Fatih Altaylı’dan Ali Koç’a : “Sizin hayatta şahsi hiçbir başarınız yok”

Son kısımdaki gibi hafif bir yazı olmuş.

Şu an yanında olanların parası olmasa yanında olup olmayacağını sorgulamasını söylerdim mesela. Daha da vurulacak noktaları var da neyse.

Az bile yazmış kendi dediği gibi. Şuan devlet sosyal olaylar karşısında çok sert durmasa Ali K Bey'in yazıda bahsedilen saçma hareketlerinden dolayı belki çok insanın yaşanan olaylarda canı yanacaktı. Gerginlik üzerinden saflarını konsolide etme fikrini kendi buldu sanıyor galiba. Sportif Goebbels.

Az bile yazmış kendi dediği gibi. Şuan devlet sosyal olaylar karşısında çok sert durmasa Ali K Bey'in yazıda bahsedilen saçma hareketlerinden dolayı belki çok insanın yaşanan olaylarda canı yanacaktı. Gerginlik üzerinden saflarını konsolide etme fikrini kendi buldu sanıyor galiba. Sportif Goebbels.
Bu konuda planlı davranıyor.

Mesela 28 şampiyonluk fikri bir algıdır, herkes istek olarak görür ama bir fikir atarsın zamanla reklamını yaparsın 10 sene sonra insanlar buna inandırılır, zamanla topluma sirayet eder.

Ankaragücü 8-0 böyledir mesela 1-0 yensen şampiyon olacağın bir maç, Ankaragücü Beşiktaş’tan 2 maçta 10 gol yemiş, o sene Beşiktaş’la 5 maç oynamış 5inde de yenmişsin ama algı oluşur bugünlere gelir, kıramazsın.

Mesela biz de istesek Billong 7-0 için yaparız bunu, yapmıyoruz.

Buradaki kutuplaştırma odaklı siyaset de bir planın sirayeti öyle doğal değil. Çıkıp kongrede tek kişiye eleştiri yaptırmıyorlar mesela, dikta rejimi yaratmışlar sonra da cumhuriyet diyorlar, hadi oradan ya. Sırf zengin diye çiftliği olmuşlar adamın.

Bu adamın kendini topuklulara siyaset yaparken hayal ettiğini biliyoruz.

Fenerbahçe’de sinerji yakalayıp onu ülke için kullanmayı istiyor ama ömrü bu hezeyanla başarısızlık içinde geçecek.

Saygısız, üslupsuz düşmanca tavrı olan, insanları yaftalayıp kendisi o yaftaladıkları şeyleri yapan bir fanatik

Bizim yöneticilerin söylemeye cesaret edemediği her şeyi lafını esirgemeden ifade etmiş,
haksızlığa ve hakarete uğrayan tüm Galatasaray taraftarlarının hislerine tercüman olmuş.

Güzel ama daha sert ve yönetimden tepkiler gelmeli. Her zaman her şeyi söylermiş ya buna da köpek çekecek birileri lazım kendini ne sanıyorsa

Ooo şimdi de Fatih Altay’lı mı övülüyor :) iki gün sonra bir başka yazısının başlığını merak ediyorum şimdiden :)

Neyse, bildiklerimizi güzelce kaleme dökmüş. Bir karşılığı olur mu ? Sanmam.

Bu konuda planlı davranıyor.

Mesela 28 şampiyonluk fikri bir algıdır, herkes istek olarak görür ama bir fikir atarsın zamanla reklamını yaparsın 10 sene sonra insanlar buna inandırılır, zamanla topluma sirayet eder.

Ankaragücü 8-0 böyledir mesela 1-0 yensen şampiyon olacağın bir maç, Ankaragücü Beşiktaş’tan 2 maçta 10 gol yemiş, o sene Beşiktaş’la 5 maç oynamış 5inde de yenmişsin ama algı oluşur bugünlere gelir, kıramazsın.

Mesela biz de istesek Billong 7-0 için yaparız bunu, yapmıyoruz.

Buradaki kutuplaştırma odaklı siyaset de bir planın sirayeti öyle doğal değil. Çıkıp kongrede tek kişiye eleştiri yaptırmıyorlar mesela, dikta rejimi yaratmışlar sonra da cumhuriyet diyorlar, hadi oradan ya. Sırf zengin diye çiftliği olmuşlar adamın.

Kesinlikle. Halka bu muameleyi yapıp başarılı olmasına şaşırmıyorum da fenerli büyükbaşların bu algı operasyonuna düşmesi safi cahillik mi güce yavşayan tipik orta doğulu profili mi yoksa aklı başında-namuslu fbli yetkili yok mu hakikaten?..Param olsa yavşaklığa oynardım.

Kesinlikle. Halka bu muameleyi yapıp başarılı olmasına şaşırmıyorum da fenerli büyükbaşların bu algı operasyonuna düşmesi safi cahillik mi güce yavşayan tipik orta doğulu profili mi yoksa aklı başında-namuslu fbli yetkili yok mu hakikaten?..Param olsa yavşaklığa oynardım.
Fenerbahçe’da kongre üyesi olmak ciddi bir iş potansiyeli oluşturuyor. Çoğu kişi birbiriyle iş yaparak daha da varlıklı hale geliyormuş o yüzden bunu sektör olarak gören çok kişi var.

Mesela nasıl Anadolu kulüpleri böyle biat ediyor diyorlar ya o da öyle, hop bir iki iş ilişkisi, sesin çıkmıyor.

Çıkara dayalı düzeni kurmuş 6 senede, yahu dünyanın en iyi lideri bile 6 senede eleştiri alır, çıkar birisi eleştirir, koca kongrelerde en fazla 1-2 satır eleştiri alıyor, aleyhine konuşana divan başkanları hakaret falan ediyor.

Muhatabı yok dedim ama Fatih Altaylı bu yazıları çok daha sık yazmalı, her ay yazmalı. Göte ********************* olduğunu sürekli hatırlatmak zorunda kalıyorsun.

Biz bunları söyleyince bize azizci diyorlar. Ne alaka ben ikisini de Türk futboluna yakistirmiyorum.
Ama fener taraftarı parası olan kimse onu sever. Sözde Ali Koç birakacağım diyordu ne değisti ayakta uyuttu

Ananasçıya anladığı dilden konuşursan, bir daha konuşamaz.

Kimse unutmasin ki, Koc, bu maddi guce sahip ise bu Turkiye Cumhuriyeti Devleti sayesindedir. Cok istiyorsa gitsin Afrikaya orada pazarlasin urunlerini. Parasi var diye her istedigini bu yuzden yapmamali, yaptirilmamali!

ali koç gibi birinin 7 satır okuduktan sonra vereceği tepki :

did not read.gif

yok ya dursun için değil genel olarak sallama potansiyeli var. Misal başkan Erden bile olsa o potansiyel var Fatih Altaylı da
Var ama asılsız yere de sallamaz hani. Rahmetli Hıncal da gittikten sonra camianın dinamiklerini bu kadar iyi bilen ve kamuoyunu bilgilendiren başka kimse kalmadı. Rahmetli bazen işi trollüğe vurur, bazen kendi şovuna dönüştürürdü ama iş kulübü yönlendiren hakim güçlere, yönetim-başkan meselelerine gelince durum değişirdi.

Fatih Altaylı, rahmetli Özhan Canaydın' dan beri hemen hemen bütün başkan ve yöneticiler hakkında olumsuz yorumlarda bulunmuş, hatırladığım kadarıyla haksız çıktığı olmamıştır. Berbat edecek dediği batırmış, kaçacak dediği kaçmıştır vs. Bu tavrına öfke duyduğum bazı konularda, zaman içinde onun dediği noktaya geldiğim için iyi takip ettiğimi zannediyorum...

Herzaman söylerim, altayli tarzı bir tane yönetici olmalı her yonetimde ,bu adam herzaman bu ülke konjekturunu iyi analiz edip ona göre konuşabilen birisi

Geri
Üst Alt