Fatih İşbecer: ''Burak Yılmaz transferinde 1 milyon euro komisyon verdik''

Galatasaray Lisesi Türkiye'nin en iyi lisesi,sınavda 1 yanlış yapan adam giremiyor bile neredeyse.Ama dediğin gibi kanka yönetenlere bakınca..Demek eğitim sistemi yanlış.

Sana twitterdan kampanya düzenleyelim kanka. Başkan ol hiçbir şey yapma bu forumdaki yorumları ciddiye al yeterli :D

Şu konuyu gördükçe sinirlerim bozuluyor.Adamlar göz göre göre soyuyor takımı ve bizim taraftar hala bu soyguna sessiz.

semih-yasin-olcan-umut-selcuk-donk icin adam bası 1'er m euro komisyon verilir.

yeter ki satılsınlar.

burak gitsin üstüne para veririz diyenler simdi atıp-kesmesin.

gitti iste, azda olsa bir meblağ para kazandırdı.

kulüpteki tüm cöpler gidecekse varsın komisyon karsılıgında gitsinler..

Sanki ilk defa bir aracı bir transferden komisyon alıyor?!..Adamın biri gelip diyor ki ''Burak' ı şu fiyata pazarlar, 1 milyon komisyon alırım''...Yetki sende olsa kabul edermiydin, yoksa 2019 Haziranına kadar kadroda kalmasını göze alarak red mi ederdin?...Net soru budur, yandan cevapları kabul etmem, direkt cevap vermeni istiyorum...

Verme kardeşim oyuncuyu satma makamı sen değilmisin verme komisyon ya da veriyorsan böyle büyük konuşmayacaksın geçin bu işleri. Olayı başarı olarak lanse ediyorsun bunun neresi başarı zaten ceza yedik Uefa'dan gitse de gitmese de bana biri açıklasın Burak'ın gitmesi hangi cezadan kurtardı bizi. Aksine zarar ettik ve Umutla oynuyoruz forvette. Komik olmayın ya artık. Bende Burak'ın gitmesinden yanayım ama böyle kulübün parasını birilerine peşkeş çektirerek değil.

Son düzenleme:
CdGig3ZXIAEUxMU.jpg:large

Allah c.c. havale ettim umarım en yakın zamanda gidersiniz topunuz

İroni yapmıyorum, ciddiyim; bu 1 milyonu cukkalayan mübarek insan/kurum la irtibatı koparmamak lazım, belli ki iyi iş bitirici...

Elimizde son kullanım tarihi dolmuş veya dolmak üzere olan, işimize yaramayan ama sözleşmesi devam eden yığınla futbolcu var; birkaçının paketlenmesinde yardımı dokunursa hiç fena olmaz. Hem belki bundan sonraki aracılık hizmetlerinde -devamlı müşteri ayağına- komisyon oranını düşük tutar! :D...

Ba ve Sow transferlerinde benzer şekilde komisyonların dönmediğini nereden biliyorsunuz?. Onların bizden farkı, muhalefet etme uğruna sırf bozgunculuk yapan tiplerin olmaması yahut itibar görmemesidir...

Hemen her transferde bu tür komisyonlar döner; istisnalar dışında kayıtlı ve resmidir zaten. Ödenen komisyondan kulüp yöneticilerinin pay alması gibi bir iddia/kanıt olmadıkça havanda su dövmek kadar faydası olabilecek muhabbetler bunlar...

Ben sonuca bakarım;

Burak' ın 3.5 yıllık sözleşmesinden kurtulup 5 milyon bonservis almak iyi midir?. Elbette iyidir!...

Mümkün olsa Selçuk vs nin de benzer şekilde gönderilmesini ister miyim?. Derhal!...

Taraftar Burak nefreti ile değil Galatasaray için düşünmeli.

Bu büyük bir skandaldir.Oyuncunu satmak için aracı koyup peşkeş çekilen bir paradır.

Yeter artık düşün yakamizdan.

Taraftar da bir silkelenip kendine gelmeli. Cikarcilardan çok çektik bu çıkarılarak bu prim verilmemeli.

2 milyon verelim Selçuk'u,Sabri'yi,Jem'i falan da yollasın.

Sneijder vs bu tarz adamları göndermemiz için böyle menajerler lazım

Yoksa yılda aldığı 5 milyon eksi parayla kalacağız ortada

Geri
Üst Alt