Fantasy Premier League

Geçen hafta transfer yapmayı unuttum bu hafta 2 ücretsiz transfer yapabilir miyim?

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aguero Kaptan'dan cillop gibi 34 puan. Richarlison ve Arnautovic yedek kaldığından puan alamadım. Çok saçma değil mi? Daha yüksek puanı alanı puan almış kabul etsinler işte.

Aguero ya da Salah'ı kaptan yapmayarak bu haftayı da memnuniyetsiz kapattık çok şükür..

Beyler olayı hala cozemeyenler var ? aguero yu alıyoruz misal ama onu zaten nerdeyse herkes alıyor mühim olan aralara sürpriz oyuncuları alıp puan kapmak
Şuan güzel gidiyo

Bu haftayı kötü geçirdim ama gördüğüm kadarıyla genelde puanlar düşmüş.Bu arada Cenk bi gol at be kardeşim

Holebas da ne oynuyor yav. Geçen sene Nagatomo öncesi gelsin isterdim. Bu hafta Tottenham ile oynuyorlar diye yedeğe çektik 2 asist yaptı :D

David Silva'yi satip Hazard'i aldim

Arkadaşlar aktif bir şekilde oyuna devam edenler kimler ;) şuan için iyi gidiyorum

Ben oynuyorum da başlarda kötü kadronun kurbanı olduk. Baya sonra full revizyon hakkını kullandım.

Ben de devam ediyorum.5 hafta sanırım liderdim ama sonra formum düştü giderek 5.liğe geriledim.Kadroyla çok oynadım haftalık formlara göre ve en büyük hatam bu oldu sanırım.Sakatlıklar da canımı yaktı baya.Geçen hafta sakatlıklar ve bazı hocaların rotasyonundan dolayı 11 yerine 10 oyuncufan puan alabildim:)

Ben de devam ediyorum ama legene dondugum de bir gercek

Geri
Üst Alt