- 9 Ağustos 2011
- 60.412
- 33.747
- 3.408
Aciklamislar delikanlı gibi transferlerin çoğunda var bu menajerler nasi para kazanıyor saniyonuz.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aciklamislar delikanlı gibi transferlerin çoğunda var bu menajerler nasi para kazanıyor saniyonuz.
Burak gitmek istemedi menajer buldu cin kulübünü, bizim kulüpte satmak istedi rizasiz.Valla ben burda delikanlilik degilde beceriksizlik gördüm, Burak gitmek istemis cin külübü almak da istemis sen menajere ne halt yemeye bukadar komisyon verirsin?
Galatasaray fakirleşirken birileri zenginleşmiş diyen adamın böyle bir şey yapması doğrumu ?Yahu kesin saçmalamayı!...Diyelim ki Burak gitmek istemedi de yöneticiler gitmeye zorladı, yanlış mı yapmış oldular yani?...Gitmesi gerekliliği konusunda, birkaç istisna dışında pek ihtilaf yoktu, yanlış mı?...
Ben sonuca bakarım, gitmesi gerekiyordu; bunun yolu bir aracının yüksek bir komisyonla işi bitirmesiymiş belli ki; adamlarda fırsatı değerlendirerek doğru bir hamle yapmışlar işte, daha ne?...Aracı ve yüksek ücret sayesinde ikna olmuş olsa da Burak da gitmeyi kabullendi sonuçta, zırlaması anlamsız...
Yönetimin elle tutulur yanı yok, savunmaya çalışmıyorum ama doğruya doğru; belki yaptıkları en hayırlı iş oldu. İlle eleştirmek kaygısıyla tutarlılıktan uzaklaştığınızı fark edemiyorsunuz sanırım...
Fatih Altaylı ortaya iddia attığı için açıkladılar. Yoksa ruhumuz duymayacaktı. Işleri güçleri yalan.Aciklamislar delikanlı gibi transferlerin çoğunda var bu menajerler nasi para kazanıyor saniyonuz.
Siz neden Bayern Münih gibi kulüpler menejerleri sokmuyor zannediyorsunuz tesislere ? Keyiften mi ?
Bir transferde rakamlar nekadar yüksek ise, okadar cilgin komisyonlar ucusur havada.
Divan Kurulu, bu gibi olaylari arastirmasi lazim. Elbette ki bu durumlarda, hirsizlikda oluyor.
Galatasaray fakirleşirken birileri zenginleşmiş diyen adamın böyle bir şey yapması doğrumu ?
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaş hani Burak gitmek istemişti de siz ikna edememiştiniz , hem kötü yönetici hemde yalancısınız, adamı satmak için bi tarafınızı yırtmışssınız .
Ne salak adamlar yönetiyor bu kulübü yav.
Sayıyla mı veriyorlar olm sizi bize