Fatih Altaylı: "Yönetim, karaborsa bilet işini kapatmaya çalışıyor"

ne alaka aw :d
mahsun kırmızıgül müyüz biz?
neden arabesk yapıyoruz :d

kupayı iade ederken de sol omuz üstünden geriye dönerek çatık kaşla son bir kez bakalım belki iyice utanırlar :dd
Krizlerden fırsat doğar

Olayla alakası yokken kupayı verip hababam sınıfı ahmeti oynarsak

Senelerdir zalad,ağar,ulusoy gibi safsataları söyleyenleri ebediyen sustururduk lan bunlar cidden adammış dedirtirdik

Ama yok vazgeçtim,bunlar öyle bi güruh ki adamsınız demez diğer kupaları da verin derler önünü alamayız

Krizlerden fırsat doğar

Olayla alakası yokken kupayı verip hababam sınıfı ahmeti oynarsak

Senelerdir zalad,ağar,ulusoy gibi safsataları söyleyenleri ebediyen sustururduk lan bunlar cidden adammış dedirtirdik

Ama yok vazgeçtim,bunlar öyle bi güruh ki adamsınız demez diğer kupaları da verin derler önünü alamayız
en sonunda doğru argumanı bulduğun için teşekkür ederim.

Hiçbir şey değil ama ipini cekecekse bu olay çekecek yönetimin. Hapse falan düşen de düşsün, hiç zoruma gitmez hatta örnek olsun feyz olsun sonrakiler için. Kimse Galatasaray üzerinden 1 kuruş cebine haksız kazanç indirememeli. Bunu düşünmek bile utanç veriyorken benim gibi sıradan bir taraftar için, bununla yaşayanların hâlâ oralarda olduğunu bilmek.. ne diim ki yazıklar olsun.

Ben taraftarım. Takımımı izlemek istiyorum 1 liralık yer için 10 lira ödüyorum ve birileri bu işle hayatını yaşıyor. Yok öyle yağma. İnsanlar o bilet parasını ödeyebilmek için günlerce çalışıyor.

bu işte esas ve gerçek mağdurun gs taraftarı olması ama fb sosyal medya trollerinin sürekli bu olay ile ilgili paylaşımlar yapması ve umut etmesi :ddd

aslında farkında olmadan gs taraftarının hakkını koruyor ve gs yararına olacak bir iş yapıyorlar.

zzzuhhahaha

ulan oğğğlumm size bir b.k düşmeyecek bu işten. yağlı kemik bekleyen aç köpekler gibi belki bir şamp. düşer diye beklemeyin :d şampiyonluk sayıları 24-19 şimdi gidin ananızın kucağında ağlamaya devam edin :dd

bir tane mal da benim etrafımda var. "bu iş çok su kaldırır" diyor. twitter'dan kkoybogası_1907 merwe_fb tayfadan okumuş gaza gelmiş :d

kendileri uefa'nın resmi sitesinde hala daha resmi şikeci olarak gözüktüğünden, en ufak aksiyondan medet umup gs'ın kendisine çamur atmaya çalışıyorlar :d

bu işte esas ve gerçek mağdurun gs taraftarı olması ama fb sosyal medya trollerinin sürekli bu olay ile ilgili paylaşımlar yapması ve umut etmesi :ddd

aslında farkında olmadan gs taraftarının hakkını koruyor ve gs yararına olacak bir iş yapıyorlar.

zzzuhhahaha

ulan oğğğlumm size bir b.k düşmeyecek bu işten. yağlı kemik bekleyen aç köpekler gibi belki bir şamp. düşer diye beklemeyin :d şampiyonluk sayıları 24-19 şimdi gidin ananızın kucağında ağlamaya devam edin :dd

bir tane mal da benim etrafımda var. "bu iş çok su kaldırır" diyor. twitter'dan kkoybogası_1907 merwe_fb tayfadan okumuş gaza gelmiş :d

kendileri uefa'nın resmi sitesinde hala daha resmi şikeci olarak gözüktüğünden, en ufak aksiyondan medet umup gs'ın kendisine çamur atmaya çalışıyorlar :d

Bir şey diyeyim mi bunlardaki bizim kulübün acısı öyle bir noktada ki üniversitelerde ders olarak okutulması lazım.

Adamlar bir yerden en ufak bir şey yakalayalım da belki bize de bir şey düşer diye kafayı yemiş durumdalar.

Ciddi olarak söylüyorum ruh sağlıkları hiç iyi değil. Çevremde de var bunlardan. Koskoca işi gücünde üniversite okumuş adamlar bu tarz konular olduğunda gözüne fener tutulmuş öküz gibi oluyor. Kafa gidiyor bir anda.

Şimdi de eski cia başkanının kulübe ziyarete gelmesini buldular ya kafayı iyice yediler.

Yakında bunlar bizim için abdyi yöneten gizli örgüt der ise hiç şaşırmam. O kadar beyin gitmiş adamlarda.

Açıkçası ben çok eğleniyorum. Haberi görünce bu kafadaki arkadaşımı aradım. Telefonda konuşurken başladı eski cia başkanına sallamaya. Saçma sapan laflar ederken birden araya girdim bak cia şimdi telefonları dinliyordur yakında kapına gelirler dedim. Adam korkudan telefonu kapattı. Ciddi diyorum. Bir de kaç yaşında okumuş bir adam bu. Laflarına mı şaşırayım, saçma fikirlerine mi şaşırayım, en son yaptığına mı şaşırayım. Bilemedim valla.

Manyak oldular iyice. Bize de eğlence çıkıyor işte arada.

Tamam anladik da

Sen de bizi savunacagin yerde gotumuze kazik sokma derdindesin sanki

Sikecilere pirim vermekten baska biseye yaramaz.

Bunlar gercek olsa bile inanacak degiliz..!

valla söyleyenden söylenenden bağımsız aklıma bri anda felaket seanryosu geldi

"yapılan yüksek maaşlı trasnferlerin maaş paraları buralardan(gerçekse haberler! ) paralarla ödeniyor" falan diye polemikler yapılır...

yer yerinden oynar.

Galatasaray ın paraları nereye gidiyor
Detaylı bir şekilde araştırılmalı
Bunun yolu da yönetimi ibra etmemekle başlar
Kimleri kimleri ibra etmediniz
Eğer şu dönemi ibra ederseniz size de yazıklar olsun

"yapılan yüksek maaşlı trasnferlerin maaş paraları buralardan(gerçekse haberler! ) paralarla ödeniyor" falan diye polemikler yapılır...

yer yerinden oynar.
Hangi manyak uydurduysa helal olsun. İnanan varsa ayrı manyaktir. Ula adamlar legal olarak menfaatimizi savunmuyor, rivayi floryayi peşkeş çekiyor, yaptıkları illegaliteyi Galatasaray adına mi yapıyorlar😄 belesten kulüpten alıp 10 katına satmış herifler kendi cepleri için, oyunculara mi verecekler.. Galatasaray taraftarı bayaa ponçik minnoş polyannalardan olusuyormus. Rivayi bedeline satsaydi hala daha Riva parasıyla mbappe maaşını oderdik 2016dan beri.

Hangi manyak uydurduysa helal olsun. İnanan varsa ayrı manyaktir. Ula adamlar legal olarak menfaatimizi savunmuyor, rivayi floryayi peşkeş çekiyor, yaptıkları illegaliteyi Galatasaray adına mi yapıyorlar😄 belesten kulüpten alıp 10 katına satmış herifler kendi cepleri için, oyunculara mi verecekler.. Galatasaray taraftarı bayaa ponçik minnoş polyannalardan olusuyormus. Rivayi bedeline satsaydi hala daha Riva parasıyla mbappe maaşını oderdik 2016dan beri.
"karaborsa konusu" özelinde diyorum - projeler değil - oraların bütçeleri hesapları verilmek zorunda - didiklendikçe abzürtlük çıakr.

öbürü zaten üstü kapalı iş.

bu ortamda şu senaryo yazılır mı yazılır.

"karaborsa konusu" özelinde diyorum - projeler değil - oraların bütçeleri hesapları verilmek zorunda - didiklendikçe abzürtlük çıakr.

öbürü zaten üstü kapalı iş.

bu ortamda şu senaryo yazılır mı yazılır.
Senden için demedim Can, Twitter'da vsde dönüyor bu muhabbet, aziz gibi ne yaptıysam Galatasaray için yaptım diyecek kulübe icra gönderen iki dingil. Prim vermeyin bu hirsizlara.

Senden için demedim Can, Twitter'da vsde dönüyor bu muhabbet, aziz gibi ne yaptıysam Galatasaray için yaptım diyecek kulübe icra gönderen iki dingil. Prim vermeyin bu hirsizlara.
üstüme alınmadım yav genl dediğini biliyorum ... öyle ortam yarattılarki - iletişimde 0 - yönetici diye birisini görmüyoruz ortada ...her senaryo her lekeleme her gereksiz gündem yaratılabilir üzerimizde.

yer yerinden oynar.

Can bu adamlar Riva'dan bugüne kadar doğru düzgün bir para kazanmamızı engellemiş adamlar. Bildiğin hiç etmişler Riva'yı.

Bunu ben değil bu arada son divanda kongre üyesi Ayhan Özmızrak kürsüde söyledi. Teker teker yönetimin suratına vurdu yaptıklarını.

Bak 1 tane bile yönetici ya da kongre üyesi çıkıp bu dedikleriniz yalan ya da verdiğiniz rakamlar yanlış diyemedi.

Galatasaray kulübünün tüm borcunu ödeyecek olan Riva'ydı değil mi? Dursun şimdi de florya için aynısını söylüyor. Ne tesadüf. Galatasaray'ın tüm borcunu kapatacağız diyor. Halbuki o da koca bir yalan.

Bu arada şimdi yazacaklarımı senin için demiyorum. Yanlış anlama. Çünkü sen böyle haksız bir ithamda bulunmadın. Ama burada bile böyle insanlar var maalesef.

Bu adamların böyle bir suç işlediği kanıtlanırsa tüm cezai riskleri alıp bunu kendi şahsi menfaatleri için değil kulüp için yaptığını söyleyenler de bu adamlar kadar haindir benim gözümde. Art niyetlidir. Amaçları kulübü bu işe bulaştırmak ve zan altında bırakmaktır.

Hatta bir tık ileri gidetim benim gözümde Fatih Altaylı, Rezzan Epözdemir değil ama bu kafadaki insanlar art niyetlidir. Ben bu adamların yerine kongre üyesi olsam. Gider yaptıklarının aynısını yapardım. Galatasaray adını bu kirli işlere bulaştırmışlar ise bu gibi insanlardan kulübü temizlemek için aynısını yapardım. Kimse Galatasaray adını bu işler ile yan yana getiremez. Kulübü zan altında bırakamaz. Taraftarda dahil buna. Eğer söylenenler doğru ise öyle bir ceza alsınlar ki herkese ibret olsun. Kimse cesaret edemesin bundan sonra.

Dolayısı ile bu kafadaki insanlar bu olaya girmişlerse de ancak kendi ceplerini doldurmak için bu riske girerler.

Ne demişler gerçeklerin geçte olsa ortaya çıkma gibi bir huyu vardır diye. Göreceğiz işte gerçekleri.

Bunu ben değil bu arada son divanda kongre üyesi Ayhan Özmızrak kürsüde söyledi. Teker teker yönetimin suratına vurdu yaptıklarını.

Bak 1 tane bile yönetici ya da kongre üyesi çıkıp bu dedikleriniz yalan ya da verdiğiniz rakamlar yanlış diyemedi.
ben sırf başlıktaki konuda kalıyorum - yoksa dediklerin doğru.

bu süreçte en takip etiğim muhalifte Ayhan Özmızraktı- bahsettiğin konuşmadan 2 ya da 3 ay önce adamı tüm yönetim kadrosu "yalan söylüyorsun" diye kürsüde ezdi...

daha uğraşmaz diyordum, helal olsun geldi gene kendince gördüğü sıkıntıları konuştu...

ekim kongresi çok gergin geçecek. Tahminen yönetim her şeyden öte oryı düşünüyordur - florya planlamaları onlar bunlar hepsi oraya bağlı şu an.

ben sırf başlıktaki konuda kalıyorum - yoksa dediklerin doğru.

bu süreçte en takip etiğim muhalifte Ayhan Özmızraktı- bahsettiğin konuşmadan 2 ya da 3 ay önce adamı tüm yönetim kadrosu "yalan söylüyorsun" diye kürsüde ezdi...

daha uğraşmaz diyordum, helal olsun geldi gene kendince gördüğü sıkıntıları konuştu...

ekim kongresi çok gergin geçecek. Tahminen yönetim her şeyden öte oryı düşünüyordur - florya planlamaları onlar bunlar hepsi oraya bağlı şu an.

Bence de yönetim şu anda tüm mesaisini Ekim ilk haftasındaki olağan kurulun lobi faaliyetleri için harcıyor. İbra olayı olması bu olağan kurulu şu gündemde en önemli kurul yaptı resmen.

Transfer nöbetinde bu adamlardan bu yüzden transfer gelmez diye yazıyorum. Kafaları transferde değildir.

Bu arada bu sefer Ayhan Özmızrak hazırlıklı gelmiş. Arkada slaytlar gösteriyordu. İtiraz eden kimse olmadı bu sefer.

Bir de aslında konuşmasında çok önemli başka bir şey daha var. Yönetim tüzüğe göre 2 ayda bir geçici mali tabloları hazırlayıp divanda sunmalıymış. Fakat bu seneki 2 aylık bu mali tabloları paylaşmamış. Yönetim hariç kimse bu sene mali olarak ne olduğunu bilmiyor yani.

Ayhan Özmızrak bunları tüzüğe göre paylaşmanız deyince denetim kurulundan birisi cevap için geldi.

Devlet yüksek enflasyon nedeni ile bu sene mali tabloların 10 ay gecikme ile açıklanmasına izin verdiğini söyledi. Ama bu zorunlu değil. İsteyenler geç açıklayacak.

Bizde geç açıklamayı istemişiz. Bu yüzden bizim bu yılki mali tablolarımız en erken Ekim ayında açıklanacakmış. Büyük ihtimal ile olağan kurul sonrası olur.

Yani olağan kurul olduğunda hiç bir kongre üyesi mali durumu görüp kontrol edemeyecek. Buna göre konuşamayacak.

Bu yönetim açısından avantaj yaratacak bir konu maalesef.

Geri
Üst Alt