Fatih Altaylı: "Dürüst bir yönetim soruşturmayı kendi başlatırdı"

Siz iyi misiniz? Dursun ve tayfası doğrucu kısmı nerede var? Gazeteci dediğin bir haberi bilgi ve belgelere dayandırması gerekir. Bundan bahsediyorum O ilk cevap yazdığın mesajda yönetimin bundan bağımsız seçime gitmeleri gerektiğini belirtmişim zaten.

Altaylı ve Dursun ikisi de yalancı olabilir.
Seçime gitmeleri farklı bi olay. Hırsızlık başka. Dursun yöneti açıklama yaptı. Altaylıya yalan diyosan dursuna doğru diyosundur. Ayrıca gazeteci savcı değil belge toplasın.

Seçime gitmeleri farklı bi olay. Hırsızlık başka. Dursun yöneti açıklama yaptı. Altaylıya yalan diyosan dursuna doğru diyosundur. Ayrıca gazeteci savcı değil belge toplasın.
Gazeteci bilgi ve belge ışığında haber yapar araştırır ve ona göre yapar haberini. Sadece haberini dedikoduya dayandırmaz. Altaylı ifadeye çağrıldılar ve soruşturma var iddiasında yalancı çıktı. Çünkü ifadeye çağrıldığı dediği kişilerin çağrılmadığı ve soruşturma olmadığı resmi bir belge ile sunuldu. Gizli soruşturma diyorsa ki bunu kendisi biliyorsa nasıl gizli? O zaman ifadeye çağrıldı dediği kişiler konusunda yalancı çıktı.

Bu rezaletin üstü örtülmesin. Galatasaray'ın başka türlü kurtuluşu yok.

Altaylı mı daha Galatasaraylıdır yoksa D.Ö mü sonuca bu versustan ulaşabilirsiniz.

Kulüp kimlerin eline kalmış, yazık. Erden Timur'u da bu yüzden yemişler belli.

Onun gibi Galatasaray'ı gönülden seven ve işini dürüstçe yapmaya çalışan bir adamın varlığı bile çarklarına çomak sokuyordu belli ki. Yoksa böyle bir adamın, bir çok kişiye göre 2 şampiyonluğun en büyük mimarı olan ve taraftar tarafından bu kadar sevilen bir adamın bir anda küstürülüp gönderilmesi normal bir iş değildi zaten.

Ben ve bir çok kişi bunu Dursun'un Metin'in egosuna falan bağlamıştık ama mevzu egonun da ötesindeymiş. Galatasaray'a kene gibi yapışmış ve hali hazırda kulübün kanını emmeye devam eden bir yapının, bir hırsız çetesinin kurbanı olmuş.

Sonra neden böyle oluyor? 2 sene başarı yakalanıyor 3. sene neden çöküyoruz? Belli değil mi neden çöktüğümüz?

Kulüp kimlerin eline kalmış, yazık. Erden Timur'u da bu yüzden yemişler belli.

Onun gibi Galatasaray'ı gönülden seven ve işini dürüstçe yapmaya çalışan bir adamın varlığı bile çarklarına çomak sokuyordu belli ki. Yoksa böyle bir adamın, bir çok kişiye göre 2 şampiyonluğun en büyük mimarı olan ve taraftar tarafından bu kadar sevilen bir adamın bir anda küstürülüp gönderilmesi normal bir iş değildi zaten.

Ben ve bir çok kişi bunu Dursun'un Metin'in egosuna falan bağlamıştık ama mevzu egonun da ötesindeymiş. Galatasaray'a kene gibi yapışmış ve hali hazırda kulübün kanını emmeye devam eden bir yapının, bir hırsız çetesinin kurbanı olmuş.

Sonra neden böyle oluyor? 2 sene başarı yakalanıyor 3. sene neden çöküyoruz? Belli değil mi neden çöktüğümüz?
Bu yönetimdeki çoğu kişinin gerçek galatasaraylı olduğundan şüpheliyim şahsen

Bu yönetimdeki çoğu kişinin gerçek galatasaraylı olduğundan şüpheliyim şahsen
Çoğu kişinin değil Erden Timur hariç alayının Galatasaraylılığından şüphe duyuyorum ve bunu da açık açık dile getiriyorum. Çünkü Galatasaraylı olan adam Erden Timur'u yönetimde tutmak için elinden geleni yapar ve yönetimde tutardı.

Balik bastan kokar.
Adamin suratinda meymenet yok.
Gecen donem de ayni isler olmustu, bu donem de.
Ustune Cenk Ergun de tuz biber oldu.
Ne guzel gidiyorduk iki senedir, yine bir sey bulup hem takimi hem kulubu berbat etmeyi basardilar.
Taraftar (gercek olan) sosyal medya uzerinden bile olsa agirligini koymali ve secim surecine girilmeli.
Bu takima adam gibi baskan sart.

Size şöyle bire bir yasanmis bir olay anlatayim. Geçen senenin basinda kombine satisi yokken. Hatta sozde kombineler bitmisken Yakin bir arkadasim babasinin tanidigi olan bir yonetici sayesinde 2 adet kombine aldi. Tabi satis fiyati 40 bin ise 60 bin odediler ve bu sekilde aldilar. Kombineler pasoliglerine tanimlandi. Parayi ibana gonderdiler tabi kulup hesabi falan degil. Muhtemelen bu ceteye gitti ve onlarda kombinenin gercek fiyatini kulube, geri kalan kismini ceplerine indirdiler

Hatta eger bende almak isteseydim yardimci olacakti ve bu sekilde alabilecektim fakat istanbul disinda olmam dolayisiyla tercih etmedim

Geri
Üst Alt