Fatih Altaylı: "Özil'in 6 milyon euro'su müteahhitlerden, 4 milyon eurosu Acun'dan"

fener hakkinda olumsuz birsey soyledigi icin hemen sevinmeyin , Fatih Terime ve Galatasaray'a salladigi yazi binden cok.
Fatih Terim ve Galatasaray'ı eleştirince Galatasaraylı olmaktan çıkıyor muyuz ? Altaylı delikanlı adamdır , bunların anladıkları dilden konuşabilecek nadir adamlardan , Terim eleştirisi yaptı diye son söylediklerini gözardı etmek yanlış olur.

Fatih Terim ve Galatasaray'ı eleştirince Galatasaraylı olmaktan çıkıyor muyuz ? Altaylı delikanlı adamdır , bunların anladıkları dilden konuşabilecek nadir adamlardan , Terim eleştirisi yaptı diye son söylediklerini gözardı etmek yanlış olur.
ben oyle birsey mi dedim ?

Kimse konuşmazken dursun ozbek in yolsuzluklarını açığa çıkaran adamdır kendisi, kesin o müteahhitlerden birisi nakit ozdemir dir

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

normal bir şey bir çok şirket koç grubu ile çalışıyor ürün tedariği konusunda bizde mesela bir et tedarik zinciriyiz iyi miktarda et sattığımız yerlerden örnek vermek gerekirse birisi konser düzenleyecek olsa sponsorluk rica ediyorlar oluyoruz neden olmayalım iyi kazanç sağladığımız bir nokta kaz gelecek yerden ördek esirgenmez :D

Direkt olarak böyle bir şey söylediğini söylemedim , bir soru sordum. Başka şekilde sorayım ,adamın Terim eleştirisi yapması FB yolsuzluklarına yaptığı eleştirileri neden değersizleştirsin de hemen sevinmeyelim ?
Devamli Galatasarayi elestirip bir iki kere feneri elestirdigi icin sevinmeyin bizi daha cok elestiriyor demek istedim ben orda. sen ne anladin bilmiyorum

Geri
Üst Alt