Fatih Altaylı :"Burak Elmas, en hazırlıklı aday gibi duruyor ve açık ara en iyi yönetim kuruluna sahip''

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Fatih Altaylı :"Burak Elmas, en hazırlıklı aday gibi duruyor ve açık ara en iyi yönetim kuruluna sahip Başkan adayı''

Fatih Altaylı: "Burak Elmas’ın ekibinin tek dezavantajı kulüp yönetiminde tecrübelerinin az, çok uluslu büyük şirketlerin yönetiminde ise çok tecrübeli olmaları. Elmas’ın Divan Başkanlığı için desteklediği Aykut Derkan’ın dünkü zaferi de Elmas için ayrı bir avantaj oldu."

Burak Elmas en mantıklısı ama, en tecrübesizi maalesef.
Muhtemelen seçilecek ama bir süre bocalayacaktır.
O yüzden futbola Terim ‘den başkasını düşünmüyor.

Ama bence Terim sürpriz yapacak naza çekecektir görürsünüz.

Burak Elmas en mantıklısı ama, en tecrübesizi maalesef.
Muhtemelen seçilecek ama bir süre bocalayacaktır.
O yüzden futbola Terim ‘den başkasını düşünmüyor.

Ama bence Terim sürpriz yapacak naza çekecektir görürsünüz.

Fatih Terim gelir merak etme öyle birsey yapmaz.

Kendiside istiyor zaten .

Fatih Terim gelir merak etme öyle birsey yapmaz.

Kendiside istiyor zaten .

Terimi biliyoruz hocam, naza çekeceğini hissediyorum.

Yabancı sınırı da değişti bu da bir faktör, bu açıdan düşünüyorum aslına bakarsan.

Özellikle son sezondan sonra sahada olmasını istemiyorum ben ayrıca.

''Doğrucu''...Camianın dinamiklerine son derece hakim. Başkan ve yöneticiler konusunda net görüş bldirip de yanıldığını hatırlamıyorum ki zaman zaman ettiği sivri laflar için kimseyi beğenmiyor diye öfkelenmişimdir; sonunda hep haklı çıktı...

Fatih Altaylı gibi adamlar Galatasaray'ın zenginliğidir. Yanlış yaptığını düşünürse babasını bile tanımaz. Ağzı bozuk gelebilir, zaman zaman çizgiyi aştığı da olmuştur. Ama devresini korumak için kırk takla atanlardan 1000 kat daha faydalıdır kulübe.

Fenerde olsa böyle bir ismi bağrına basardı. Biz üyelikten attık. Diğer yönlerini pek sevmem ama Galatasaraylılığı konusunda şüphe yok fikrimce.
FA nın bizim başkan ve yöneticilere ettiği lafları Ali Şen, Aziz Yıldırım, Ali Koç için edebilen birini hatırlamıyorum FB camiası içinden. Yanlış kıyas yapmışsın...

değerli bir isim bence işinde de, galatasaraylılığında da. sivri olmak, sorgulamak, fikirlerini özgürce dile getirebilmek suç olmamalı. demokrasinin temelleri bunları gerektirir.

FA nın bizim başkan ve yöneticilere ettiği lafları Ali Şen, Aziz Yıldırım, Ali Koç için edebilen birini hatırlamıyorum FB camiası içinden. Yanlış kıyas yapmışsın...
Belki de. Ama Fenerin dinamikleriyle Galatasaray'ın dinamikleri çok farklı. Orası biatla yönetiliyor.

Yaptığı eleştirilerde de haksız değilmiş. Hepimiz gördük bence.

Geri
Üst Alt