Fatih İşbecer: ''Burak Yılmaz transferinde 1 milyon euro komisyon verdik''

Aciklamislar delikanlı gibi transferlerin çoğunda var bu menajerler nasi para kazanıyor saniyonuz.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cem Baba lafi koymus, buda dogru cikarsa varya yatacak yerleri yok

Cem Uzan ‏@UzanCC 4 Min.Vor 4 Minuten
Burak Yilmaz transferindeki sahtekarlik ortaya cikti.Simdi su MustafaDenizli hocanin kumar borcu var miydi ACIKLAYIN

Cem Uzan ‏@UzanCC 4 Min.Vor 4 Minuten

Hamza Hamzaoglu kumar borcu tahsilati icin mi gonderildi? Farih Isbecer ve Dursun Ozbek aciklarsa tum GALATASARAY camiasi sevinecek!!

Neye istinaden yazmış onu

Aciklamislar delikanlı gibi transferlerin çoğunda var bu menajerler nasi para kazanıyor saniyonuz.

Valla ben burda delikanlilik degilde beceriksizlik gördüm, Burak gitmek istemis cin külübü almak da istemis sen menajere ne halt yemeye bukadar komisyon verirsin?

Olayı tersten alın.Şimdi bu transfer 1 milyon euro komisyon için yatsaydı ne diyecektiniz? :asd22:
Aslında size de hak veriyorum.1 yıldan beri o kadar yanlış yapılınca herşey göze batıyor.

Valla ben burda delikanlilik degilde beceriksizlik gördüm, Burak gitmek istemis cin külübü almak da istemis sen menajere ne halt yemeye bukadar komisyon verirsin?
Burak gitmek istemedi menajer buldu cin kulübünü, bizim kulüpte satmak istedi rizasiz.
Oda istenmediğim yerde kalmamıştır diyip gitmiştir.

Ulan değil 1 milyon , 10 bin euronun bile hesabını soramıyoruz taraftar olarak, bu yüzsüzler çıkıp resmen 1 m euro yedirdik diyorlar . Ulan hani burak kendi gitmek istemişti ? Hani teklifi kaçırmak istemedi ?? Nasıl yalancı , yüzsüz bunlar aklım hayalim almıyor. Herifler çıkıp pişkin pişkin evet yaptık diyorlar.. Bunların hesabını kim soracak ? ? Fatih altaylı yazmasa kimsenin sesi çıkmayacak ya kafayı yemek üzereyim.Kendi paraları değil ya , sakız gibi ağızlarında dünyanın her yerinde olur böyle şeyler diyorlar.

Ama kimse merak etmesin lise ekürisi bunları mutlaka ibra eder, ne olacak 1 m eurodan canları sağolsun,aman araları açılmasın...

Yahu kesin saçmalamayı!...Diyelim ki Burak gitmek istemedi de yöneticiler gitmeye zorladı, yanlış mı yapmış oldular yani?...Gitmesi gerekliliği konusunda, birkaç istisna dışında pek ihtilaf yoktu, yanlış mı?...

Ben sonuca bakarım, gitmesi gerekiyordu; bunun yolu bir aracının yüksek bir komisyonla işi bitirmesiymiş belli ki; adamlarda fırsatı değerlendirerek doğru bir hamle yapmışlar işte, daha ne?...Aracı ve yüksek ücret sayesinde ikna olmuş olsa da Burak da gitmeyi kabullendi sonuçta, zırlaması anlamsız...

Yönetimin elle tutulur yanı yok, savunmaya çalışmıyorum ama doğruya doğru; belki yaptıkları en hayırlı iş oldu. İlle eleştirmek kaygısıyla tutarlılıktan uzaklaştığınızı fark edemiyorsunuz sanırım...

Ben bu olayda bir anormallik görmüyorum,selçuğuda satsın o fiyata alsın 1 milyon euro daha helal olsun.

Yahu kesin saçmalamayı!...Diyelim ki Burak gitmek istemedi de yöneticiler gitmeye zorladı, yanlış mı yapmış oldular yani?...Gitmesi gerekliliği konusunda, birkaç istisna dışında pek ihtilaf yoktu, yanlış mı?...

Ben sonuca bakarım, gitmesi gerekiyordu; bunun yolu bir aracının yüksek bir komisyonla işi bitirmesiymiş belli ki; adamlarda fırsatı değerlendirerek doğru bir hamle yapmışlar işte, daha ne?...Aracı ve yüksek ücret sayesinde ikna olmuş olsa da Burak da gitmeyi kabullendi sonuçta, zırlaması anlamsız...

Yönetimin elle tutulur yanı yok, savunmaya çalışmıyorum ama doğruya doğru; belki yaptıkları en hayırlı iş oldu. İlle eleştirmek kaygısıyla tutarlılıktan uzaklaştığınızı fark edemiyorsunuz sanırım...
Galatasaray fakirleşirken birileri zenginleşmiş diyen adamın böyle bir şey yapması doğrumu ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Altaylı ortaya iddia attığı için açıkladılar. Yoksa ruhumuz duymayacaktı. Işleri güçleri yalan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Siz neden Bayern Münih gibi kulüpler menejerleri sokmuyor zannediyorsunuz tesislere ? Keyiften mi ?

Bir transferde rakamlar nekadar yüksek ise, okadar cilgin komisyonlar ucusur havada.

Divan Kurulu, bu gibi olaylari arastirmasi lazim. Elbette ki bu durumlarda, hirsizlikda oluyor.

Siz neden Bayern Münih gibi kulüpler menejerleri sokmuyor zannediyorsunuz tesislere ? Keyiften mi ?

Bir transferde rakamlar nekadar yüksek ise, okadar cilgin komisyonlar ucusur havada.

Divan Kurulu, bu gibi olaylari arastirmasi lazim. Elbette ki bu durumlarda, hirsizlikda oluyor.

Desene Bale'in menejeri suan hala paralari sayiyor :D

Galatasaray fakirleşirken birileri zenginleşmiş diyen adamın böyle bir şey yapması doğrumu ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanki ilk defa bir aracı bir transferden komisyon alıyor?!..Adamın biri gelip diyor ki ''Burak' ı şu fiyata pazarlar, 1 milyon komisyon alırım''...Yetki sende olsa kabul edermiydin, yoksa 2019 Haziranına kadar kadroda kalmasını göze alarak red mi ederdin?...Net soru budur, yandan cevapları kabul etmem, direkt cevap vermeni istiyorum...

Arkadaş hani Burak gitmek istemişti de siz ikna edememiştiniz , hem kötü yönetici hemde yalancısınız, adamı satmak için bi tarafınızı yırtmışssınız .

Arkadaş hani Burak gitmek istemişti de siz ikna edememiştiniz , hem kötü yönetici hemde yalancısınız, adamı satmak için bi tarafınızı yırtmışssınız .

İyi ki yırtmışlar da bu transfer gerçekleşmiş, diyorum. 2019 Haziranına kadar Galatasaray kadrosunda görmek istiyor idiysen sözüm yok tabi...

Burak' ın mı gitmek istediği, yoksa yönetimin mi gitmeye zorladığı sonraki teferruat...

Yazın menajerlerin kucağına oturacağımızı konuşmuştuk yine taraftar olarak haklı çıktık.

Geri
Üst Alt