GSC Portal Fatih Altaylı: "Ünal Aysal zaten kaçmak istiyordu"

ahmet merak ettim nerede yaşıyorsun???... türkiye değil galiba?... almanya hollanda filan?... :) zira yorumlarından o anlaşılıyor... buradaki haberleri biryerlerden duymuşsun ama sadece yüzeysel... gerisine pek vakıf değilsin gibi... galatasaray ile ilgili herşeyi basından bir şekilde duymuşsun ama tamamından pek haberin yok gibi...

örneğin enerji konusunda senin adaşın sayılabilecek adam aylarca program yaptı vazgeçmesinin sebebi vuracak birşey olmamasıydı... zira hazırlanan rapor ünal aysal için değil ünal aysal'dan o alımı yapanlar hakkındaydı... adama sormuşlar kaça satarsın diye o da riskleri hesaplamış yaparsam şu kadara yaparım demiş ee tamam demişler... aynısını ben dahil ticaret ile uğraşan herkes yapar... tanıdığım birine 3e yaparım sana mesela 8tl ye :)

karısı hakkında haber yapabilirler noolmuş diyorsun... aziz yıldırım'ın babasının şizofren olduğunu ve kendinden 30 yaş genç karısını öldürdüğünü biliyor musun mesela... bu aziz yıldırım fener başkanıyken oldu... bunu basında kaç kere gördün?... yine fener başkanıyken karısını boşayıp kendinen 30 yaş genç karısıyla evlenirken hiç haberlerini gördün mü medyada... çoğu kişi hapse girerken öğrendi... kendisiyle haberler yapıldı ama ailesi hakkında değil...

Almanya´da yasiyorum...

Medya´nin bir olayin üzerine gitmesi icin gercek olmasi gerekmiyor. Aysal´in karisi evinden kacmadi, ama yinede yapabildiler öyle bir haber degilmi ? Bana o enerji olayi tuhaf geliyor, devlet neden bir adamdan 5 katina elektrik alir ? Baska enerji sikreti mi yoktu aceba ? Yani bunun üzerine isteseler giderlerdi, haberin yalan olmasi Türkiye´de önemli degil... Bu konuda Ünal Aysal masum da olabilir, ama birilerinin para hortladigi belli. Ve hepimiz biliyoruz Türkide masum olmanin nekadar önemsiz oldugunu, yeterki hedef olasin.
Aziz Yildirim´in hayatindan, ormanlarin arasinda oturdugu kislaya kadar herseyini bilirim. Bir tane haber cikti be Mahlas kardes karisi ile ilgili ? Bana göre o birtane haber bile fazla, ama biz Ingiltere´de bile Moyes´in kizi ile ilgili habeleri biliyoruz.... Öyle bir haberin ciktigini düsün Fani hanim ile ilgili ?

Aziz Yildirim ile ilgili bol bol haberler yapildi Fenerbahce ile alakasi bile olmayan yada sadece ailesi ile ilgili olan. Bu adami zamaninda iyi takip ettigim icin bilirim.

AZİZ YILDIRIM'IN BABASI SAVCILIĞA TESLİM OLDU!

AZİZ YILDIRIM'IN BABASI SAVCILIĞA TESLİM OLDU! İŞTE CİNAYETİN İŞLENDİĞİ EVİN GÖRÜNTÜSÜ...

Aziz Yıldırım’ın babası tutuklandı

Özel hayatı da hep çalkantılı geçti...

https://www.sabah.com.tr/Yasam/2011/07/17/ozel-hayati-da-hep-calkantili-gecti

HAKİM AZİZ YILDIRIM'IN BABASINI AZARLADI : HERŞEYİ HATIRLIYORSUN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ HATIRLAMIYORSUN

HAKİM AZİZ YILDIRIM'IN BABASINI AZARLADI : HERŞEYİ HATIRLIYORSUN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ HATIRLAMIYORSUN

"Aziz Yıldırım, evine öz kardeşini almadı"

"Aziz Yıldırım, evine öz kardeşini almadı" - Haberturk.com

Son düzenleme:
Almanya´da yasiyorum...

Medya´nin bir olayin üzerine gitmesi icin gercek olmasi gerekmiyor. Aysal´in karisi evinden kacmadi, ama yinede yapabildiler öyle bir haber degilmi ? Bana o enerji olayi tuhaf geliyor, devlet neden bir adamdan 5 katina elektrik alir ? Baska enerji sikreti mi yoktu aceba ? Yani bunun üzerine isteseler giderlerdi, haberin yalan olmasi Türkiye´de önemli degil... Bu konuda Ünal Aysal masum da olabilir, ama birilerinin para hortladigi belli. Ve hepimiz biliyoruz Türkide masum olmanin nekadar önemsiz oldugunu, yeterki hedef olasin.
Aziz Yildirim´in hayatindan, ormanlarin arasinda oturdugu kislaya kadar herseyini bilirim. Bir tane haber cikti be Mahlas kardes karisi ile ilgili ? Bana göre o birtane haber bile fazla, ama biz Ingiltere´de bile Moyes´in kizi ile ilgili habeleri biliyoruz.... Öyle bir haberin ciktigini düsün Fani hanim ile ilgili ?

Aziz Yildirim ile ilgili bol bol haberler yapildi Fenerbahce ile alakasi bile olmayan yada sadece ailesi ile ilgili olan. Bu adami zamaninda iyi takip ettigim icin bilirim.

AZİZ YILDIRIM'IN BABASI SAVCILIĞA TESLİM OLDU!

AZİZ YILDIRIM'IN BABASI SAVCILIĞA TESLİM OLDU! İŞTE CİNAYETİN İŞLENDİĞİ EVİN GÖRÜNTÜSÜ...

Özel hayatı da hep çalkantılı geçti...

https://www.sabah.com.tr/Yasam/2011/07/17/ozel-hayati-da-hep-calkantili-gecti

"Aziz Yıldırım, evine öz kardeşini almadı"

"Aziz Yıldırım, evine öz kardeşini almadı" - Haberturk.com

yanlış anlama ortak bir noktada buluşmak için sormuyorum bunları zira mümkün değil :)
bu verdiğin haberleri hatırlarsan topu topu 1 hafta içinde verildi ve bitti sonra tekrar kimse deşmedi...

konuyu tekrar mecrasına çekersek... ünal aysal türk spor topluluğunun dışından biriydi... zihniyeti farklıydı... kemikleşmiş habis hale gelen spor dünyası insanlarının seveceği türden biri değildi... ama olması gereken biriydi... paralel evren olmadığı için kim haklı kim haksız net olarak bilemeyeceğiz... bugün yapmaya çalıştıkları herşey aslında imrendiğimiz avrupa kulüplerinin uyguladığı şeyler... ama biz yapmaya gelince "o avrupada olur burası türkiye" deyip geçiveriyoruz... yine aynı şeyi yaptık...

bundan sonra gelecek adam önemli... ama yine bildiğimiz denediğimiz klasik türk kafa yapısındaki yöneticiler gelecekse 1 adım ilerleyemeyiz... yine olduğumuz yerde sayarız...

yanlış anlama ortak bir noktada buluşmak için sormuyorum bunları zira mümkün değil :)
bu verdiğin haberleri hatırlarsan topu topu 1 hafta içinde verildi ve bitti sonra tekrar kimse deşmedi...

konuyu tekrar mecrasına çekersek... ünal aysal türk spor topluluğunun dışından biriydi... zihniyeti farklıydı... kemikleşmiş habis hale gelen spor dünyası insanlarının seveceği türden biri değildi... ama olması gereken biriydi... paralel evren olmadığı için kim haklı kim haksız net olarak bilemeyeceğiz... bugün yapmaya çalıştıkları herşey aslında imrendiğimiz avrupa kulüplerinin uyguladığı şeyler... ama biz yapmaya gelince "o avrupada olur burası türkiye" deyip geçiveriyoruz... yine aynı şeyi yaptık...

bundan sonra gelecek adam önemli... ama yine bildiğimiz denediğimiz klasik türk kafa yapısındaki yöneticiler gelecekse 1 adım ilerleyemeyiz... yine olduğumuz yerde sayarız...

Birtanesini bilakis arsivden cikarmistim, ama konumuz zaten Yildivim degil... Ben ironi olarak Cakar resmini takiyorum, ama nerdeyse gecen sene Fenerbahce maglubiyetinden beri o programlari izlemiyorum, daha önce eglenmek icin zevkine izlerdim. Cünkü kötü gidince takim, senin taraftar olarak basin agriyor yükleniyorlar üstüne baskanina, teknik adamina. Bu sezon yine baslamistim, son iki mac sonra yine izlemez oldum. GS bugün kazanmaz ise yine izlemem. Ben uzun yillardir Türk futbolunu takip ediyorum, sistem artik otomatige bagladi kafada.

Ben belki avrupadan geldigim icin yaptiklarini yeni bulmuyorum. Yani Fatih Terim gönderildi mesela, zamanlamasi fiasko hakli haksiz konusuna girmeye gerek yok ama hic degilse bir planin projen olur. Mesela kurumsallik falan deniyordu ama sportif anlamda bir adim dahi atilmadi... Ben okadar elestirdigime ragmen zamaninda, yinede Ünal Aysal´in bir plani var, sportif anlamda kurumsal bir sistem kuracak zannediyordum. Belki Terim buna karsi cikmistir diye düsünüyordum...

Mancini isimi cikinca zaten bunlarin olacagini biliyordum, bir planin olmadigini anladim. Adam son istasyonunda Ceo´lari ile kavga etmis, medyada takimin basindayken sözlü bir savas yasamis. Ben ROK´un Mancini gündemde degil dedigi an Mancini´nin gelecegini anladim zaten. Bu adaminda sportif direktör ile calismayacagi belliydi bizde, hic degilse yaninda Tugay´i kabul etmisti ona da hic danismadi bile...

Özel bir Transfer komitesi olusturulmadi. Mancini daha takimin basindayken Aysal´in GS TV´de "transferlerden artik ben sorumluyum" demesi ise tamamen bir hayal kirikligidi.
Mancini gitti Prandelli geldi, takimin basina okadar zamanin oldugu halde yine bir Sportif Direktör getirilmedi. Prandelli yaninda bir yardimci dahi kabul etmedi, buda dogal hakkidir bana göre ama isini zorlastirir. Ve burada su an Prandelli´yi savunan bir tek ben kaldim galiba ve daha ücüncü haftadayiz.

Ünal Aysal´in kendini tanitirken yaptigi aciklamalar cok güzeldi ilk bastan. Kendini anlattigi gibi bir baskanlik profili cizmedi maalesef, cizseydi eger Terim gönderilirken bile okadar elestirmezdim. Cünkü anlattigi tam avrupa vari bir profildi, ama sonradan yaptiklari sportif anlamda cogu zaman celisti...
Cogu taraftar zaten Transfer-Taraftari gibi hareket ediyor, Aysal´a cok laf ediyorlardi Sow´lar falan Fener´e giderken bize Necati gelince. Vizyonsuz, transfer yapamiyor falan deniliyordu. Bu algi Drogba/ Sneijder transferleri ile degisti.

Bence sen dogru düsünüyorsun fikirlerini begeniyorum ama Aysal konusuna cok iyimser bakiyorsun. Yinede umuyorum ki gelen gideni aratmaz. Bende istedim Aysal´in en azindan sezon sonuna kadar devam etmesini, hatta 2016´ya kadar. Istifa edip secime bile girmemesi bana göre bize su an zarar veriyor... Ama zorla tutamiyoruz adami, ve onun kadar destek hic bir Baskan görmedi, bana göre de efsane olmayan Süren Baskan dahil.

Edit:
Kusura bakma, nezaman klavyeye vursam bir Roman cikiyor... Zamaninda kötü alistik is geregi, fark edemiyorum bile yazinin ne kadar uzadigini...

Son düzenleme:
attachment.php

Ekli dosyalar

• fatih_altayli.webp
    fatih_altayli.webp
    31 KB · Görüntüleme: 67
Camianın içine zehir akıtan bir asalaktır fatih altaylı.

o derece omurgasızdı ki cüneyt özdemir canlımyayında isitifa et diye ona bir açık kapı bıraktığında kem küm etmişti ,öorda taamamen bitti benim gözümde.onursuz bu herif

ar damari yok bunun

bunu hala kulüp bünyesinde gezdirenleri de kiniyorum

ünal aysal istifa etmekle hakli...

adamin tonla parasi var dertsiz basina dert alip bunun gibi yalakalarla mi ugrassin

Bu adam nasil Tayyib´in yanina gecti ? Inan Kirac CHP icinde büyük güc sahibi bir insan, ayni zamanda "Derin CHP´nin" en vasifli isimlerinden bir tanesi ve Altayli´ya yakin bir Insan. Bu adam zamaninda Hakan Ünsal´a namaz kiliyor diye zorluk cikarmisti bildigim kadari ile, yani birden Tayyib icin anketler manipule etmesi falan garip geliyor...

Ya bu Adam tam bir statikocu, yada "Derin CHP´nin" AK-Medya icerisinde barinan bir ajani...

Bu adam nasil Tayyib´in yanina gecti ? Inan Kirac CHP icinde büyük güc sahibi bir insan, ayni zamanda "Derin CHP´nin" en vasifli isimlerinden bir tanesi ve Altayli´ya yakin bir Insan. Bu adam zamaninda Hakan Ünsal´a namaz kiliyor diye zorluk cikarmisti bildigim kadari ile, yani birden Tayyib icin anketler manipule etmesi falan garip geliyor...

Ya bu Adam tam bir statikocu, yada "Derin CHP´nin" AK-Medya icerisinde barinan bir ajani...

Zengin adamların, iş adamlarının siyasi görüşü olmaz. Nereyi desteklemeleri gerekiyorsa orayı desteklerler.

-Tapatalk-

Bir arkadaş hükümetten yetki almıştır paralı yazar felan demiş.

O cahil arkadaşa biraz siyaset takip etmesini söylüyorum. 1 seneden fazladır hükümet ile F. Altaylı'nın arası bozuk. Bilginize.

Geri
Üst Alt