Fatih İşbecer: ''Burak Yılmaz transferinde 1 milyon euro komisyon verdik''

Yazıklar olsun. Beceriksiz herifler.

bunlar ne iş alan klüp neden ödemiyor böyle aşşağalık birşey olmaz.

Ben dedim doğrudur diye komedi gibi bir yönetim.

Burak adamlığın hasını yapıp iyi kötü para kazandırıp gitmiştir kendisi üzerindeki negatif düşüncelerim tamamen pozitife evrilmiştir. Yüzsüz yüzsüz her maç ıslıklanmasına rağmen Burak kadar bile mücadele etmeyen, ancak mücadele ettiği sanılan takım kaptanı Selçuk, futbolcu bozuntusu Umut, Burak'ın verdiği katkının %5'ini bile verememişlerdir bugüne kadar takıma. Selçuk,Umut ve Trabzon çetesi Burakvari bir şekilde kulüpten ayrılmadıkları müddetçe hain,çeteci ve Galatasaray düşmanı olarak aklımda yer edinecekler her daim.

Abi siz şaka mısınız iyi falan diyorsunuz. Beğen beğenme Galatasaray'ın ve Türk Milli Takımının forvetini satıyoruz nasıl yani komisyon veriyorsun. Hani iki tarafta istekliydi bu durumda ?

Şaka gibi anasını satayım. Oyuncu satarkende komisyon vereni ilk bizde duydum...

ABV

Sent from my iPhone using Tapatalk

agzıyla söylemiş ya kulübü soyduklarını

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyuncu satarken menajere ne komisyonu veriliyor yahu? Alsak neyse

Hem çık Galatasaray fakirleşirken birileri zengin olmuş de sonrada böyle bir komisyonu doğrula

lan bu herif değil miydi G.Saray fakirleşirken birileri zengin oldu diyen. kulüp değil sanki sirk bu nasıl iş? uefa keşke 5 sene ceza verseymiş bu liseci sülüklerden kurtulurduk ne güzel.

Görevde kalmaya devam ederlerse riva gibi daha büyük komisyonlar yolda.

1milyon teklifi getiren menajere verilmemistir büyük ihtimal böyle gösterilip yari yariya cepe indirmislerdir, tekrar ediyorum galatasaray tarhinin en yalanci en sahtekar ve en hirsiz yönetim ile karsi karsiyayiz umarim malli genel kurulda icabina bakilir bu sahtekarlerin

Yalan konusmus

1 milyon euro komisyon olmaz ayrica menajerlerin bonservis ucretinden komisyon alma haklari varmi

o menajer ogan tarhan değilmi. Ki bu adam daha önce galatasarayın scout ekibindede görev yapmıştı. Bana bu olay cep to cep gibi geliyor

Umarım bırak kongreyi ibra bile edilmezsiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt