Fatih Altaylı: "Dürüst bir yönetim soruşturmayı kendi başlatırdı"

Fatih Altaylı dedikodu üzerine gerçekliği olmayan haberler yapan biri. O yüzden kendisinin haberlerine şüphe ile yaklaşırım o yalan fatura olayından beridir. Soruşturma ve ifadeye çağrıldılar yalanını atan yine kendisi ve şimdi kendi yalanı etrafında top çeviriyor. Bu Altaylı hakkında görüşüm. Yönetime gelince bunlardan bağımsız Ekim ayındaki GK'yi seçimli GK yapmalılar ve gitmeliler. Başarısızlık cezasız kalmamalı berbat bir iletişim, sorunları çözmede başarısız bir bekle çözülür yaklaşımı. Taraftar ile kopmuş bir bağ ve bunları çözecek ışık olmaması o yüzden GS'nin önünü açmalılar.
GS camiası da artık yeni yüzler, yeni yöneticiler ortaya çıkarmalı sürekli aynı yıpranmış isimler olmamalı. Erden Timur'da artık GS başkanlığına hazır olduğunu bir şekilde belirtsin. Yeni gelecek yönetim ve başkanın ilk işi de kulüpteki tüm profesyonel kadroyu elden geçirmek ve liyakatle değiştirmek olmalı sonra futbol yapılanmasında departmanlara el atmalı scout departmanı yenilenmeli- güçlendirilmeli, gerçek bir Sportif Direktör gelmeli. CL gittiği için belki de bu değişimi yapacak en iyi zaman bu zaman. Transfer kesinlikle olmamalı, yüksek maaşlı isimler elden çıkmalı kulüp ve camia olarak toptan bir yapılanma zamanı eğer hedef Avrupa'da başarılar kazanmak ve Avrupa'da istediğimiz seviyeye gelmekse. Mevcut kulüp, yönetim ve camia yapısı olarak bunu başaramayız.

Bu Dursun’un olduğu her yer pislik içerisinde kalıyor. Erden Timur’u da yolsuzluklarını daha rahat yapabilmek, Galatasaray’ı rahatça soyabilmek için yediler. Sucukçu tayfa çıkarcılığı bırakıp yönetimi istifa ettirmelidir bir an önce.

Bu Eray yazgan ve ekibi, durum kanitlandiktan sonra dolandiriciliktan hapis yatmalidir. Bu kanitlandigi an Dursun da istifa etmeli. Erden Timur ne kadar hizli gelse, onumuzde ki seniyi o kadar iyi planlariz. Hale bak, klup Galatasaray liseli hırsızların at kosturdugu bir ciftlik olmus.

Yahu adam buluştukları odanın yerini bile söylüyor. Hala adam için elinde kanıt varsa git diyorsunuz. Adam daha ne yapsın. Savcılar gizli soruşturma başlattı mı bilemem. Ama şu bilgiler sonrası adamın savcılığa gitmesine zaten gerek yok. Savcılık başlatacağını bu bilgiler doğrultusunda zaten başlatır. Çağırır adamı savcılığa anlat kardeşim der. Bekleyip göreceğiz.

Bu arada boşuna adama sallamaya da gerek yok.

Burada ben dahil seveni azdır bunun. Ama doğruları söylediği yerde var.

Şu anda kulüp üzerinde bir iddia varsa en başta kulüp kendisi passo ile birlikte bir iç soruşturma başlatmalıydı. Sonra savcılık soruşturmasında bu olay gerçek çıkarsa nasıl cezalar alabileceğimizi bilmiyoruz. Çünkü iddialar doğru ise yönetimden insanlar olacak işin içinde. Üstelik kulüp sessiz kalmış olacak. Bu da kulübün başını ağrıtır.

Öyle tüm yk üyeleri altında basın açıklaması yapıp bunlar iftira demekle olmaz bu işler.

Olanlara bak yav soyuyolarmış herifler, transfer belgelerini fbye vermek de cabası

Fatih Altaylı dedikodu üzerine gerçekliği olmayan haberler yapan biri. O yüzden kendisinin haberlerine şüphe ile yaklaşırım o yalan fatura olayından beridir. Soruşturma ve ifadeye çağrıldılar yalanını atan yine kendisi ve şimdi kendi yalanı etrafında top çeviriyor. Bu Altaylı hakkında görüşüm. Yönetime gelince bunlardan bağımsız Ekim ayındaki GK'yi seçimli GK yapmalılar ve gitmeliler. Başarısızlık cezasız kalmamalı berbat bir iletişim, sorunları çözmede başarısız bir bekle çözülür yaklaşımı. Taraftar ile kopmuş bir bağ ve bunları çözecek ışık olmaması o yüzden GS'nin önünü açmalılar.
GS camiası da artık yeni yüzler, yeni yöneticiler ortaya çıkarmalı sürekli aynı yıpranmış isimler olmamalı. Erden Timur'da artık GS başkanlığına hazır olduğunu bir şekilde belirtsin. Yeni gelecek yönetim ve başkanın ilk işi de kulüpteki tüm profesyonel kadroyu elden geçirmek ve liyakatle değiştirmek olmalı sonra futbol yapılanmasında departmanlara el atmalı scout departmanı yenilenmeli- güçlendirilmeli, gerçek bir Sportif Direktör gelmeli. CL gittiği için belki de bu değişimi yapacak en iyi zaman bu zaman. Transfer kesinlikle olmamalı, yüksek maaşlı isimler elden çıkmalı kulüp ve camia olarak toptan bir yapılanma zamanı eğer hedef Avrupa'da başarılar kazanmak ve Avrupa'da istediğimiz seviyeye gelmekse. Mevcut kulüp, yönetim ve camia yapısı olarak bunu başaramayız.
Nerden biliyosun yalan olduğunu, araştırmaya değmez mi. Ya gerçekse, yedikleri kar mı kalsın. Bizim taraftar da bi hoş oldu, naif olacam diye sindirildi iyice.

GS Liseli başkan, GS Liseli yöneticiler ve tarikatçı tribün lideri hakkında soruşturma başlatacak?

Ben olmayacağını biliyorum. Dünkü basın açıklamasını yapanlar soruşturma açmaz zaten.

Olması gerekeni yazdım orada.

Bu olaylar sonrası savcılık devreye girer, cidden böyle bir olayın olduğuna kanaat getirir ve yönetim kurulu üyelerinin işin içinde olduğunu düşünürse ve üstüne kulüp sessiz kalırsa olacakları düşünemiyorum.

Nerden biliyosun yalan olduğunu, araştırmaya değmez mi. Ya gerçekse, yedikleri kar mı kalsın. Bizim taraftar da bi hoş oldu, naif olacam diye sindirildi iyice.
Soruşturma var, ifadeye çağrıldılar diyen kendisiydi bu şu anlık yalan çıktı. Daha öncede fatura mevzusu var hala ortaya çıkaracak faturayı mesela. Gerçekse elinde barsa gitsin versin savcılığa yada belgeyi açıklasın. Mış, muş ile konuşmak olmaz bunun adı da gazetecilik değildir.

Haber yapmamış ki düşüncesini ve duyumlarını yazmış

Erden Timur üstü kapalı bu durumu anlattı, hatta Fenerbahçe maçına gitmedi sırf bu sebeple. Herkese bilet veriliyor, ben kendi sponsorlugumda hakkım olan koltuklara ailem dahil kendim bile oturmadim diyor. Sponsorsan karsilikli olmayacak demisti. Doğru bulmadığını söylemişti bilet verilme olayını

Soruşturma var, ifadeye çağrıldılar diyen kendisiydi bu şu anlık yalan çıktı. Daha öncede fatura mevzusu var hala ortaya çıkaracak faturayı mesela. Gerçekse elinde barsa gitsin versin savcılığa yada belgeyi açıklasın. Mış, muş ile konuşmak olmaz bunun adı da gazetecilik değildir.
O zaman Altaylı yalancı, Dursun ve tayfası doğrucu ha. İyiymiş

Bu olaylar doğru mu bilmiyorum ama iki tane iddia var.
Fb ve yancilari gizli sponsorluklar adına paralar böyle geliyordu diyor.

Gs taraftarı ise paralsr bu şekilde cukkalandi diyor.

O zaman Altaylı yalancı, Dursun ve tayfası doğrucu ha. İyiymiş
Siz iyi misiniz? Dursun ve tayfası doğrucu kısmı nerede var? Gazeteci dediğin bir haberi bilgi ve belgelere dayandırması gerekir. Bundan bahsediyorum O ilk cevap yazdığın mesajda yönetimin bundan bağımsız seçime gitmeleri gerektiğini belirtmişim zaten.

Yönetime gelince bunlardan bağımsız Ekim ayındaki GK'yi seçimli GK yapmalılar ve gitmeliler. Başarısızlık cezasız kalmamalı berbat bir iletişim, sorunları çözmede başarısız bir bekle çözülür yaklaşımı. Taraftar ile kopmuş bir bağ ve bunları çözecek ışık olmaması o yüzden GS'nin önünü açmalılar.
Altaylı ve Dursun ikisi de yalancı olabilir.

Geri
Üst Alt