Fatih Altaylı’nın Yazdıkları

Sebebi kıskançlık değil de Florya ise...
Mutlaka vardır Florya konusunda hiç lafı gevelemeden başkanla aynı düşünmüyorum diyerek tarafını seçti zaten. Taraftarın her başarıyı Erden'e mal etmesini çekemedikleri de bariz. Bir voleybolcunun sözleşme uzatmasını Erden'in ev vermesine bağlamıştı medya ilgili yönetici de Erden'le alakası yok ben hallettim her şeyi demişti ilk orada kıllanmıştım zaten.

Erden Timur’un gitmesine en çok sevinen tabi ki rakipler olacaktır ama daha kötüsü kulüp içinden ve yönetim içinden buna sebep olanlar mutlak bir ihanet içindeler ve kulübe içerden zarar veriyorlar.
Maalesef taraftarın gücü Erden Timur’u korumaya yetmedi. İçerden kulübe zarar vermek üzere devreye girenler oldu. Zamanla kim oldukları açığa çıkacak ve kulüpten uzaklaştırılacaklar ama inşallah bu dönemi en az zararla atlatırız.

İyi de bu GS'a uzun vaadede zarar vermez mi?

Herkes neyin ne olduğunu birinci ağızdan bilmeli bence.
Fazla naif ve konuşsa şimdiye konuşurdu.

Florya’daki peşkeş açıklamasını bile Dursun istedi diye yapmış.

Dışarıya verdiği tepkiyi içeriye vermeyi tercih etmiyor, bu da onun kendi iyi niyeti ama doğrudur yanlıştır bu yoruma açık.

Yeni seçilen yönetimi karalamayı tercih etmez düşüncesindeyim sadece.

Acaba hangi konularda elestiriliyor? Özbek bile katilmis bunlara, hayirdir?

Bu makeleden sonra çoğa gitmez , ya ayrılık yada açıklama gelir

Ekli dosyalar

• nurialco-vaynamussuz.gif
    nurialco-vaynamussuz.gif
    389,6 KB · Görüntüleme: 10
Yönetim hakkında ters konuşursa iyice tıkarlar başkanlığının önünü o yüzden susacaktır.

Aziz Yıldırım Saranı Kutlualp'i ,taraftarın gözbebeği olmak üzereler diye itibarsızlaştırdı ve uzaklaştırdı, Başkanlar 2. başkanlar bu tür durumlardan hiç hoşlanmaz .Kutlamada Metin bey yuğlandı Erden başkan büyük teveccü gördü.

Erden Timur'un arkasından konuşup kuyusunu kazan kim veya kimler ise ya fırıldak ali'nin içerideki adamlarıdır ya da eniştesinin...

Bu haysiyetsizler Galatasaray'dan soğutur adamı. Ben bunların alayının ................ .................. ........................yım.

Geri
Üst Alt