Fatih Altaylı’dan İlginç İddialar

maçlara git grup kur söz sahibi ol
diğer türlü konuşmalarınızı inanın kimse tiye almıyor
Bunun için bir bjkliyi öldürmek, Sedat Peker'in bir taraflarini yalamak, bir cemaate üye olmak gerekiyorsa kalsın be funs. Evde Tv'de izlerim yeter bana. Anadolu takımlarıyla mücadelesi olursa ev sahibi takım bileti alır orda desteklerim. UA ile muhattap olmaya gerek yok

Bunun için bir bjkliyi öldürmek, Sedat Peker'in bir taraflarini yalamak, bir cemaate üye olmak gerekiyorsa kalsın be funs. Evde Tv'de izlerim yeter bana. Anadolu takımlarıyla mücadelesi olursa ev sahibi takım bileti alır orda desteklerim. UA ile muhattap olmaya gerek yok
maalesef tibün nedir bilmiyorsun bugün taraftar grupları olmasa deplasman tribünleri boş kalır. Hadi diyelim boş kalmadı tribünden ses çıkmaz. Sebahattin Şirin'in ne olduğu beni ilgilendirmez. ultrAslan 23 yıldır takımına her yerde desteğe giden sahip çıkan taraftar grubudur.
Sen evde tv izlerim diyorsun, sonra tribünler boş kalınca neden taraftar gitmiyor diyorsun.
Taraftarlık bu değildir. Biz Galatasaray'ın ta kendisiyiz. Her yerde her zerredeyiz, olmamız gereken yerde armanın peşindeyiz.
Onun için bir daha bana uA ile gelme.

Ua nın başkanı sebebiyle mevcut hali ve bu gs yönetimi bizim kulübe hiç yakışmıyor malesef

maalesef tibün nedir bilmiyorsun bugün taraftar grupları olmasa deplasman tribünleri boş kalır. Hadi diyelim boş kalmadı tribünden ses çıkmaz. Sebahattin Şirin'in ne olduğu beni ilgilendirmez. ultrAslan 23 yıldır takımına her yerde desteğe giden sahip çıkan taraftar grubudur.
Sen evde tv izlerim diyorsun, sonra tribünler boş kalınca neden taraftar gitmiyor diyorsun.
Taraftarlık bu değildir. Biz Galatasaray'ın ta kendisiyiz. Her yerde her zerredeyiz, olmamız gereken yerde armanın peşindeyiz.
Onun için bir daha bana uA ile gelme.
Kaç maçta bu peşkeş yüzünden Galatasaray tarafından bilet alamadım. Satışa çıkmıyor bile, tükeniyor. Asla boş falan kalmaz, aylarca izleyemedigimiz Galatasaray bulunduğumuz ya da yakın ile gelecek ve tribün boş kalacak ha? Ben amcamla beraber hiçbir Avrupa maçını kaçırmadık deplasman tribünlerinde. UA olmadiginda daha nezih olacagi için tek kişilik boşluk kalmaz kendi stadimizda.

Biletlerin adil bir şekilde taraftarların erişimine açıldığına inanan var mı gerçekten

Gsc para sayma makinesi mı almış? (Ağır işiten dedeler gibi tek kulağını tutarak)

Söyledikleri yüzde yüz dogru cünkü ben bunu bizzat prag deplasmaninda yasadim

Kulup prag macinin biletlerini sparta prag kulubunden satin aldi

Taraftar grubuna dagitildi

Ve taraftar grubu da mac saatine kadar karaborsa sattilar

Mactan 1 gün önce 800 euroydu fiyat

Ellerinde kaldigi icin mac saati 500’e kadar düstüler

Satilan biletlerin normal fiyati 50 euro bu arada

uA sucuklara para yetiştirmeye çalışıyor

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Altaylı'nın şu iddialar var gibi son zamanlarda sürekli yaptığı şeyler saçmalaştı artık. Söyle o iddiaları o zaman. Kimmiş o isimler ver isimleri. Neden vermiyorsun isimleri? O iddialar doğruysa herhangi bir mahkemeden de korkmaman lazım.
Veremez ki renktaş verirse suç.

56 milyon euroluk vurgun deniyor.
Mac basi 5- 10 bin bilet ic edilip karaborsaya yapistirilmis. Sorusturma acilmis.
A. N. Ve E. Y. kimse bunlarmis. Genel sekreterin (eski veya yeni bilmiyorum) adi da cok geciyormus. Bir taraftar grubuyla (kim acaba) ortak hareket ediliyormus.

Elde edilen gelir tarafta grubuyla yonetimdeki kisiler arasinda dagitiliyormus.

Geri
Üst Alt