Faruk Süren: "Aysal bırakırsa adaylığı düşünebilirim"

şimdi para da var.yani gelir açısından kastediyorum.kaldı ki riva ve GS plaza değerlendirilcek.bunlarla rahata ericez,gelmek istiyosa gelsin.para sıkıntı değil.sadece hava lazım bize.ruh bi nevi.

Faruk Süren cidden tekrar başkan olsun, eğer Aysal bırakacaksa.

Faruk Süren ve Aysal başka başkan tarihimizde yok zaten.

Faruk Süren'in 2008 yılındaki röportajından bir kesit:

Kulübü batırdığınız yönünde eleştiriler vardı. Eleştirilerin dağılma sürecinde etkisi olmadı mı?
Bakın, bir sürü anlamsız, delili, dayanağı olmayan tenkitlere maruz kaldım. “UEFA Kupası’ndan niye faydalanamadık” diye bir tenkit var. Bundan faydalanamayan biz değiliz, bizden sonra gelen yönetimler yapamadı. Kupayı kazandığımız zaman; 84 milyon dolar giderimiz, 86 milyon dolar da gelirimiz vardı. Kaldı ki, mesele o zaman kazanmak değil. Orayı kazandıktan sonra bunun meyvelerini alacaktık. Ancak orada bitti. Şimdi size bazı rakamlar vereyim: 1996-2000 yılı arasında futbola 142 milyon dolar harcamışız. 2002-2006 yılları arasında ise 198 milyon dolar harcanmış. Aynı dönemde 49 futbolcu transfer edilmiş, şu an sadece 6’sı kadroda. Ben 142 milyon dolarla 4 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 1 UEFA Kupası, 1 de Süper Kupa kazandım. 198 milyon dolar karşılığında ne var? Sadece iki şampiyonluk. Sonuncusu da Fenerbahçe’nin hediyesi!

Farük süren cogu taraftar sesini cikartmaz bencede. camiadakilerde sesini cikartmaz
Ama ben onu okadar basari bulmadim yöneticiligini zamaninda.
Maddi anlamda hic bir katki yapamadi en sanli dönemimizden.
Hata borclandik yanlis hatirlamiyorsam.

Sportif başarı mali gelire donusmedi bu doğru da hacı o zaman bukadar rahat gelir kalemi bulamiyordun mesela o zaman forma satış geliri veya sponsor gelirini kimse onemsemezdi sportif açıdan ise zaten benim kadar biliyorsun neler olduğunu cansun dönemini de katabiliriz süren e 6 yilda 5 şampiyonluk daha ne olsun

Ünal Aysal'ın yönetimi güçlendirip yola devam etmesi öncelikli isteğim.
Şayet devam etmezse Faruk Süren ve güçlü bir yönetim şu şartlarda fena olmaz.

Beyler,bugün başkan canlı yayına çıkmayacakmıydı?Saat ve Kanal?

Sportif başarı mali gelire donusmedi bu doğru da hacı o zaman bukadar rahat gelir kalemi bulamiyordun mesela o zaman forma satış geliri veya sponsor gelirini kimse onemsemezdi sportif açıdan ise zaten benim kadar biliyorsun neler olduğunu cansun dönemini de katabiliriz süren e 6 yilda 5 şampiyonluk daha ne olsun
Ben zaten sportif konuda eleştirmedim ki onu.
1996 yılında secilirken konuşan visionlu başkandan ticari maddi kazanc beklerdim ama olmadı. Belki dönem yanlışdı dediğin gibi bilemiyorum.

Terim gibileri adam yapan büyük baskan. Ayrıca Hagi gibi bir efsaneyi bize izlemistir.

buda terımın ekmegını yedı :D

TSYD kupasini kaybedip, kendi evimizde Fener'den gol yedikten sonra Terim'in arkasinda durmasa ortada yenecek ekmek olur muydu belli degil tabii.

Illa ki basarilari bir kisiye mesela Hagi, Suren, Terim, baglamaya calismak, o onun ekmegini yedi demek sacmalik. Herkes gorevini basariyla yapmis ki dort yilda onuc kupa kazanmisiz.

Zamanin da çok söylenti vardı batık şirketlerinin parasini Galatsaraydan aldı diye zor duruma falan düştü diye tabi Allah la onun arasinda ama şöyle de bir gercek var altın çagimizi yaşadık faruk süren le

Geri
Üst Alt