Fatih Altaylı’nın Yazdıkları

Açıklaması vardı zaten, içeriyle uğraşamıyorum diye, gerçekten de öyleymiş demek ki.

Dursun Özbek is bilen adamlari istemez artik yaninda, cünkü florya projesi basliyacak, ve kim bilir gizli kapilar arkasinda ne dolaplar dönecek, buna karsi cikan (Erden Timur) yönetici istemeyecektir yaninda

Tuhaf bir kulübüz

Erden Timur şu yaptıklarını fb'de yapsa, ilah olurdu

Şahsen Metin Öztürk tarafından geldiğini düşünüyorum, başkan adayı olarak girdiği seçimde rakip adayın yönetimine girip birde üzerine arka planda kaldı. Doğrudur yanlıştır bilmiyoruz tabi.
GSYİAD ekibinin kulübe ne kadar faydası var, ne kadar çıkarı var, detaylıca irdelenmeli

Genelde sirkette bu tarz arkadan konusmalari kadınlar yapar.

Erden Timur her konuda elini taşın altına koymus ve sponsor olmus biridir. Bu kadar arkasında konusulacak ne var? Yönetim ve Dursun hatalı fakat erdende bir tık alıngan bence

Açık konusalim yanak mevzusundan sonra başarılı olsa bile dursun ozbege saygımız çok azalmıştı.

Erden Timur un gitmesine alkis tuttuysa o stada giremez sezon başı.

Yarın görelim bakalım.

Dursun yine siyasetçi olarak görevini yapıp herşeyi satıp gidecektir.

Bu bilgiler ışığında bırakması doğaldır. Bir iki yönetici olsa sineye çekersin de abi dediğin beraber yola çıktığın adam bunları yaptıysa devam etmezsin. Dursun Özbek yine rahat durmamış. Florya ve gayrimenkuller üzerinden sallamış olma ihtimali de az değil.

Yıllar önce Sami Yen'de taraftar Haldun Üstünel'e tezahürat yapınca maç sonu Mehmet Helvacı bizde iş yapıyoruz bize niye bağırmıyorlar diye kıskanmıştı. Galatasaray'ı az çok biliyoruz acayip alengirli hikaye döndüğünü zannetmem içeriden Erden sen fazla zıpladın az kenara çekil denmiştir.

Dursun baskan ne yapip edip Erden Timurun gonlunu almali. Gerekirse ozur dileyecek yalvaracak ne yapapip edip Erden Timuru Galatasarayda tutacak.
Bu yazilanlar secimden ortaya ciksaydi su an Dursun Ozbek belkide secilmis olmazdi.

ali koç wardır işin altında diğer her türlü senaryo saçma gelior

Yıllar önce Sami Yen'de taraftar Haldun Üstünel'e tezahürat yapınca maç sonu Mehmet Helvacı bizde iş yapıyoruz bize niye bağırmıyorlar diye kıskanmıştı. Galatasaray'ı az çok biliyoruz acayip alengirli hikaye döndüğünü zannetmem içeriden Erden sen fazla zıpladın az kenara çekil denmiştir.
Sebebi kıskançlık değil de Florya ise...

"Yönetim kurulundan isimler de vardı" dediği kişinin Metin Öztürk olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Geri
Üst Alt