Fatih Altaylı: "Özil'in 6 milyon euro'su müteahhitlerden, 4 milyon eurosu Acun'dan"

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye gelişi ile ilgili yapılan açıklamalar beni çok güldürüyor.

Çünkü aptal yerine koyulmak çok hoşuma gidiyor.

Arsenal’de yılda 16 milyon avro kazanan Mesut, Fenerbahçe’yi ve ülkesini o kadar seviyormuş ki, buraya 3 milyona gelmiş.

Daha önce kariyeri için Alman Milli Takımı’nı tercih eden ve yıllarca Alman forması ile top koşturan bu çocuğun ani yükselen vatan, millet ve Sakarya aşkı ve damarlarında birdenbire sarı lacivertleşen kan beni çok duygulandırıyor.

Kimse kimseyi yemesin.

Doğrudur, Fenerbahçe Mesut Özil’e 3 milyon avro verecek olabilir.

Paranın geri kalanı Mesut Özil’e başka bir yöntemle aktarılacak ve bunu herkes biliyor.

Yapılan organizasyona göre Özil’e 6 milyon avro kamuya iş yapan birtakım müteahhitlerin kesesinden, 4 milyon avro ise bu transferde büyük emeği olan bir televizyon patronunun cebinden verilecek.

Buna da uygun bir kılıf hazırlanacak.

Anlayacağınız bir tür “imece” ile Herr Özil getirildi.

Yapabilene helal olsun da, umarım bu çabaya değer.

Yani fenerden 3,5 sene icin 9,55 milyon üstüne toplam bir 10 milyon daha mi alacak acun ve baska birilerinden?

ya her sene şampiyon olmak istiyorum ama Fatih hoca da söylemişti ben hiç önemli olmayan bir sene görmedim her sene bu sene çok önemli diyorlar diye.

Ama gerçekten hocam bu sene çok önemli inşallah transferler yapılırdı şu şerefsizlere günlerini gösteririz

Geçen bir haberde de görmüştüm Acun yeni kanalında Mesut Özil Belgeseli çekecekmiş 12 bölümlük Mesut'un alacağı para da 10 m€ diyordu böyle böyle ikna ettiler işte adamı

Adama gösterdiklerinden fazlasını da verecekler zaten bunu herkes biliyor yapmadıkları da iş değil aldıkları futbolcuların ücretlerini açıklamamaları, açıklasalar bile düşük göstermeleri, kamuoyunu yanlış yönlendirip işte biz iyi transfer yaptık düşük ücretle oynatıyoruz falan diye gösteriş içine girmelerini hepsini anladık diyelim.

E kardeşim bu işin devlet boyutu, vergi boyutu yok mu göz göre göre sen adamın ücretini düşük gösterip stopajını düşük ödüyorsun devlet de buna izin veriyorsa daha da diyecek bir şeyim yok herşey spor, taraftarlık falan değil bu işin adaleti olması lazım ben kendi ücretime düşen vergiyi hakkımla veriyorsam herkes üzerine düşeni verecek

ya her sene şampiyon olmak istiyorum ama Fatih hoca da söylemişti ben hiç önemli olmayan bir sene görmedim her sene bu sene çok önemli diyorlar diye.

Ama gerçekten hocam bu sene çok önemli inşallah transferler yapılırdı şu şerefsizlere günlerini gösteririz

Senin derdin belli
feneri batırmak istiyorsun :D :D :D

acun o kadar para vermez

acun o kadar para vermez

Niye vermesin yahu, dominikteki kölelerine her bölüm sponsorla 1 ödül daha verir, “açıyorum (1 milyon euro), açıyorum(1 milyon euro), açıyorum (1 milyon euro), açtım(2 milyon euro)”

Al sana 5 milyon euro.

O parayı verenlerden birisi de Limak’ın patronu olan zattır büyük bir ihtimalle.

haramzadeler inşallah oyununuz elinizde patlayacak

fener hakkinda olumsuz birsey soyledigi icin hemen sevinmeyin , Fatih Terime ve Galatasaray'a salladigi yazi binden cok.

Geri
Üst Alt