Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.715
- 4.297
- 493
ahmet merak ettim nerede yaşıyorsun???... türkiye değil galiba?... almanya hollanda filan?...zira yorumlarından o anlaşılıyor... buradaki haberleri biryerlerden duymuşsun ama sadece yüzeysel... gerisine pek vakıf değilsin gibi... galatasaray ile ilgili herşeyi basından bir şekilde duymuşsun ama tamamından pek haberin yok gibi...
örneğin enerji konusunda senin adaşın sayılabilecek adam aylarca program yaptı vazgeçmesinin sebebi vuracak birşey olmamasıydı... zira hazırlanan rapor ünal aysal için değil ünal aysal'dan o alımı yapanlar hakkındaydı... adama sormuşlar kaça satarsın diye o da riskleri hesaplamış yaparsam şu kadara yaparım demiş ee tamam demişler... aynısını ben dahil ticaret ile uğraşan herkes yapar... tanıdığım birine 3e yaparım sana mesela 8tl ye
karısı hakkında haber yapabilirler noolmuş diyorsun... aziz yıldırım'ın babasının şizofren olduğunu ve kendinden 30 yaş genç karısını öldürdüğünü biliyor musun mesela... bu aziz yıldırım fener başkanıyken oldu... bunu basında kaç kere gördün?... yine fener başkanıyken karısını boşayıp kendinen 30 yaş genç karısıyla evlenirken hiç haberlerini gördün mü medyada... çoğu kişi hapse girerken öğrendi... kendisiyle haberler yapıldı ama ailesi hakkında değil...
Almanya´da yasiyorum...
Medya´nin bir olayin üzerine gitmesi icin gercek olmasi gerekmiyor. Aysal´in karisi evinden kacmadi, ama yinede yapabildiler öyle bir haber degilmi ? Bana o enerji olayi tuhaf geliyor, devlet neden bir adamdan 5 katina elektrik alir ? Baska enerji sikreti mi yoktu aceba ? Yani bunun üzerine isteseler giderlerdi, haberin yalan olmasi Türkiye´de önemli degil... Bu konuda Ünal Aysal masum da olabilir, ama birilerinin para hortladigi belli. Ve hepimiz biliyoruz Türkide masum olmanin nekadar önemsiz oldugunu, yeterki hedef olasin.
Aziz Yildirim´in hayatindan, ormanlarin arasinda oturdugu kislaya kadar herseyini bilirim. Bir tane haber cikti be Mahlas kardes karisi ile ilgili ? Bana göre o birtane haber bile fazla, ama biz Ingiltere´de bile Moyes´in kizi ile ilgili habeleri biliyoruz.... Öyle bir haberin ciktigini düsün Fani hanim ile ilgili ?
Aziz Yildirim ile ilgili bol bol haberler yapildi Fenerbahce ile alakasi bile olmayan yada sadece ailesi ile ilgili olan. Bu adami zamaninda iyi takip ettigim icin bilirim.
AZİZ YILDIRIM'IN BABASI SAVCILIĞA TESLİM OLDU!
AZİZ YILDIRIM'IN BABASI SAVCILIĞA TESLİM OLDU! İŞTE CİNAYETİN İŞLENDİĞİ EVİN GÖRÜNTÜSÜ...
Aziz Yıldırım’ın babası tutuklandı
Aziz Yıldırım’ın babası tutuklandı
Özel hayatı da hep çalkantılı geçti...
https://www.sabah.com.tr/Yasam/2011/07/17/ozel-hayati-da-hep-calkantili-gecti
HAKİM AZİZ YILDIRIM'IN BABASINI AZARLADI : HERŞEYİ HATIRLIYORSUN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ HATIRLAMIYORSUN
HAKİM AZİZ YILDIRIM'IN BABASINI AZARLADI : HERŞEYİ HATIRLIYORSUN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ HATIRLAMIYORSUN
"Aziz Yıldırım, evine öz kardeşini almadı"
"Aziz Yıldırım, evine öz kardeşini almadı" - Haberturk.com
Son düzenleme: