorum. Zaha da benzer. müthiş verim alamayacağım ama ortalama katkı alırım bunlardan![]()
Kane sonradan açılıyor genelde.Önceki yıllarda Ağustosta gol atamamış adamBen de o mantıkla Kane, Aubameyang gibi çok atmasını beklediğim oyuncuları almadım şimdilik. İleride strateji değiştiririm belki. Genelde sezonu Kane ile bitiriyorum çünkü
Aslında alacaktım. Hazırlık maçlarına göz atıp başka bir oyuncuya yöneldim sonraCenk takip listemde olacak ama. Hem 7M gibi forvet için uygun bir maliyeti var hem yeni hoca yeni oyuncular ile takımca bir çıkış yakalayabilirler.
Salah en güvenli tercihlerden biri tabi. Özellikle Liverpool'un iç saha maçlarının çok tempolu geçtiği düşünülürse. TD mantalitesi de önemli. Manu'da çok kaliteli hücumcular olsa da Alexis, Lukaku gibi isimlere yönelemiyor mesela insan gönül rahatlığıylaEverton'ın fikstürü ve Cenk'in formunu düşünerek aldım ben de. Richarlison'u da fikstürü düşünerek aldım Watford'daki hocası da geldi Everton'a zaten. Salah'ı kaptan yapmayan da kumar oynamış olur bence en güvenli oyuncu ve kaptan Salah yani..
Bu kadar zaman gitmeyip maç haftası giderse büyük adilik olur. Sarri'ye güvenip aldık vallaHazard reale giderse nedecük ?
Aynen öyle ama hala kararsızım , kalırsa sarri çok verim alır .Bu kadar zaman gitmeyip maç haftası giderse büyük adilik olur. Sarri'ye güvenip aldık valla