Faruk Süren: "Aysal bırakırsa adaylığı düşünebilirim"

bende bu meseleyi anlamıyorum
tamam inan kıraç güçlü ve klüpte ağırlığı olan bir isim olabilir ama resmen klüp onunmuş muamelesi yapılıyor

bir türlü kırılamayan lise lobisi iste. kıraç'ın sözünün gectigi cok fazla kongre üyesi var, dolayısıyla kimi isterse oy coklugu ile sectiriyor.

kıraç gidince baska bir dede gelir, onun sözünü dinlerler. bu lise tayfası bizim en büyük engelimiz, adamlar futbolu bileni değil kendi sevdikleri adamları getiriyorlar başa.

tabi bu lobiye karsı isyan eden kitle yok. bi adnan öztürk bunlar hakında sert elestiriler yapıyor, gerisi cekiniyor.

Galatasaray´in herzaman borcu vardi zaten. Faruk Süren öyle inanilmaz paralar harcamadi ki. Hagi bile bedavaya geldi mesela.

Zaten 4 sene boyunca ayni basarili kadroyla devam ettik. Büyük transfer yapmadi ki hic. Ilie, Filipescu filan ne kadar tuttu sanki?

O yönetimin tek hatasi, Uefa kupasini paraya cevirememek oldu, ama suclamiyorum, cünkü kimse Avrupa kupasi alacagimizi aklindan bile gecirmiyordu.

Alisik degildik öyle seylere. Bu sene CL kupasini almak gibi bir sürpriz mesela. Türkiye´de örnegi de yoktu. Ne yapacaklarini sasirdilar. Hak veriyorum.

yari finale cikmis bu takim. hemde hic yenilmeden oraya kadar gelmis takimin uefa kupasini ala bilecek her an düsüncesinde olmasi gerekirdi yönetimi.
Visyon visyon diyoruz ya. Borc konusunda dedigim gibi tam emin degilim. alp yalmandan borcsuz aldigi kulübü 30 milyon eksik ile kapatigini bir yerde okumusdum ama bilmiyorum tam olarak.
4 sene sampionluk, uefa kupasi ile sonuclanan bir dönem icin 30 milyon eksi cok . tam tersine olmasini beklerdim en azindan yani. eksi degil arti olarak olmasini beklerdim.
Cok iyi buldugum noktasi ama Futbol takim idaresidir kesinlikle. fatih terimi idare ede bilmesi özelikle ve dogruda transferler.
Bunlari yapa bildigi icin Türkiyede efsane oldugu baskan olarak zaten ama global olarak belkide en kötü yönetici olarak tarihe gece bilirdi :D

hanı 90 lı yılların zıhnıyetıyle yonetılmemelı Galatasaray dıyen cıkmamıs sanırım

yari finale cikmis bu takim. hemde hic yenilmeden oraya kadar gelmis takimin uefa kupasini ala bilecek her an düsüncesinde olmasi gerekirdi yönetimi.
Visyon visyon diyoruz ya. Borc konusunda dedigim gibi tam emin degilim. alp yalmandan borcsuz aldigi kulübü 30 milyon eksik ile kapatigini bir yerde okumusdum ama bilmiyorum tam olarak.
4 sene sampionluk, uefa kupasi ile sonuclanan bir dönem icin 30 milyon eksi cok . tam tersine olmasini beklerdim en azindan yani. eksi degil arti olarak olmasini beklerdim.
Cok iyi buldugum noktasi ama Futbol takim idaresidir kesinlikle. fatih terimi idare ede bilmesi özelikle ve dogruda transferler.
Bunlari yapa bildigi icin Türkiyede efsane oldugu baskan olarak zaten ama global olarak belkide en kötü yönetici olarak tarihe gece bilirdi :D

Bir daha böyle bir dönemi yaklayamayacagini bildigi icin cesaret etmiyor zaten Baskanliga.

Faruk Süren´in rekorunu (sportif anlamda) kirmak neredeyse imkansiz. Bunu kendisi de biliyor.

Ünal Aysal genel anlamda (Futbol, basketbol) Faruk Süren´e yaklasan tek isimdi.

Ünal Aysal devam etmeli. Ben memnunum Baskandan. Yönetimden degil, ama Baskandan memnunum ben.

Serefsizler istedi diye, Ünal Aysal´in indirilmesini icime sindiremem ben.

Faruk süren ali dürüst albayrak haldun üstünel çok güçlü olabilir !!

Bir daha böyle bir dönemi yaklayamayacagini bildigi icin cesaret etmiyor zaten Baskanliga.

Faruk Süren´in rekorunu (sportif anlamda) kirmak neredeyse imkansiz. Bunu kendisi de biliyor.

Ünal Aysal genel anlamda (Futbol, basketbol) Faruk Süren´e yaklasan tek isimdi.

Ünal Aysal devam etmeli. Ben memnunum Baskandan. Yönetimden degil, ama Baskandan memnunum ben.

Serefsizler istedi diye, Ünal Aysal´in indirilmesini icime sindiremem ben.

iyide bence bunlarin idnirmek istemesi ile bu dönem resmen tesadüf. Kendisi birakir birakacaksa. kendisi devam eder devam edecekse.
Kimse silah tutmadi kafasina birak diye. Elestiri her zaman oluyordu ve olacak.
Saldiri disardan hep vardi zaten ve olacak kim gelirse gelsin.
Yönetimi kendisi dagiti, dogru yönetimi yani. doldurdu isi bilmeyen adamlar ile yönetimi, birbirine saldirmaya basladilar yönetimdekiler. dedikoducu cikdilar orda burda. Aday olsun ama adam gibi yönetim kurulu kura biliyorsa olsun yoksa yine iflas olur yönetimligi son 15 ay oldugu gibi.

Şu rüya yönetim olsa nasıl olur
Ünal aysal başkan
Faruk süren 2.başkan
Ali dürüst
Albayrak
Üstünel
Refik arkan

Sent from my iPhone using Tapatalk

iyide bence bunlarin idnirmek istemesi ile bu dönem resmen tesadüf. Kendisi birakir birakacaksa. kendisi devam eder devam edecekse.
Kimse silah tutmadi kafasina birak diye. Elestiri her zaman oluyordu ve olacak.
Saldiri disardan hep vardi zaten ve olacak kim gelirse gelsin.
Yönetimi kendisi dagiti, dogru yönetimi yani. doldurdu isi bilmeyen adamlar ile yönetimi, birbirine saldirmaya basladilar yönetimdekiler. dedikoducu cikdilar orda burda. Aday olsun ama adam gibi yönetim kurulu kura biliyorsa olsun yoksa yine iflas olur yönetimligi son 15 ay oldugu gibi.

Birisi ciksin, yönetime Dürüst, Albayrak, Üstünel vs. aldim desin, ona eyvallah derim.

Ben bu lisenin "Zat´i muhterem arzu haliniz arz ederim" tarzi yumusaklardan biktim. Kusura bakilmasin. Onlari istemiyorum.

Bu isimleri yönetime alan aday Baskan olsun.

Efsane yönetimi değiştirmeseydi aysal terim gittiğinde bile şampiyonduk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Birisi ciksin, yönetime Dürüst, Albayrak, Üstünel vs. aldim desin, ona eyvallah derim.

Ben bu lisenin "Zat´i muhterem arzu haliniz arz ederim" tarzi yumusaklardan biktim. Kusura bakilmasin. Onlari istemiyorum.

Bu isimleri yönetime alan aday Baskan olsun.

vallah benim icin bu dönemlerde, yani borcun 300 küsür milyon dollar oldugu bir dönemde, Futbol sektörü basariya mecbur bir sektördür.
basari olamasan iflas olursun normal sartlarda yada mal varligini satacaksin.
Bunun icin isi bilenler gelmeli ki bence ali dürüst Türkiyenin en iyi ve basarili Spor yöneticisidir. albayrakda floryada öyle veya böyle amatörce amatör türk futbolucumuzu motive ede biliyor. derleri ile ugrusuyor hic sIkIlmadan.
Baskan kim olacaksa floryayi birak bunlara sen sponsor bilmem neyle ugrasmaya bak.

Aysal gidiyorsa yerine isteyebilecegim bir aday.

vallah benim icin bu dönemlerde, yani borcun 300 küsür milyon dollar oldugu bir dönemde, Futbol sektörü basariya mecbur bir sektördür.
basari olamasan iflas olursun normal sartlarda yada mal varligini satacaksin.
Bunun icin isi bilenler gelmeli ki bence ali dürüst Türkiyenin en iyi ve basarili Spor yöneticisidir. albayrakda floryada öyle veya böyle amatörce amatör türk futbolucumuzu motive ede biliyor. derleri ile ugrusuyor hic sIkIlmadan.
Baskan kim olacaksa floryayi birak bunlara sen sponsor bilmem neyle ugrasmaya bak.

Biz basarisiz degildik ki sportif anlamda. 3 senedir hep basarili olduk acikcasi. 1. ile 2. arasinda da daglar kadar fark yok yani ekonomik anlamda.

Ama ekonomi düzelmedi ona bakarsan. Avrupa´da baya is yaptik, formalar sattik, stadi doldurduk, ama ekonomi düzelmedi.

Simdi ahkam kesenler de ekonomiyi toparlayamaz. Öylesine atip tutuyorlar iste. Hayri Kozak gibileri vs. Birseyden anladiklari yok.

Sampiyon olmakla borc bitmez. Zaten sampiyon olmak icin o ödüllerden daha fazlasini takima yatiriyorsun.

Riva´yi tutuyorlar da ne oluyor? 20 senedir duruyor orda. Ne yapiyorlar? Yatirim yapsalar, sabredecegiz de, o da yok. E o zaman?

Birgün alavere dalavereyle alacaklar elimizden, görecekler. Hükümetin yapmadigi sey sanki.

Faruk Süren efsane bir başkandır.

Fakat zamanında UEFA ve süper kupanın (pr)piarını iyi yapamadı bence. O başarılardan sonra ekonomimizin iyi olması gerekirken tepetaklak geldik.

Faruk Süren zirvede bıraktı, bir daha zannetmiyorum bu toplara girsin. Zaten üstü kapalı Dürüst'ü ikna et sen seçime gir demiş.

Biz basarisiz degildik ki sportif anlamda. 3 senedir hep basarili olduk acikcasi. 1. ile 2. arasinda da daglar kadar fark yok yani ekonomik anlamda.

Ama ekonomi düzelmedi ona bakarsan. Avrupa´da baya is yaptik, formalar sattik, stadi doldurduk, ama ekonomi düzelmedi.

Simdi ahkam kesenler de ekonomiyi toparlayamaz. Öylesine atip tutuyorlar iste. Hayri Kozak gibileri vs. Birseyden anladiklari yok.

Sampiyon olmakla borc bitmez. Zaten sampiyon olmak icin o ödüllerden daha fazlasini takima yatiriyorsun.

Riva´yi tutuyorlar da ne oluyor? 20 senedir duruyor orda. Ne yapiyorlar? Yatirim yapsalar, sabredecegiz de, o da yok. E o zaman?

Birgün alavere dalavereyle alacaklar elimizden, görecekler. Hükümetin yapmadigi sey sanki.

Bu saydigin basarilar gelmeseydi riva coookdan gitmisdi elden zaten ki bunu yapacaklardi zaten.
bunun icin izin istenmisdi. bakdilar takir takir isliyor futbol takimi buna gerek duyulmadi tabiki.
bunun ama devamligi önemli ki sen bu devamligi bozmusun.
Hadi fatih terimi yoladin bilmem nedenlerden dolayi. o zaman 100de99 degil 100de100 nokta atisi yapamiyorsan elestirirsin.
Prandelide ben halen ümitliyim ama. 3 haftada futbolda bir antrenörü asacak birisi degilim .
Yinede destek gerekiyor , özelikle floryada. Oranin havasini , ruhunu bilen birileri lazim. Futbol, özelikle Türkiyede amatörce diye bilirsin, insani özelikler ile yürütülen bir spor.
Milan mesela örnek olarak veriyorum. adamlarin kadrosu kötümü ?! bizimkisinden cok daha iyi bence ama adamlarda ruh eksik yilardir. seedorflari, inzhagileri bosuna getirmiyorlar . Milan ruhunu yakalamak icin ugrasiyorlar isde.
bu dünyanin her yerinde böyledir.
En cokda Türkiyede bence. Florya-Galatasaray Takim,aile ruhunu yaklarsan sarplar ilede basari yakalarsin. yaklayamasan sneijder ile balikesirede yenilirsin.

Faruk Süren'li, Ali Dürüst'lü, Albayrak'lı, Üstünel'li bir yönetim bu takımı büyük hedeflere ulaştırabilir.

Faruk Süren mümkünatı yok birdaha bu islerle ugrasmaz. Adam efsane baskan olarak hatırlanmak isteyecektir. Dipsiz kuyuya niye girsin

Geri
Üst Alt