Fatih Hoca'dan Galatasaraylıları Duygulandıran Paylaşım

Araştırıp yazacağım şeyleri yazmaya gerek kalmadı zira hoca görev yapmıyor kulüpte. Karşımdaki güruhun akli kapasiteleri sınırlı olduğundan anlayabilecekleri seviyeye ayarlıyorum yorumları zira ne kadar nitelikli şeyler yazsak da anlatabileceğimiz şeyleri karşımızdakilerin kafasının alabileceği kadar anlatabiliyoruz maalesef. Enkaz bıraktı eeeeaaaabi , genç topçu düşmanı eeeeaaaabi , bizi batırdı eeeaabi ego eeeabi diye ağız yaymaya devam edeceksiniz nasılsa değil mi Behzat ? Bence seviye gayet makul.
Bu şekilde üslup takınacağını biliyordum. Malesef her tartışmanda sürekli bir hakaret halindesin. Zıplatmak, sekmek falan hayırdır trambolin misin üzerine basan herkesi zıplatıyorsun? Bilgiç tavırlarının arkasında dümdüz bir kafa olduğunu buradan bakınca herkes görebiliyor, bilmiyorum burada ne ünvanla dolaşıyorsun ama komik gözüküyorsun benden söylemesi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
2000 yılında zirvedeyken bırakıp giden sendin, yanlış olmasın 2013 yılıydı galiba başkan gitme dediği halde milli takıma giden yine sendin. İlave olarak luce ile bayern olma yolundayken sırf isminin hatırına seni tekrar çağıran bu kuluptü.

Yani birşeyler ters gitti ise suç sadece başkanlar da değildi. Sen de en az onlar kadar hatalısın hocam.

O oldu bu oldu. Büyük emeklerin var, bizim de sana büyük saygımız var ama her güzel şey de olduğu gibi vaden doldu. Artuk zarar vermeye başlamıştın. Kimsenin duyar kasmasına gerek yok.

Aslolan Galatasaraydır!

Geri
Üst Alt