Fatih Altaylı'nın Milli Takım Yorumu (Ayar İçerir)

Emir Konya

Cimbom Old Boys
10 Numara!
İşte Altaylı'nın Maymun Hikayesi

''Bir ağaç, maymunlar sınır sınır yükseliyor en alttaki maymun gayet garantide çünkü alttan bakıp da kıçını gören yok. En üstteki maymuna ise bakan herkes görüyor tepeye çıktıkça kıçın görünür abicim onun içinde kıçını sağlam tutacaksın, temiz tutacaksın millet senin kıçınla alay edemeyecek yükselmenin bedeli budur.''

Fatih Altaylı milli takım ve Fatih Terim'i yerden yere vurdu - YouTube

ardaya gömmüş evet ama leş herif ayrı..xd

sevip sevmemek önemli değil,

Konuştuğu her söz doğru.

Prim dağıtımını bile doğru düzgün yapamayan adamlar ülke futbolunu yönetiyor.

Son düzenleme:
Bu işte herkes suçlu ama en suçlu oyunculardır bunun aksi iddia dahi edilemez birinin çinde ne yaptığı belli değil..biri 6 ay top oynamamış galatasaraya kiralık gelmeyi reddetmiş yata yata sezon geçirip göbek ve göd büyütmüş reklam güzeli.. diğeri 2 ay topa dokunmamış.. bi taneside tüm türkiyenin nereye gidecek diye günlerdir tartıştığı başkanıyla medya üzerinden polemiğe giren aklı milli takımda olmayan bir oyuncu.. beşiktaşın lesh ötesi topçularını saymıyorum bile bunlar bu milli takımın yıldızlarıydı güya hocanında dediği gibi turnuvaya turnuvada hazırlanırmaz bu kadar basit..

Hikaye guzel, soylediklerinde haklilik payi cok.
Ama nerdeyse tamami Fatih Altayli icin de soylenebilir. Her devrin adami. Ona buna yaranip kuyrugu dik taklidi yapmaya bayilir.

Bu işte herkes suçlu ama en suçlu oyunculardır bunun aksi iddia dahi edilemez birinin çinde ne yaptığı belli değil..biri 6 ay top oynamamış galatasaraya kiralık gelmeyi reddetmiş yata yata sezon geçirip göbek ve göd büyütmüş reklam güzeli.. diğeri 2 ay topa dokunmamış.. bi taneside tüm türkiyenin nereye gidecek diye günlerdir tartıştığı başkanıyla medya üzerinden polemiğe giren aklı milli takımda olmayan bir oyuncu.. beşiktaşın lesh ötesi topçularını saymıyorum bile bunlar bu milli takımın yıldızlarıydı güya hocanında dediği gibi turnuvaya turnuvada hazırlanırmaz bu kadar basit..

abi balik bastan kokar. Baskana bakiyorsun, BJK yi borc icine sokup sonra sike olayi diye TFF Baskani oldu, Besiktas ta ne dogru isler yapti ki, oraya hak kazandi ? Galatasaray kupalara Ambargo koyarken, yüzü gülmezdi, Fenere verirken ama nasil kahkalar atiyordu.

TD e bakiyorsun, evet Türkiye nin gelmis gecmis en basarili TD, ama adam kendisi öyle kaprisli ki, bisey demeye insan korkuyor. Bide yukardaki adamla yoldasim diye gecinen TD var iken, ikisi de insan degilmis. O yüzden su Fatih Terim sevgisini anlayamiyorum.

Sonra da oyunculara geliyor, zaten Nation Pool cok derin degil, iki üc cok üst düzey oyuncun var (Arda, Ömer Toprak, Hakan C), gerisi iste idare eder tipte cinsler, ve onlara ragmen, hakediklerinden cok daha fazla para kazaniyorlar. O üst düzey oyuncularindan birisi zaten 6 ay Futbol oynamamis, ve Barcelona da tek yedek. Digerini cagirmiyorsun bile, sanki Ferdinand, Stam, Nesta filan varda defansta, bizim haberimiz yok. Yok bide pozisyonu defans olmayan oyuncuyu mecbur oynatiyorsun orda. Sonuc bence cok dogal

Bakın bu prim olaylarinin en onemli tarafi bana gore yerli futbolcularin ne kadar karaktersiz, haysiyetsiz ve ac gozlu olduklarini ortaya koymustur.

Ulan her biriniz milyonlarca euro kazaniyorsunuz. Burasi milli takim. Ulan bu ulke icin bir dolu vatan evladi tek lira almadan hayatini feda ediyor. Siz bu milli forma altinda prim icin milli takimi satiyor, takimi utanmadan sabote ediyorsunuz!!

Bu igrenc herifler biliyoruz ki hocayi cok calistirdigi ve rakip video analizi izlettirdigi icin adami sabote edip yolluyorlar. (bkz. Prandelli)

Biz ise hala kadroyu serdar aziz gibi kronik sakat ve yerli , karaktersiz topcularla dolduruyoruz, bunlara hala milyonlar saciyoruz!!

Milli takim prim terbiyesizligi, milyonlar kazanirken prim icin birilerine küsüp milli takimi bile sabote edecek kadar utanmaz arlanmaz yerli oyuncular gostermistir ki yerli oyuncularimizdan tez zamanda kurtulmamiz gerekiyor.

Sinan, Cenk disinda paftan adamlarla yerli sayisini dolduracaksin. Kalan 14 yabanci ile devam edeceksin. Para icin milli takimi bile sabote edebilen karaktersizlerle yurumeyeceksin asla.

Ben tff baskani olsam bugun yabanciyi %100 serbest birakirdim. Madem prim icin milli takimi sabote ediyorsunuz alin size ortam diye!!

Ömer Toprak'ı hatta Hakan Çalhanoğlu'nu bile harcama uğruna korumaya çalıştıkları Gökhan Töre Bodrum, Türkbükü'nde yine kavga çıkarmış. Tüm manşetlerde var ve maalesef tipik evlatçılık zihniyetinin son perdesi.

abi balik bastan kokar. Baskana bakiyorsun, BJK yi borc icine sokup sonra sike olayi diye TFF Baskani oldu, Besiktas ta ne dogru isler yapti ki, oraya hak kazandi ? Galatasaray kupalara Ambargo koyarken, yüzü gülmezdi, Fenere verirken ama nasil kahkalar atiyordu.

TD e bakiyorsun, evet Türkiye nin gelmis gecmis en basarili TD, ama adam kendisi öyle kaprisli ki, bisey demeye insan korkuyor. Bide yukardaki adamla yoldasim diye gecinen TD var iken, ikisi de insan degilmis. O yüzden su Fatih Terim sevgisini anlayamiyorum.

Sonra da oyunculara geliyor, zaten Nation Pool cok derin degil, iki üc cok üst düzey oyuncun var (Arda, Ömer Toprak, Hakan C), gerisi iste idare eder tipte cinsler, ve onlara ragmen, hakediklerinden cok daha fazla para kazaniyorlar. O üst düzey oyuncularindan birisi zaten 6 ay Futbol oynamamis, ve Barcelona da tek yedek. Digerini cagirmiyorsun bile, sanki Ferdinand, Stam, Nesta filan varda defansta, bizim haberimiz yok. Yok bide pozisyonu defans olmayan oyuncuyu mecbur oynatiyorsun orda. Sonuc bence cok dogal

Altaylı bu ülke de bu mevzularda konuşabilecek son kişilerden biri.

Doğru söylemiş ama senin benim söylediğim bile 1000 kat daha değerli bu yalakanın söylediğinden.

Bu ülkenin gördüğü en yavşak adamlardan biri de bu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bir daha izledim şimdi.

02:32'de kime laf vuruyor öyle. :D

Bu ülkede her şey ne çabuk ve kolay unutuluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iyi sallamisda ama tvde ulanli konusmak, serefsiz demek seviyesini göstermistir.

Hayatta hiçbir konuda dinlemeyeceğim adamlardan, her boka laf yetiştirmesin bir zahmet.

Fatih Altaylı hani şu zamanında "sorarlarsa bizden değildir" dediğimiz insancık...
Ne derse desin bu saatten sonra. Kaale almıyorum.
Hele insanlara ahlak, erdem gibi kavramlardan hareketle laf sokması yok mu...
Tutarsızlığın önde gideni.
Evet bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir de, sen saati öğrenmek için gidip bozuk saate bakıyorsan malsın demektir.
Bu bakımdan boşverin akrebi, yelkovanı ne istiyorsa onu göstersin Altaylı'nın.

Geri
Üst Alt