- 8 Temmuz 2015
- 36.330
- 71.958
- 3.783
ekibimiz hakkında yalnızca böyle doğuştan cimbomlular konuşabilirfatih altaylı'nın gs ile ilgili konuşması saçma değil mi?
mantık olarak altay ile ilgili konuşması lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ekibimiz hakkında yalnızca böyle doğuştan cimbomlular konuşabilirfatih altaylı'nın gs ile ilgili konuşması saçma değil mi?
Bunlar var ya ...Ekli dosyayı görüntüle 257813
Talebe yetişemiyormus, bu sene bu yüzden kendi biletinide satmış bir adam![]()
Bunun için bir bjkliyi öldürmek, Sedat Peker'in bir taraflarini yalamak, bir cemaate üye olmak gerekiyorsa kalsın be funs. Evde Tv'de izlerim yeter bana. Anadolu takımlarıyla mücadelesi olursa ev sahibi takım bileti alır orda desteklerim. UA ile muhattap olmaya gerek yokmaçlara git grup kur söz sahibi ol
diğer türlü konuşmalarınızı inanın kimse tiye almıyor
maalesef tibün nedir bilmiyorsun bugün taraftar grupları olmasa deplasman tribünleri boş kalır. Hadi diyelim boş kalmadı tribünden ses çıkmaz. Sebahattin Şirin'in ne olduğu beni ilgilendirmez. ultrAslan 23 yıldır takımına her yerde desteğe giden sahip çıkan taraftar grubudur.Bunun için bir bjkliyi öldürmek, Sedat Peker'in bir taraflarini yalamak, bir cemaate üye olmak gerekiyorsa kalsın be funs. Evde Tv'de izlerim yeter bana. Anadolu takımlarıyla mücadelesi olursa ev sahibi takım bileti alır orda desteklerim. UA ile muhattap olmaya gerek yok
evet sedat devamını getirBunlar var ya ...
Kaç maçta bu peşkeş yüzünden Galatasaray tarafından bilet alamadım. Satışa çıkmıyor bile, tükeniyor. Asla boş falan kalmaz, aylarca izleyemedigimiz Galatasaray bulunduğumuz ya da yakın ile gelecek ve tribün boş kalacak ha? Ben amcamla beraber hiçbir Avrupa maçını kaçırmadık deplasman tribünlerinde. UA olmadiginda daha nezih olacagi için tek kişilik boşluk kalmaz kendi stadimizda.maalesef tibün nedir bilmiyorsun bugün taraftar grupları olmasa deplasman tribünleri boş kalır. Hadi diyelim boş kalmadı tribünden ses çıkmaz. Sebahattin Şirin'in ne olduğu beni ilgilendirmez. ultrAslan 23 yıldır takımına her yerde desteğe giden sahip çıkan taraftar grubudur.
Sen evde tv izlerim diyorsun, sonra tribünler boş kalınca neden taraftar gitmiyor diyorsun.
Taraftarlık bu değildir. Biz Galatasaray'ın ta kendisiyiz. Her yerde her zerredeyiz, olmamız gereken yerde armanın peşindeyiz.
Onun için bir daha bana uA ile gelme.
İnsanları töhmet altında bırakıyor. Biliyorsan anlat bilmiyorsan sus.Yoo açılsın açılsınki en azından çevresi olmayan taraftarlarda normal bilet alabilsin, kimlerin ne halt yediği belki ortaya çıkar
fatih altaylı'nın gs ile ilgili konuşması saçma değil mi?
YanlışO zaman Galatasaray hakkında bir tek G. Sara konuşabilir. Futbolu bıraktırıp basın sözcüsü mü yapacağız adamı?
Bilmesi için Fatih Altaylı olmasına gerek yok bu bilgiye kulüpten birisiyle görüşen çoğu insan ulaşabiliyor. Onun söylemesi gündem oluşturur.İnsanları töhmet altında bırakıyor. Biliyorsan anlat bilmiyorsan sus.
Herkes biliyorsa sakllanacak ne var? Açıklasın isimleri bizse bilelim.Bilmesi için Fatih Altaylı olmasına gerek yok bu bilgiye kulüpten birisiyle görüşen çoğu insan ulaşabiliyor. Onun söylemesi gündem oluşturur.
Veremez ki renktaş verirse suç.Fatih Altaylı'nın şu iddialar var gibi son zamanlarda sürekli yaptığı şeyler saçmalaştı artık. Söyle o iddiaları o zaman. Kimmiş o isimler ver isimleri. Neden vermiyorsun isimleri? O iddialar doğruysa herhangi bir mahkemeden de korkmaman lazım.
Nereye göre suç? Şu kişi hakkında bu iddialar var diye bir sürü haberler okuduk bir çok defa.Veremez ki renktaş verirse suç.